Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (209)
Raspunsuri - Pagina 7
Biancas spune:
Ingrid, doamne fereste asha ceva.
cred ca acolo lesinam, imi e frica de serpi ca de
. Bine ca nu a muscat-o
. Acum ca zici de Herculane imi aimntesc si eu ce am invatzat ca in zona aia sunt vipere. Cred ca o sa evit zona aia intotdeuna, sau si daca ajung pe acolo o sa stau in camera
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Bombonicaaaa spune:
Ciao fetelor !
Ingrid o my God
am inghetat cand am citit ce avea Diana in mana , bine ca ai vazut-o la timp si ati scapat de lighioana , mie una cred ca i-mi statea inima ![]()
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
Giova cred ca nu m-am exprimat bine cu dinti strambi.
Am vazut poza asta si mi s-a parut ciudat ca se vede doar un coltisor de dintisor. Suzeta defapt face ca dintii sa se deplaseze in sus spre buza. Cel putin eu asha stiu.
http://family.webshots.com/photo/2945360360065845318WKNIyP
Considera ca nu am zis nimic despre suzy si dinti 
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ies si eu la plimbare ca a iesit soarele si e cald si bine 
Bianca
anasebe spune:
Aoleu Ingrid!!!!!!!! Mare noroc ati avut pana la urma!
LILI LA MULTI ANI! Fata, nu iti gasesc numarul de telefon (mi s-a bulit telefonul...pana mea). Te pup dulce!
monica70 spune:
INGRID imi pare rau ca n-ai apucat sa te relaxezi (parca vad ca asa oi pati si eu ...),iar de faza cu vipera n-am cuvinte
Brrrrr ...
Credeam ca stii ca-s prin zona multe vipere (si in special e si vipera cu corn,cea mai periculoasa),eu daca mergeam la Herculane nu prea aveam curajul sa ma plimb prin iarba fara cizme 
Cred ca e unul din motivele pentru care am cam evitat sa aleg zona intotdeauna ,desi e frumos acolo si ai mei au fost ani de-a randul la bai.Si mai nasol,ca la anul mami iar vrea sa mearga acolo,cu Diana cu tot
Mai sunt zone unde-i plin de viperele alea cu corn ,pe dealurile din zona Devei parca.Si in munti,pe pasunile insorite sunt multe vipere,mai ales pe canicula asta se inmultesc.Pe vremuri (in '86) la Borsec am vazut prima oara o vipera.Intai a vazut-o tati de la vreo 2 km din vale
Adica ne-a aratat cu mana sus spre munte si a zis ca acolo e o vipera - ca stralucea la soare !!!!! Dupa ce am urcat,exact in zona unde ne artase el,am gasit vipera omorata de un cioban aflat p-acolo,inca ii misca coada viperei 
Ca norocul ca era doar un pui de vipera.Dar ele nu ataca decat cand se simt atacate,asa stiu eu,deci trebuie facut un ocol cand te intalnesti cu ei.Eu era sa calc de vreo doua ori pe niste serpi pe la tzara,pe pasunea dintre paduri,dar aia sigur nu erau vipere,probabil erau d-astia "domestici" ,de apa,de casa etc.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
monica70 spune:
Diana a avut un program de somn total aiurea azi; s-a trezit inainte de 8,dupa care a adormit la ora 9 si nu s-a mai trezit pana la 12 !!!
Deci acum dupamasa ciuciu somn,a incercat mami dar degeaba 
E zombie,dar am trimis-o afara cu taica-su.
In mod sigur,va trebui sa o duc la Constanta la acvariu sa-l viziteze,uitati de ce: ![]()

http://www.dropshots.com/moni3#date/2007-08-02/19:23:37
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
monica70 spune:
Nu stiu ce-am zis noi de oaie si a zis si ea dupa noi ,dar pronuntzat "UO-AIE"
Si la poseta a zis "POTETA" ![]()
Io ,mama denaturata,am stat cu ea azi pana acum mai putin de juma de ora
Dar dupa faza cu "PETII" mi-a zis "CACA" si am avut si ocazia in timpul asta sa o schimb si spal ![]()
Asa m-as tranti in pat,dar tre sa stau aci si sa calculez 
P-aci presupun ca nu-i nimeni la ora asta 
Biancas spune:
Am venit si noi de afara. A fost cald, l-am imbracat in tricou si pantaloni scurti dar pe la ora 20 s-a facut racoare deja si in casa l-am echipat cu pantaloni de trening si o bluzitza cu maneca lunga dar subtire. I-am cumparat niste ghete de toamna nr 22 alb cu portocaliu
Moni..e mortala Diana cum le stie pe toate
. E ushor sa lucrezi cu un copil care vezi ca isi da interesul...cateodata mie imi piere cheful sa ii mai arat ca parca arat la pereti nu lui. Is faine alea cu animale, probabil ca sunt si pe aici. Eu am cu cifre si litere ramase de la Sandra.
Anasebe, tu nu mai zici nimic? doar un rand acolo
. se pare ca te-ai plictisit de DC...
.
Mirela pe unde e? Nici ea nu a mai scris demult......
.
Bianca
Biancas spune:
Sugerea degetului dupa varsta de un an, atrage dupa sine pericolul deformarii cerului gurii si al asezarii normale a dintilor. Dintii de sus se vor indrepta inainte, iar cei de jos se vor deplasa spre limba. Aceleasi efecte nedorite vor aparea si in cazul in care copilului i se va permite sa foloseasca suzeta pe o peroada mai lunga de timp. Parintii care recurg la aceasta metoda pentru a-si linisti copilul fac o mare greseala, iar repercursiunile vor fi grave.
Suzeta poate impiedica copilul sa la-la-lizeze, sa gangureasca sau sa vorbeasca. De aceea, nu-i permiteti copilului sa "vorbeasca" cu suzeta in gura. Unii copii folosesc suzeta si la varste mai mari (peste 2 ani si chiar spre 5 ani), astfel incat, modul de pronuntie a cuvintelor poate fi "stalcit" si il vore asimila in vocabular in mod eronat.
Suzeta (sau degetele) supta in mod permanent poate deforma dantura bebelusului
Asta e pt cine a declarat ca nu stia ca suzeta deformeaza dintii
dar probabil va sari peste mesaj
Bianca