Copii din 1996 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
Ana68 spune:
Salutare dragelor....
Ne-am adunat si noi de pe drumuri vineri seara...am avut o vacanta minunata!
Uite pun poze,daca vreti sa vedeti si o sa va povestesc eu cum fu...pana una alta va pup!
Targu Jiu
Transfagarasan
Zoo Sibiu
Paltinis
Intorsura Buzaului
Mamaia
Busteni
Brasov
Mama Uta
Scarisoara
Stana de Vale-Cascada Lesu
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
CriPOD spune:
Mihaela, drum bun si acomodare usoara! Ma bucur mult pentru oportuniatea voastra! Asteptam nerabdatoare impresii din noul "acasa".
Miki, v-ati distrat tare bine pe la conacul vostru. Dar cum ai editat tu pozele alea in asa fel? Ziceai ca vrei sa te subtiezi in ele, eu nu te mai vad deloc.
Dana, ma bucur foarte mult ca Andrei e fericit la noua scoala. Prima impresie conteaza. Abia astept sa ma citesc si eu cu un mesaj optimist pt Dedi. Noi incepem marti. Ieri a sunat-o o fata de a 12-a care ii va fi "buddy" si au povestit un pic. Mult succes in continuare.
Ana, chiar ma ingrijoram ca ai disparut fara urma, dar vazand cantitatea de poze si locatiile, esti mai mult decat scuzata pt absenta indelungata. Ma duc acum sa vizionez poze! Ce mai faceti?
Eu am lovit ieri masina , nu ma dezmint, regula e: in primele 6 luni, in parcare. Mai bine n-o conduceam pana prin decembrie deloc, asa sunt de frustrata pe blegoshenia mea.
S-aveti o zi buna!
mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Hop si io & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)
mikimihaescu spune:
Buna dimineata si de la mine!!
Ana-Maria, super vacanta ai avut, ce de locuri ati vizitat! Bravo.
Mihaela, muuulta bafta la mutat si in viata voastra noua in Suedie. Primul lucru pe care s-l faci e sa-ti tragi net ca sa ne poti da raportul, hehe.
Mqqm, io nu apar in poze, deoarece eu le-am facut, ca eram mai mereu singura cu ei, numai la ziua lui Andrei a fost lume multa.
Noi suntem in febra dinaintea concediului, plecam fix pe 4 cand pleaca si Miha in tarile nordice, hehe. Sotul si copiii vor zbura pentru prima oara cu avionul, eu aproape m-am nascut in avion, deci nu am emotii. Numai sa nu aiba intarziere si sa stam cu orele pe aeroport.
De we am promis unei angajate a sotului meu ca mergem la nunta ei la Braila si tare m-as mai fofila, dar nu mai pot ca a rezervat femeia si camera la hotel. Nu prea o sa-mi stea gandul la nunta, nu am pantofi de care sa fiu multumita, asa ca o sa stau ca un cui in perete. Am fost ieri prin oras si nu am gasit nimic inteligent de incaltat, magazinele arata ca dupa taifun, se schimba sezonul si sunt lichidari de stocuri, brr.
Va pup deocamdata.
andacos spune:
He-he vad ca se strind rindurile!
Sunt pe fuga,dar trebuia sa-i spun ANEI bine ai venit(nu am timp acum sa vad pozele dar in weekend o voi face,adica in weekend-ul meu care inseamna duminica si atit)!
mQQm,lasa masina se face ,bine ca esti tu sanatoasa!Deci de martzi suntem colege de suferintza?
MIKI,mie nu mi se pare corect din partea ta,pey cum d-le unii au inceput scoala iar altzii pleaca in concediu?Zbor placut si fara emotzii si un concediu minunat!Unde zburatzi?
MIHAELA,e ocupata cu bagaje,inca putzin si-si ia si ea zborul!Chiar asa-repede net sa ne dai vesti despre tine!
La scoala e ok,inca nu au primit teme,de ieri a inceput si pregatirea la germana!
O zi buna tuturor!
