Copii din 1996 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
CriPOD spune:
Sanca, multumim de urare! Cred ca va fi fara curcan, plecam la 1000 de insule la intalnirea canadezelor de pe DC. Sper sa-mi vina si cheful ca sunt cam si, pe langa toate celelalte, din cale afara de indignata pe sistemul de sanatate de aici. Sincer, as da spaga, dar n-am cui, asa ca stau si astept sa crap sa ma bage si pe mine cineva in seama.
Si mie mi-ai lipsit. Bine ca nu ai patit nimic la intersectie, si mie mi s-a intamplat odata, eram stresata rau atunci, a fost ca un "wake-up call". Ai grija de tine si da-le-n mamaruta lor de "probleme" ca nimic nu merita sa-ti risti sanatatea...
Cu casele eu chiar sper sa nu dureze atat, am closing la cealalta pe 15 nov, iar de Craciun voi fi la "Cuba, si".
Alma, nici noi nu avem in casa cola, cips, etc decat daca avem musafiri. Desi acum au amandoi acces la cumparat de cola, nu isi cumpara pt ca nu sunt obisnuiti. Nu stiu ce sa iti zic... Apropos de racoritoare, fetei mele ii placea la nebunie "iced-tea" de piersici in Ro. Dar prefera lapte oricand!
Ana, tu ce mai zici? Cum mai esti? Mai rau ca nomazii suntem. Ieri am reusit si eu sa gatesc niste ardei umpluti (prima data s-a stricat carnea decongelata, apoi am luat alta, dar pe cand sa-i fac erau stricati ardeii, aseara m-am enervat si m-am dus si am luat alti ardei si i-am facut atunci, nu mai aveam multe si iar se strica carnea). Of, of...
Mihaela, e super bine dupa cateva saptamani de Suedia! Vei vedea ce repede se vor acomoda fetele. Chiar citeam undeva la un moment dat cat de largi sunt minoritatile vizibile, musulmanii in special, in Suedia, am fost surprinsa. Sotului tau cred ca ii e cel mai greu acum, a intrat direct in focuri, nicio acomodare pt el, bate-l pe umar din cand in cand...
Dana, cred ca a fost precipitata intalnirea, nici n-ai avut timp sa-l pregatesti pe bietul copil. Iti dai seama cate intrebari are acum de raspuns. E foarte bine daca se exteriorizeaza si le pune cu voce tare. Sper sa treceti usor peste eveniment. Nu te scuza, doar de-asta ne adunam pe-aici, sa ne ascultam unele altora problemele, bucuriile, nu?
Miki, Andra, ce mai fac baietii? Cum va place clasa a 5-a? Fetita mea a crescut mare in ultimele saptamani de cand a schimbat scoala. Bate orasul in lung si-n lat, nu mai are probleme cu niciuna din liniile de metrou, pleaca la scoala inainte sa ma trezesc eu, vine uneori si la 6 (s-a inscris in tot felul de cluburi foarte serioase gen drama, pilates, facut margele, etc si cor), numai ea stie cum mai stau treburile in vietzuca ei. Poate aflu si eu mai multe maine ca-i drum lung cu masina si parca mi-e dor si trist asa pe din-afara...
Sa aveti un weekend frumos, la noi de anunta 28 de grade, am noroc cu open house ca macar nu-mi cara astia noroi in casa. Ah, btw, ne mutam la alta casa un pic mai incolo.
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
andacos spune:
Mey ce rau e sa fii neinformat!
Eu am zis ca thanksgiving-ul american e acelasi cu cel canadian,asa ca am scapat ocazia de a-i ura lui mQQm ,petrecere frumoasa(eu am mai citit si pe la "betziveala..."si chiar am evaluat cu 5 stelutze).
Deci petrecere frumoasa(precis suntetzi in toiul ei acum)si te asteptam cu impresii!
Weekend minunat tuturor!
Ps.Nou suntem in vacantza!
Dana
Ana68 spune:
'Neata...
Dana,si-a revenit Andreiu' de dupa vizita?Cum e acum cu concentrarea si cu scoala?
Alma,nu stiu ce a facut Alex la test,ca inca nu a primit rezultatul...Dupa cum zice el a scris la toate subiectele bine,asteptam rezultatul.A mai avut un test,intre timp,la romana...din cate mi-a spus el eu trag concluzia ca a fost cam greu,dar tot asa zice Alex ,ca s-a descurcat.Vedem rezultatele cand or veni...Pai a inceput sa se obisnuiasca in a V-a,ce poate face?A inceput sa cunoasca cam ce vrea fiecare profesor si care sunt asteptarile fiecaruia...sa speram ca va fi bine.Oricum,cum tot scriu de vreo 3 ani de cand sunt aici in grup...Alex e un visator notoriu,la el caii verzi plutesc in nestire pe pereti si e cam mi-se-n-rupist de fel...asa ca nu ma strofoc prea tare,ca stiu ca se adapteaza din mers.
Anca,bine ca nu s-a intamplat mai rau cu intersectia aia...Cat despre plutitorul Elliot...ufa,cum scriam mai sus am si eu una bucata acasa...insa vaz' ca s-a speriat totusi un pic cu statutul de elev de a V-a si isi bate capul cu invatatul...May,cu anul II s-a rezolvat,in sensul ca mama Duniei o va sustine anul asta financiar pe studenta si va repeta anul pe bani.Decizia lor,treaba lor.Mai aiurea e ca nu ma lasa constiinta sa stau deoparte in problema asta si m-am tot bagat s-o ajut pe Dunia,ba cu mers cu ea la reinscriere,ba cu adeverinta la sange si plamani...pana s-a bagat Marius mai tare in mine si mi-a cam interzis sa ma mai amestec...era nervos si el,iti dai seama,ca bine nu i-a picat,mai ales ca fosta s-a inhamat sa dea cei 1200 de euro pentru fi-sa si nu a cerut jumi-juma...i s-o fi pus si la asta pe orgoliu...Asa ca s-au ma asezat cumva lucrurile in zona asta.Eu mi-am revenit...sunt in parametrii...Multam' de intrebare.
Mqqm...ce aventura si la tine cu ardeii aia...am mai patit-o si eu cu carnea asa...Cand terminati cu bejenia?Ati dat casuta?Copiii cum se impaca cu situatia asta de nomad?
Pai dragelor,va urez o saptamana cu multe realizari si sa auzim numai de bine!Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ana68 spune:
Hello dragelor....ocupate?
Va pup si o zi cat mai buna sa aveti!
Ana68 spune:
Si iar revin sa va spun cat sunt de bucuroasa ca de saptamana asta optionalul de muzica s-a transformat in optional de matematica...iupiiii!!!
mikimihaescu spune:
Salutare, salutare!
A venit toamna, e urat afara, parca suntem in Bacovia, brr. Aseara am dat drumul la centrala sa ne icalzim un pic.
Clasa a 5-a e grea fratilor. Sunt cam multe materii si la multe din ele ii lasa sa invete din manual sau din alte culegeri si daca nu specifica clar: asta trebuie sa stiti si asta sa scrieti, fi-miu are impresia ca nu e obligatoriu. Nu vreau sa ma gandesc la teze si extemporale la materiile astea.
alma spune:
Buna ziua la mamici!
Chiar ma gandeam cat mai avem pana la 12 ani... eu vreo 4 luni, dar am mai aruncat cate un ochi "dincolo" sa vad cam ce m-asteapta . De fapt, deja stiu ce m-asteapta, copiii nostri sunt deja la pubertate si incep sa-si ia portia de libertate.
Ana, asa mult costa un an la medicina? Stiu ca pe la altele e in jur de 7-800 euro.
Mqqm, distractie placuta la intalnire! Poate vine si cheful, chiar daca acum simti ca nu prea ai... Copila mea a mai redus-o cu racoritoarele, bea mai rar, ca am tot batut-o la cap ca nu-i sanatos. Sper s-o tina! Lapte nici atat nu bea, de pe la 3 ani nu mai bea, insa mananca branzeturi si iaurt cu fructe (si pe-asta i l-am redus, dupa scandalul cu Danone).
Fata ta vad ca incepe sa se desprinda de cuib, se descurca singura cu drumul si are si multe preocupari extra... bravo ei!
Sanca, bine ca nu s-a intamplat nimic si nici nu te-a vazut vreun politai!
Sanca spune:
Fetelor, pe mine ma incearca o raceala, ca ma simt moale si cu energia data la minim.
Da, eu zic sa mutam subiectul in 2008 la adolescenti (ca zi nu am chef de facut nimica).
Si Elliot mai are 3 luni si face 12 ani. Ieri cand am venit de la servici, el batea mingea in curte. Teme nu avea, ce mai, baiatul meu era in vacanta. La vocabular nu am putut studia impreuna ca si-a lasat cartile la scoala, avea in schimb cartea de matematica, asa ca a facut tema pe ziua de zi. La scoala lor, deabea de anul asta - in clasa a VI - au trecut cu diferiti profi. Dar nu e prea mare zapaceala, ca sant 3 de toti. Dirigintele - proful de matematica si stiinte (fizica si chimie). Un profesor la literatura, si am uitat ce mai fac cu el. Si o profesoara la gramatica si religie. Nu am inteles de ce nu au gramatica si literatura cu acelas profesor, dar asta e. O si mai au un profesor la computere.
Ana, imi pare bine de reusita, si ca a-ti scapat de muzica.
MqqM sa ne scrii cum a fost la intrunire. Sanatate, si sa speram ca rezolvi cumva cu sistemul canadian medical.
Hai ca poate pana maine imi trece, si revin cu mai multa energie...