FIV cu DONATOR sau IAD

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

montytaiana
lasa ca de luni se deschide sezonul si o sa avem ce povesti!

bafta pt toate fetele!

aspiranta din 2006

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna si va pupicesc pe toate
sunt foarte fericita
o aspiranta de pe forum eva maria a reusit din prima cu IA desi avea ceva probleme
cititi si voi la inseminare 15
e graviduta de gemeni
numai bine tuturor
sunt foerte emotionata si fericita

Mergi la inceput

nu mai pot de nerabdare
deabia astept sa ajung la cabinet si sa vb cu doctorul
am hot sa nu fac analiza pana nu vb cu dr. Marinescu
sa vedem ce imi recomanda el, ca sa nu fiu nevoita sa apar cu analize de la alt spital sau doctor
as avea o intrebare - ce ar trebui sa iau pentru a avea foliculi mai mari si mai multi
am stat si m-am gandit si cred ca nu am reusit totusi pt ca desi val endometrului a fost buna 11 si 12 mm, de fiecare data nu am avut decat un singur folicul si ala de 16 si respectiv 18mm (poate a mai crescut intr-o zi pana la inseminare) dar am inteles ca tr sa aiba minim 20 mm
eu am luat o pastila de ovamit ziua 3-7 de CM
dar ma gandeam sa mai iau ceva (sau sa mananc anumite chestii, sa beau ceva naturist, dar care sa ma ajute sa raman gravi).
ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Montytaiana cel mai bine ar fi sa vorbesti cu dr tau inainte despre analize. Eventual sa iti dea si o stimulare un pic mai puternica.
Mie mi-a zis dr ca o sa-mi dea mai intai stimulare cu pastile si daca nu raspund bine o sa-mi dea injectii. Eu sper sa nu fie cazul.
In iunie am facut o monitorizare a ovulatiei dar fara stimulare, si am avut un singur folicul care a crescut pana la 21mm dar nu s-a spart, s-a resorbit. E drept ca nici Pregnyl nu am facut.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Hello!
Una din prietenele mele - divortata - s-a hotarat ori sa adopte un bb, ori sa incerce un IAD.
Despre adoptie s-a lamurit (birocratie, instiintarea vecinilor, colegilor de la servici, etc) si in plus ar dori sa incerce sa dea viata unui copilas al ei.
Ce formalitati presupune IAD sau FIV cu donator? Ea fiind singura, trebuie sa vina cu actele de stare civila (hot de divort, buletin)?
Trebuie ca si la adoptie sa indeplineasca anumite conditii?

Mergi la inceput

goldi
din cate stiu eu nu iti fac IAD (sau IA de orice fel) daca nu esti casatorita si nu din cine stie ce motive- dar se tem de presa, de scandaluri cu tenta morala,
asa ca daca vrea sa faca poate sa apeleze la mici stratageme#
de exemplu la Giulesti iti cere ca o singura data sa vii cu sotul sa dea o declaratie ca e de acord sa fii inseminata
dar nu iti cere nimeni certificatul de casatorie si nici buletinul
sunt atat de ocupati si aglomerati ca iti da o foaie sa o completezi pe spate pe hol
asa ca poate merge cu un frate o ruda care are acelas nume de fam, etc# pt ca ei nu verifica e doar asigurarea lor ca sotul a fost deacord in rest nu ii intereseaza
nu zic ca este un sfat bun, dar mai intai ar tr sa intrebe la clinicile particulare acolo poate fac si fare sa fii casatorit, ca dor ii intereseaza sa iti ia banii.
dar poate cunoaste pe alticineva si atunci vor avea copilul lor eu zic sa nu se grabeasca
poate ca acum e suparata si-ii ureste pe barbati dar pana la urma tot de ei avem nevoie
si e o decizie f imp sa faci IAD, nu poti sa faci copii asa oricand ai tu chef prin orice mijloace mai ales cand ii poti avea pe cale naturala

Mergi la inceput

m-am intors!chiar mai optimista decat oricand!
am fost la giulesti si luna asta spre sfarsit fac prima IAD!
sunt tare optimista, sunt sigura ca DD o sa faca in asa fel incat sa fie bine!

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

montytaiana am intrebat dr despre ce ai zis tu ca te da repede jos de pe masa...
mi-a zis ca nu are nici o legatura ca e ca si cum ai ramane normal, ba chiar mai usor pentru ca ei introduc sperma direct in uter!

iar despre asistenta aia geta e o mare scorpie!

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

dma2007 am citit ca faci IAD la sfarsitul lunii asteia
si eu cam tot atunci ar trebui sa fac dar inca nu a venit ziua 1
deabia astept
ce de sperante se nasc iar in inima mea
oare cum o sa fie de data asta pentru noi
sper sa reusimtu unde ai fost la consultatie tot la cabinetul de ecografii
cum e dr. tau
a avut rabdare sa te asculte si sa iti rapunda la intrebari?

Mergi la inceput

montytaiana eu merg la laura dracea si da e foarte rabdatoare, a stat cu mine de vorba o gramada mi-a explicat ce inseamana IA cu donator, apoi am vb cu dr Moisa care se ocupa de banca si mi-a zis ca are donator pt noi, dar ca e cam criza

am rugat-o sa-mi dea stimulare din prima sa nu mai pierd timpul, si eu astept cu nerabdare Z1 si apoi ma programez in Z11 la eco

aspiranta din 2006

Mergi la inceput