Dana
mihaela_s spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot pentru incurajari si urari! Sigur ca o sa va tin la curent, la net adica .
miki, cred ca eu am scapat, dar unde plecati in concediu? Credeam ca de-abia ati venit . Drum bun si voua si distractie faina! Si asteptam poze in care sa apari si tu! Nu ca nu as vrea sa-ti mai vad baietii frumosi, dar e loc si pentru tine.
Ana-Maria, bine ati revenit sanatosi! Ati avut o vacanta superba, am vazut aseara pozele si am calatorit si eu alaturi de voi. Bravo pentru asa un traseu minunat. Sa vii si cu povesti!
mqqm, imi pare rau pentru masinuta ta...
Inceput de scoala cat mai bun va doresc!
Dana, spor la scoala! Lui Andrei, desigur!
Eu nu m-am apucat inca de bagaje, o astept si pe Diana acasa, e inca la mama, astazi vor veni.
Noi nu vom zbura, vom merge cu masina, drumul va dura 3 zile, o zi jumate cu masina pana in Gdansk, iar de acolo luam ferriboatul pana in Stockholm. Iar din Stockholm, dupa o pauza de cateva ore un alt ferriboat spre destinatia Gotland, in orasul Visby. Gotland e cea mai mare insula a Suediei, la 90 de km de Stockholm. Acolo avem cateva lucruri aranjate: sotul meu incepe slujba la spitalul de acolo, are contract de munca, eu voi incepe sa invat limba, Diana va incepe si ea clasa de limba la o scoala, deja stim unde, Silvia e pe lista de asteptare la camin...avem apartamentul rezolvat...asa ca noi trebuie "doar" sa ne integram. Suntem emotionati dar optimisti ca impreuna vom reusi!
Sa aveti o zi minunata!
Mihaela si fetele mele
Ana68 spune:
Salutare,
Mqqm....sa sti ca am vizitat o groaza de locuri si a fost tare frumos!Ce sa facem?Am inceput serviciul,Luana gradinita,Alex profita de ultima suta de metri de vacanta....si cam atat.Incercam sa reintram in ritmul de munca,cu trezit dimineata cu noaptea-n cap si cu treburile casei...Dupa ce ne-am lafait 2 saptamani ca boierii...e nashpa acum,da' ne trece!
Lasa,nu mai fi suparata ca ai lovit masina...tabla se repara,bine ca tu nu ai patit nimic rau...Eu am zgariat-o cu simt de raspundere chiar in prima saptamana de la achizitionare si de atunci am mai pocnit-o si eu de vreo 3-4 ori,to prin parcari,ba in bara unuia,ba prin gardul viu cu sarma ghimpata...ba prin gropi...Tu sa fi sanatoasa!
Miki...sa aveti concediu frumos si placut si la nunta distractie maxima!Am vazut si eu ca deja au aprut in magazine colectiile de toamna,la preturi...destul de mari,depinde de magazin si firma...
Dana,multam' de urare!Spor la treaba sa ai si bafta lui Andrei la scoala!
Mihaela,cred ca am postat amandoua...multumesc de urari si aprecieri!Eu cred ca tu deja ai vazut o parte din locurile pe unde am haladuit noi.Sa sti ca la Scarisoara,de fapt in Garda,ma gandeam la tine si la ce imi scrisesei despre urcatul la pestera...ai avut dreptate.Noi am urcat cu un ARO d-ala comunist pana sus,impreuna cu inca 4 persoane si am impartit cheltuiala,insa am ramas masca cand am vazut micutul Matiz avantandu-se cu curaj in sus la deal si,culmea,ajungand la destinatie...in parcarea aia de sus inainte sa ajungi la pestera...Ma rog,a fost frumos!Va pup pe toate 3!
Va doresc tuturor o zi excelenta!
Ana68 spune:
Acum am citit,Mihaela draga,ca va mutati in Suedia...Doamna-ajuta sa va integrati cu succes in comunitatea suedeza si sa va mearga din plin.Sper sa nu ne uiti si sa mai dai pe aici,sa ne ti la curent cu vesti despre voi...Nu stiu,poate suna aiurea,dar sunt asa...putin trista ca plecati...stiindu-va la Satu Mare parca era una,chit ca sunt ceva km intre Timisoara si SM...dar acum...parca am senzatia ca n-o sa ne mai vedem vreodata...Eh,ma plang ca babele!
Sa aveti parte de tot binele din lume!
Aveti grija cu impletita aia de limba suedeza..e ciudata rau!
mikimihaescu spune:
Pentru cine nu stie: pana acum am fost la casa noastra de vacanta de a slanic, deci nu se pune ca concediu, am fost practic la casa nr. 2 a noastra.
Acum zburam in Belek, Antalya, la Club Voyage, ne dam si noi in barci la un Ultra All inclusiv, ca de la anul nu mai am reduceri pentru Andreiu.
Miha, inca o data bafta pe drumul cel nou.
O sa va trimit poze cu mine cand mi-or trece piticii din creier si o sa ma pot uita la ele fara sa mi se para ca sunt o balena esuata. Am crezut ca dupa atata sala si regim "sanatos" de alimentatie o sa fie mai spectaculoasa transformarea mea si kilele o sa se duca mai repede. Probabil am sperat prea mult. Scuze, sunt un pic in butoiul cu melancolie.
O seara buna.
Ana68 spune:
Salutare....
Miki,iesi din butoi...si uita-te la pozele cu mine...si o sa-ti treaca.Vezi ca la una din pozele din albumul Mamaia,cred,e o poza cu mine in mare si se intituleaza Moby Dick...daca o s-o vezi o sa-ti treaca,fata draga!Si eu am avut complexe d-astea cu slabit si aratat supla si alea-alea....si mi-a trecut mintenas cand vedeam ca eu ma chinui sa tin regim,imi pocneau atatea artificii in fata ochilor de foame,devenisem incoerenta in vorbire,ma durea capul de parca as fi fost mahmura in pemanenta...si in loc sa slabesc ma ingrasam.Ai mai auzit asa ceva?!Asa ca mi-am bagat picioarele gospodareste in regimele lu' peste prajit,ce miscare?ciu-ciu...nu fac kilometri zilnic prin casa?si am mancat cat imi trebuie si ce am vrut si m-am mentinut la o anumita greutate constant...uite asa...In plus am un barbat acasa,norocul meu poate!,care ma place asa cum sunt...zice ca are si el,in sfarsit,pe ce pune mana si apuca....Ma rog ,asta nu-i o scuza sau o consolare ca sa devin obeza,insa mi-am impus sa mananc cat mai putin gras,mai incetisor cu dulcele si numai cat imi trebuie...In vacanta asta si eu am cam luat proportii,insa am inceput serviciul si nu imi fac probleme...stresul e cel mai bun factor pentru slabeala....Asa ca nu te slabi fizic si nu te anemia,ca-Doamne fereste!- sti cum se tot zice,ca dupa o cura de slabire,daca nu continuu cu ea tot timpul,pui inapoi dublu...
Hai,sper ca te-am mai scos putinel din butoi...Va doresc o vacanta minunata si distractie maxima!
Restul trupei va pup si sa auzim numai de bine!
ralualexandrei spune:
SAAAAAAAALUTARE!
Ce dor mi-a fost de voi!!!!
Noi am fost tare ocupati.Robert a facut o criza brusca de apendicita,l-am operat,operatia a durat enorm 2 ore timp in care eu eram in pragul nebuniei,cand l-au deschis au observat si faptul ca are si o malformatie denumita diverticul Meckel,adica un rest de cordon ombilical care nu s-a retras si care poate da diverse complicatii,asa ca in primavara iar mergem in spital sa scapam si de el.Apoi Edy a dat in diaree si m-a tinut sub tensiune 2 saptamani de nu stiam ce sa mai fac,a trecut si asta si am hotarat ca avem nevoie de concediu asa ca am plecat o saptamana in Bulgaria cu toata trupa + cumnatii mei,odihna nu prea a fost ca dehh cu Terminator 1,2 si 3 nu ai liniste sub soare.A trecut repede saptamana si o data intorsi am luat-o de la capat cu nuntile anul asta am batut propriul record,am fost la 7 nunti si ne pregatim pt a 8 a.
Cam atat de la noi si bonus poze:http://community.webshots.com/album/560482153zIhwdy
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3