Cu ce/Cum se curata aurul?

Cu ce/Cum se curata aurul? | Autor: asiza

Link direct la acest mesaj

Multumesc pentru raspunsuri...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Cu pasta de dinti.

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

daca vreau sa curat printre pietricelele de la inele / cercei sau bijuurile cu lucratura mai deosebita le pun intr-o ceasca cu otet cit sa le acopere - atentie sa fie de aur bijuteriile de la 14 K in sus ca sa nu risti - si le las in otet 1-2 ore, apoi le spal cu apa sunt gata curatate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

Eu folosesc bicarbonatul de sodiu sau sare de lamaie ;
ies ca noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

Ariana,cum procedezi cu sarea de lamaie? as vrea sa incerc si eu...merci
ca tot vorbim de curatarea bijoux-urilor , pe cele din argint cum si cu ce le faceti frumoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

O modalitate este sa le spalati cu perie de dinti (una mai veche si pe care n-o mai utilizati pentru igiena dentara, evident) si cu pasta de dinti. O alta modalitate este sa le fierbeti cateva minute in apa cu soda (sau detergent) - la foc mic mic si sa aveti grija ca da usor in foc datorita sodei - ies super, metoda asta mi-a recomandat-o o matusa care a lucrat in bijuterie ani de zile.
Ambele metode functioneaza si pentru argint si pentru aur. Atentie totusi la a doua metoda daca aveti pietre sau alte lipituri, acestea ar putea ceda, fiind preferabil sa le curatati cu periuta si pasta.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da si eu folosesc metoda fierberii in apa cu detergent si se curata f bine, apoi sterg fiecare bijuterie cu o batistuta din bumbac
pentru argint am cumparat de la un magazin din unirii o solutie speciala pentru curatat argint

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

se fierb in apa + detergent + 1 picatura de clor
nu am incercat, asa mi-a recomandat o colega ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

quote:
Originally posted by florentza

se fierb in apa + detergent + 1 picatura de clor
nu am incercat, asa mi-a recomandat o colega ...

Florentza

Clorul este cel mai mare DUSMAN al aurului . Nu este indicat sa purtati bijuterii din aur la piscina dar sa le mai speli cu clor

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

Si argintul se inegreste de la clor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timna spune:

Mie mi se inegreste argintul ,dar rau de tot de la un singur parfum J'adore .
A mai patit cineva asa ceva?

Mergi la inceput