Drepturi de vizitare

Drepturi de vizitare | Autor: ane2200

Link direct la acest mesaj

Urmeaza sa divortez in curand si, avand un copil de 4 luni, va exista si un porces de custodie. Sotul nu intentioneaza sa ceara custodia copilului - acesta va ramane cu mine. Insa, doreste stabilirea orelor de vizita. Puteti sa ma ajutati? Pana la ce varsta a copilului e obligatoriu sa fiu si eu de fata la intalnirile lor? Si care e in general programul de vizita stabilit in cazul unui divort?

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Draga ane2200 da-mi voie mai intai sa-mi exprim parere de rau pt ca divortezi cu un bebe asa mic....ref . la intrebarea ta...nu exista ceva legal batut in cuie ..de obicei sotii hotarasc si instanta ia act..dar mai mult tu...bebe e mult prea mic ...e dependent de tine inca multa vreme nici o instanta nu i l-ar fi dat tatalui....nu e obligatoriu sa fii de fata dar data fiind situatia.....apoi daca nu vrei sa-l vezi la ochi pe fostul tata prea des alege tu un interval de timp cand iti convine ..odata la 2 sapt .duminica de la 17,00la 19,00 sa zicem..dar nu uita de felul cum se dezvolta Raul si mai ales de programul lui de bb la care tata trebuie sa se supuna...Iti doresc numai bine..
ps. pe sotul meu tot Raul il cheama:)

carmen 33s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

eu auzisem de ceva de genul ca pana la 3 ani nu are voie sa il ia pe weekend sau in vacanta. Cu tatal copilului incerc sa pastrez o relatie civilizata, stiu ca Raul are nevoie de tata. Dar el vrea sa-l ia pe weekend si sa-l duca la parintii lui. Si acolo eu nu mai vreau sa calc. De aia intrebasem de la ce varsta poate lua copilul fara sa fiu si eu acolo. Deocamdata nu se pune problema, pentru ca il alaptez, dar asta nu va dura la nesfarsit.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput