*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 26
catutza spune:

sa vina coletele...sa vina coletele...

Abia astept sa vad daca maine chiar e colet de la LR , eu sper ca da.
Claudia , drum bun maine, sa ne spui cum este. Eu am stat acum cativa ani buni la "Lotrisor", a fost superb, dar acum nu stiu cum mai este...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
rall spune:
A, si uite ca veni si mailul de la Christine, desi n-am avut niciodata vreo problema (toate coletele sosite, n-am corespondat cu ei deloc). Deci e clar ca nu se leaga doar de conturile cu "bube".
I-am raspuns, respectuos dar indignata, spunandu-i ca gasesc situatia "quite unacceptable" 

lilina spune:
si eu am primit o alta oferta de la balamucii astai de la LR
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
aissa spune:
Neata. Si eu am primit oferta pe mail si prin urmare i-am trimis un nou mail Cristinei in care ii spun ca daca tot se decid sa sisteze sa o faca de tot, si la oferte, si la preluat comenzi....
Azi noapte stiti ce am visat? Ca primesc total intamplator 2 colete pe care le "recunosc" a fi primele 2 pierdute si pe care era trecuta initial o adresa de Grecia (pe sistemul Osaka deci). Asa m-am framantat ieri de auziti si voi vis...
Viairo cu sufletul la gura te asteptam dar tare imi e sa nu fim dezamagite....iar...
Va pup zapacitelor, si sa speram ca ne vedem cu toatele la bere, daca nu, eu propun sa ne mutam la Psi, facem un subiect cu depresia post-LR.![]()

claujro spune:
Am intrat rapid sa va spun ca prietena mea din Heidelberg, a comandat catre ro, catre Bucuresti si pachetul a venit ca si prima data in Germania- cu scuzele ca in ro sunt probleme cu livrarile. A comandat pe 23 si ieri a gasit pachetul in curte
, era socata ca e in punga si nu l-a furat nimeni...
Deci nu sunt in vacanta..ea a primit 23...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
felicia74 spune:
Neata!
Ei zic sa infiinteam un grup de cumparatoare promo, ca sa platim la comun taxa de transport.
Ce a zis barbati-miu ieri cand am zis ce s-a intamplat cu LR? "eu, daca eram in locul tau, renuntam demult sa mai comand, la halul in care nu trateaza!"
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Bratu Monica spune:
aM PRIMIT AZI UN MAIL CU REDUCERE 75% SI BINEINTELES IAR AM VREO CATEVA IN COS.
hELP!!!!!!!!CE NAIBA FAC,MAI DAU COMANDA SAU NU?

Monikka
Lorenza spune:
Sa nu fie mailul ca mai sunt 3 zile de reduceri cu pana la 75%.Cred ca l-am primit toate.Eu zic ca nu e cazul sa mai lansezi vreo comnanda pana nu vedem ce se intampla!
Bratu Monica spune:
M-am potolit !Ce drak au astia cu noi nu stiu.Eu n-am a vut probleme pana acum.Dar ieri la posta mi-a spus sa intreb de un nr.de colet.Stiu de la voi ca acest numar nu exista ,sau nu ni-l spun ei.De ce oare/.Oare-s mai comozi decat noi?Dion cate se pare cam asa este.Pacat!Nu cred ca Romania nu le aducea un profit.?
Monikka