Eternul ROMTELECOM

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

O fi UPC-ul ceva mai scump si , da , au probleme cu trimiterea facturilor , dar credeti-ma . ca sunt cei mai operativi, mai ales daca stii cum sa pui problema. Mai mult avem servicii pe ambele retele, pentru ca ne trebuie Romtelecm pentru paza unui magazin si , sincer am intarziat o data cu plata o singura zi si hatz ni l-au taiat, fara instiintare , fara un apel telefonic, NIMIC. Mai mult , apropos de cineva de aici , cand ceri cu cineva sau la servere sa ii dai nr. de chitanta sa iti deschida linia: Hop si asa, nu exista nimeni... La UPC stai cu ei nitel in tel., pana iti rezolva problema, de cele mai multe ori extrem de repede, e vorba de minute. Mai mult mi s-a intamplat sa uit sa platesc la UPC, cablul si internetul, si am trecut pe la ei sa platesc , atentie, astepatandu-ma cu plata 3 saptamani, fara sa ii anunt. Ce-i drept m-au taxat pe doua luni, nu obligatoriu, dar imi recomandau sa platesc macar pana la sfarsitul lunii totul. Mi s-au parut de bun simt. La Romtelecom am intarziat 24 ore si l-am reactivat intr-o saptamana dupa nenumarate scandaluri. Mai mult , m-au taxat foarte mult in in aprilie si am facut un scandal , cand m-am dumirit, incat m-au anuntat inscris , ca nu mai platesc abonamentul pana in noiembrie. Dar, daca nu ma dumiream ??? Ce e papat e bun papat. Raman cu tel. la Romtelecom si cu servicii de net si tv la UPC, deoarece pana in prezent UPC-ul imi da viteza f.f.f bunala net, iar imaginile la tv sunt lacrima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

In legatura cu UPC-ul........am spus" ca dau din casa"deoarece stiu ,ca se vrea adoptarea modelului de impartire a facturilor din Focsani(care este impecabil)pe toata Moldova......mai asteptati putin si vor rezolva si aceasta lacuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by ni-na
In legatura cu UPC-ul........am spus" ca dau din casa"deoarece stiu ,ca se vrea adoptarea modelului de impartire a facturilor din Focsani(care este impecabil)pe toata Moldova......mai asteptati putin si vor rezolva si aceasta lacuna.

Ne-ai bagat si mai tare-n ceatza cu modelul impecabil de impartire a facturilor din Focsani.
Ce "dai din casa"?
Si care-i modelul asta beton?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

No, ce ziceti, mi se vede mai rau decat inainte? DAAAA, se vede mai rau decat cablul de la UPC. Cei de la romtelecom se scot ca semnalul e ok, iar cei de la Sony ca nu-i bun semnalul. Se vad niste pixeli de 1 cm patrat. Offffffffff

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

quote:
Originally posted by viviana

In contract ar trebui sa fie trecute si penalizarile care se impun atunci cand se intarzie montarea.
Deci citeste si penalizeaza-i si tu pe ei.

In cea ce priveste receiver-ele la orice transmisiune de genul asta prin antena satelit, daca vrei ca pe 2 televizoare sa prinzi in acelasi timp 2 programe diferite trebuie 2 receivere.
Daca vrei ca pe 2 televizoare sa prinzi, in acealsi timp, acealsi program nu ai nevoie decat de un spliter.

La romtelecom s-a schimbat consiliul de administratie de curand si pentru ca le plecau clientii au dat drumul la abonamentele astea noi.

Eu de exemplu am trecut la abonamentul cu convorbiri nelimitate incluse, oriunde si oricand pe teritoriul tarii si platesc doar 36

RON + TVA (11 euro + TVA). Nimic in plus. Iar pentru mobil am

reducere 33%.

Ha ,pe ei cum sa ii penalizezi ca eu i-as penaliza ca de o luna ii astept si nu mai apar .

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Eu sunt foarte suparata pe Romtelecom; de ce? pentru ca acum 2 saptamani, increzatoare in ei am facut cerere de instalare a telfoniei, internetului si Dolce. O tipa draguta ne-a asigurat ca in 3 zile lucratoare cineva va veni sa ne monteze telefonul si Dolce si apoi vom semna contractul pentru net. Am asteptat o saptamana si am sunat la 930 sa intreb ce se mai aude de cererea mea. Doamna de la telefon imi raspunde ca se fac vrificari si ca din cauza de conditii tehnice nu se poate instala netul si din aceasta cauza si celelalte servicii intarzie. Eu intreb: ce inseamna acest lucru; la care doamna: nu pot sa va zic, din cauza de conditii tehnice nu se poate; si am tinut-o asa pana cand nervoasa am intrebat-o pai cat dureaza totusi: 1 sapt, 2 sapt, 1 luna, cat? Raspuns: nu pot sa va spun.. Concluzia: Ori renunt la cerere si fac alta noua doar pt telefonie si Dolce, ori astept pana conditiile tehnice vor fi prielnice pt net.
Din pacate in zona unde tocmai ma mut variante mai bune nu prea am; cred ca voi renunta la cererea initiala, voi face alta pt Dolce si telefon si apoi alta pt net. O nebunie; intr-o localiatate la 10 km de Timisoara, nici o alta alternativa de luat in considerare; ce ma fac eu cu dial-upul...

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

bebinuta , unde te muti?
Eu stau in Giroc , si chiar daca este ca si cum as fi in Timisoara tot au fost probleme cu instalarea clicknet-ului.
DAR ... faci cerere la dial-up si il folosesti gratuit 3 luni , dupa care iar faci cerere si tot asa pana ii da drumul. Si nu dispera ca dial-upul nu este chiar asa rau , te obisnuiesti(decat deloc...)

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Aida, eu ma mut la Giarmata. Am folosit dial-upul tot de la ei, o perioada, pana cand mi-am pus clicknet-ul si plateam destul de multisor. Astazi reziliez cererea si fac una noua pentru ca am nevoie de cablu, in week-end cred ca vom fi mutati deja. Sa inteleg ca si tu folosesti dial-ul acum? Sau ai folosit? Eu cunosc persoane in Giarmata care au instalat clicknet-ul.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

bebinuta , am folosit dial-up-ul. De 2 ori am facut cerere pt instalarea clicknet-ului si mi-au creat un cont pe care l-am folosit gratuit (in total 6 luni).
Nu pot sa zic ca dial-up-ul este catastrofa. Este folosibil.
Si sigur ca sunt in perioada cand se extind (cu mai multe servicii) , si dupa parerea mea au promotii bune , asa ca nu este de mirare ca au si foarte multe cereri.

Toate cele bune!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput