*** LA REDOUTE (39)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

corap, bravo...arata-le

off topic: amarantina, e mai bine, dar are scaunele mai moi si mai dese si nu stiu ce sa-i mai dau sa pape (ii dau banana cu branza de vaci si orez cu morcovi si pui )

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dracu' i-a pus sa se bage in gura "fomeilor" din Roumenia

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Lilina of of si iar of.
Probabil de-aia ti-a prescris si debridatul ala, ca stiu ca regleaza scaunele.

Scuze fetelor de offtopic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

quote:
Originally posted by cris-gabi

Fetelor ia uitati ce am gasit in regulamentul general de vanzare de pe site:
Conditions Générales de vente
France Continentale, Corse et Monaco
(extraits)
.
.
.
.
.
.
Le compte de l'utilisateur ne sera débité que lors de l'expédition des articles disponibles. En cas de produits épuisés ou indisponibles, le débit ne sera effectué que du montant des produits effectivement envoyés.

Se pare ca nu respecta conditiile din regulament.Avand in vedere CA AU LUAT BANII se presupune ca produsele erau deja trimise.

Ce ziceti de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Ma gandeam dupa ce scriem mail in franceza il trimitem toate separat acela si mail la ppr,la ei si cautam un opc,trebuie sa gasim,cand or vedea cate vin poate or lua o masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

quote:

quote:

Fetelor ia uitati ce am gasit in regulamentul general de vanzare de pe site:
Conditions Générales de vente
France Continentale, Corse et Monaco
(extraits)
.
.
.
.
.
.
Le compte de l'utilisateur ne sera débité que lors de l'expédition des articles disponibles. En cas de produits épuisés ou indisponibles, le débit ne sera effectué que du montant des produits effectivement envoyés.

Se pare ca nu respecta conditiile din regulament.Avand in vedere CA AU LUAT BANII se presupune ca produsele erau deja trimise.

Cristina , mami de Alex si Adi

Ce ziceti de asta?

Cristina , mami de Alex si Adi

Spune doar franta continentala,corsica si monaco nu restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Mie mi-au luat banii pe toate cele 3 comenzi (neprimite inca) si nici nu am primit inca vreun mail de la ei. Pe bune ca exagereaza cu comportamentul lor. Comand de ceva timp pe net dar stupizenii din astea n-am mai auzit

Daca nu vor sa trimita in Romania, foarte bine, n-au decat, dar nu sa ma lase sa dau comanda, sa imi ia banii si apoi sa-mi trimita mail pe un ton ofticat ca vezi doamne sa nu le mai umplu conturile cu bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

am vazut ca LR exista si in alte tari. ne reprofilam? grecii erau mai aproape de noi dar au niste preturi

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

am vazut ca LR exista si in alte tari. ne reprofilam? grecii erau mai aproape de noi dar au niste preturi

---------------------------------------
common sense is not really so common

TOTI ceilalti au preturile muuuult mai mari.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Plec la Paris! Plec la Paris! Am luat biletele de avion, pe net, de la my air (104 euro/bilet) si am facut rezervarea pe venere.com (astept confirmarea) la hotelul Prince Albert Louvre- suuuper central, in arondismentul 1 dar fara prea mari pretentii (90 euro/camera), oricum ma duc acolo seara la 11 sa ma culc si dimi iar o luam la picior..

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput