*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 10
Viairo spune:
quote:
Originally posted by claujro
Stiu ca e ca nuca-n perete, dar care ati fost la Paris si unde ati stat? Caut cazare...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
suite-hotel.com cu rezervarea facuta pe net
aissa spune:
I am sorry, I am not sure I understand. I placed an order on July 11, almost a month ago. Do you refer to that one that you cancelled??? Do you mean that you kept my money for a month and you didn't send the order and now that I am asking about the order you cancell it???
I really hope you reffer to the order from now on because in case you canceled my order from July 11 I will reclam your on-line store to the proper associations because it is incredible the way you solve the problems with the lost parcels.
If you reimburse me by ceque it takes 3 months to cash it and I pay a lot of taxes, I almost pay money from my pocket to the bank and I won't accept this. If you don't want orders from Romania you should take it out from your list, and not to accept the orders in the fist place.
So please tell me that you DID SEND the parcel from July 11 and I understand and I won't order from now on, but to cancell this order it is impossible. I will make you pay a lot more back if you do that! I promise you!
Asta le-am raspuns. Sper ca si voi o veti face. Sa nu ne ia de prosti magarii astia!!!
claujro spune:
quote:
Originally posted by Viairoquote:
Stiu ca e ca nuca-n perete, dar care ati fost la Paris si unde ati stat? Caut cazare...
suite-hotel.com cu rezervarea facuta pe net
Multumesc! Cautam acum pe octopus.com, am sa incerc si pe asta.

aissa spune:
Am verificat acum si pe celelalte mailuri nu am primit acest mesaj dar probabil va veni.
Sunt curioasa cum ne dau banii inapoi...mama ce nervi am!
lilina spune:
eu nu am primit nici un mail de genul asta, doar noi oferte, dar presimt ca voi primi
oricum, nu se face asa...se da un mail oficial prin care se anunta ca incepand din data x nu se mai pot face comezi si se blocheaza tara respectiva
acum se folosesc de banii nostri !!!! ar trebui sa le face o reclamatie sa ne plateasca comisioane si dobanzi la banii respectivi
eu am primit toate comenzile mai putin ultimele 2 comenzi mici din 21 si 25 iulie...au aproximativ 45 euro fiecare dar nu ma las fraierita...nu 'mi-e de bani ...nu suport prosteala pe fata si magariile
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
madau spune:
Bravo Aissa...este exact ceea ce scriam eu acum..numai ca eu inca n-am primit acel mail de la ei.
Stati linistite ca rezolvam noi si cu ei..sa pastrati mailurile de la ei de azi, confirmarile de la comenzi, scoatem extrse de cont cu data la care au fost trasi banii, etc...se poate face dovada foarte usor. Daca nu mai livrau in RO trebuiau sa anuleze comenzile din mom inregistrarii..nu sa o dea in curs de preparare, sa ia banii si apoi sa ne puna pe drumuri
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Catusha spune:
quote:
Claujro, daca merge la tirg chiar trebuie sa-si faca rezervare din timp, eu am mers numai in astfel de perioade (ca sotul mergea si el la tirg, si eu ma agatam de el), si e problematic. Niste prieteni din Olanda, tot asa, veniti pt tirg ca expozanti, si-ai luat o super tzeapa, stateau la un hotel intr-o zona unde nici taxiul nu venea la comanda.
Acum depinde ce vrea: hotel in centru, sa vada orasul, sau hotel aproape de centrul de expozitii, ca sa nu mearga cu RER sau metroul, sau taxiul, care in perioade de tirg nu sint o fericire.
Eu am stat la Dacia Luxembourg (dragut, mic, cochet, in cartierul latin, linga Sorbona), dar si la hoteluri din lantul Best Western, unul linga Opera si unul linga Champs Elysees, dar in afara de locatie (care nici aia nu mi se pare ca rivaliza cu locatia primului), nu sint mare brinza. Pe scurt, cel mai tare hotel la care am stat in Franta a fost unul din Disnayland
claujro spune:
La Disnayland noi 2? ![]()
El ar vrea ceva in centru sa fim aproape de obiective turistice, sa putem iesi seara la plimbare si apoi sa nu facem 1 ora pana la hotel. Iar la centrul expozitional se duce el cu metroul, nu e o problema. Ma uit acum de Dacia Luxembourg.
Multumesc frumos! 
Viairo spune:
in Disneyland am stat la hotel de 2 stele la 175 euro camera
edit: suite sunt mai la periferie, dar faceam max. 10 min cu metroul pana in centru. au niste camere super, 169 euro grand weekend (3 nopti) in camera in care pot sta pana la 4 adulti.
Asta parca era cel mai ok:
Suitehotel Paris Porte de Montreuil
3 star hotel. 200 m from a Metro station, 2 km from the centre of Paris, 3 km from Bercy and 18 km from the two airports, Roissy CDG and Orly. 166 inviting modular suites with airconditioning, 30sqm in size. Friendly atmosphere. 24 hour services includeBoutique Gourmande gourmet food counter, gym, business corner with WiFi access and free high speed Internet. Bar, complimentary massage on Thursday evenings, private undercover parking. Accessible facilities for persons with limited mobility.
Catusha spune:
Claujro, inca un plus pt Dacia Luxembourg: e f aproape de mallul Forum des Halles unde exista si magazin LR.