FIV cu DONATOR sau IAD
Raspunsuri - Pagina 20
dma2007 spune:
merci de incurajari, incerc sa-mi revin, greu dar asta e...
aspiranta din 2006
declar si eu la cap
montytaiana spune:
cum mai iti e?
te duci luni la giulesti?
fac si lunea teste, parca ziceai ca ai vb la spital si fac doar marti si joi
montytaiana spune:
buna dimineatza
cand (in ce zi) ar trebui sa intrerup utrogestanul ca sa vad daca imi vine CM sau nu?
fetelor ce viata avem si noi, ce de framantari
danita spune:
salutare fetelor,
din cand in cand mai bag ochiul la temele ptr viitoarele mamici si acum ptr ca m-am nimerit si intrebati de utrogestan , va fosta mancatoare de acest medicament va pot spune : am luat utrogestan cate 18 /zi adika cate 6 de ori pe zi , 3 orale si 3 vaginale . asta cam pana in luna 4-5 . nu se intrerupe, chiar si o sg zi intrerupere atunci cand sarcina e cu risc poate face un mare dezastru .
eu am zacut si am trecut prin toate toate fazele : lesin, dus cu salvarea la maternitate noaptea la ora 3, hemoragie timp de 2 saptamani absolut continuuuu ......frigiderul era dusmanul meu numarul 1 si tot pe podium era si parfumul sotului cumparat de mine ... tensiune f mare... aproape de coma inainte de nastere .....dar am un copil superb ! va incurajez si va doresc sa aveti ceea ce va doriti ! mi-a fost asa de greu ca imi vine sa sterg din calendar anul trecut ....dar merita tot efortul!
va pot spune : faceti tot ce va e la indemana, rugati-va si aveti incredere ca DD are cu fiecare un plan !
pupici si succese sa va aud pe toate ca sunteti burtici !
D
quote:
Originally posted by montytaiana
buna dimineatza
cand (in ce zi) ar trebui sa intrerup utrogestanul ca sa vad daca imi vine CM sau nu?
fetelor ce viata avem si noi, ce de framantari
iuca spune:
Buna seara fetelor,
Dma, Montytaiana, Carmen_e va multumesc ca v-ati gandit la mine si ca ati fost alaturi de mine. Eu nu am avut net pana acum.
Am avut doar un singur folicul care s-a incapatanat sa nu creasca mai mare de 18mm, si care intr-un final s-a spart.(cam la 30 ore dupa pregnyl). Dr spune ca a avut rezultate si asa, asa ca sper si eu, ce am de facut doua saptamani...
Acum iau utrogeastan cate 6/zi, 3 dimineata si 3 seara.
Sper sa fie bine.
Dma am citit despre rezultatul tau la bhcg, imi pare foarte rau, desi suna banal, eu zic sa nu disperi si sa mergi inainte. Dupa furtuna, apare si soarele, nu? Totul e sa crezi ca va veni ziua cand iti vei tine bebelusul in brate.
vrem si noi un - din august 2005
vio
dma2007 spune:
iuca am citit ce ai facut
bafta multa eu cred ca e imposibil sa nu reusesti dapa atatea monitorizari
montytaiana mi-am facut din nou testul dar nu la giulesti, m-am dus la un lab particular, iau rezultatul miercuri sau joi si imi convine ca-l trimit pe mail
tu cum esti?ai facut test ceva?
si apropo de giulesti aia mie mi-a zis ca lucreaza probele martea si joia dar recolteaza oricand
aspiranta din 2006
declar si eu la cap
iuca spune:
dma multumesc mult ptr incurajari, sa dea Domnul sa fie bine pentru toate, sa plecam de la acest capitol si sa venim doar in vizita, pana atunci eu zic sa deschizi un capitol nou
montytaiana mie mi-a zis sa fac dozarea bhcg la 14 zile dupa inseminare si in functie de rezultat hotaram daca mai iau utrogestanul sau il intrerup.
Apropos de IDS a facut cineva bhcg acolo, dupa cat timp se da rezultatul? Se poate face si sambata cu rezultat tot sambata, sau cu rezultat pe mail? Aici mi-a zis mie dr sa fac bhcg.
vrem si noi un - din august 2005
vio