Epidurala si doctori

Epidurala si doctori | Autor: Oliv

Link direct la acest mesaj

Fetelor, care dintre voi ati nascut cu epidurala si la ce doctor? Cat de multumite ati fost de doctor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Eu nu te pot ajuta pt.ca suntem in aceeasi situatie,urmeaza sa nasc in 2-3 sapt.si cum treb.cezariana m-am gandit tot la epidurala,desi mi-e cam frica.Azi am fost la dr.si am intalnit acolo una dintre fetele una dintre fetele pe care le vedeam la control.Anascut vineri prin cezariana cu anestezie totala pt.ca ii era f frica si am fost surprinsa de cat de voiaie era,venise sg.cu masina si bb.Ne-a povestit ce tare s-au chinuit fetele cu epidurala,cu inj.in spate,cu cateterul,cu tot.Ea in schimb zicea ca n-a simtit nimic,anestez.facandui-se in mana.Sincer sunt intr-o dilema totala.
Aaa,legat de medici,eu sunt la dr.Monica Cirstoiu la Municipal.
SUCCES SI NASTERE USOARA,indif.cum va fi.

Mirela si bebelusa ei,din burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Mirela, eu am nascut primul copil, in 2003, cu epidurala. Nu am simtit nimic. A fost un moment in care durerile s-au simtit, dar am strigat dupa anestezist si mi-a mai marit doza de anestezic. Ppartea tragica este ca poti sa strigi cat vrei ca s-ar putea sa nu te auda nimeni!!!
Primul copil a fost nascut la filantropia cu dr turculet, dar as vrea sa merg la altcineva. Inca nu m-am hotarat.

Mergi la inceput