Sunt socata...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Stiti ca impotenta se trateaza cu iaurt??? Dar trebuie sa pui si o cantitate zdravana de ipsos...!!!

Oricum, eu zic cel mai bine fata sa se consoleze, nu se va scula nici in continuare, dar va atarna la fel de frumos!!! Si sa-si mute gandul, ca-i tanara si n-are sens sa-si nenoroceasca zilele tanjind dupa "ceva"... ce el nu-i poate oferi. A fost marsav ca i-a ascuns adevarul, asta e, timpul trecut sa ramana acolo unde ii e locul. In trecut. De-acum, fruntea sus si va mai vedea ea ve va mai fi.

Da' tot nu cred ca parintii pot rezolva "chestia".

Cecilia, mai zi-ne o barfa cand ai vesti noi... chiar sunt curioasa cum o scot oamenii astia la capat. Asta daca exista vreun capat. Stii ce-i bine din toata treaba asta? Pan' la urma e bine ca s-a maritat fata mare, acum ca vrea sa divorteze nu poa' sa-i spuna nimeni "Cand l-ai luat n-ai vazuuuut???" Pai, chiar n-a vazut, draga de ea, ca s-a maritat fecioara. Na! Lu' socrela scorpiela poate sa i-o zica direct in nas!

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by lz_cecilia

A/Normal ca e virgin...cum draq sa o faca daca nu-l ajuta instrumentul?Sotul meu nu l-a vazut niciodata cu o fata,doar baieti...poate e gay...ca-i cam efeminat si prea se comporta ca o femeie in casa(gateste,face prajituri,etc...compoturi,muraturi...).

...ceea ce imi confirma presupunerea mea (vezi filipino): un divortzat e mai putin suspect, chiar e vazut constant cu amici... Respectabil si cadru militar de cariera... Totul se pupa! Pe cat ca e gay?!
Si nu e ca nu-l ajuta instrumentul - poate doar cu ea! Daca nu-l atrag femeile, ce sa-l mai 'ajute'?!?
In orice tara, mediul armatei nu e cel mai prielnic pentru un tip gay ; si aici e aceeasi poveste, doar ca se vorbeste (ceva) mai pe fatza de cazurile cu pricina. Si-atunci cauta omul subrefugii de astea, cu casatorii de fatzada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sigur sigur e impotent ??
ca mai era pe aici un caz ,el homosexual si ascuns bine in dulap.
Cunosc si eu un caz: el nu -nu cu nevasta ,insa da da cu altele.si prietenii dadeau sfaturi,el spunea ca nu poate,dar refuza ajutor medical pe motiv de rusine, ea il credea impotent...pana a fugit cu alta.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Rugati-va pt Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu nu inteleg ce o fi fost in capul lui... de ce nu a salvat totusi "aparentele" in mod cavaleresco-telenovelistic fugind macar din altar daca nu dinainte?!
Sub oaresce pretext, cum ca ar iubi-o prea mult, samd.... ceva romantic si sfasietor, in asa fel incit sa mai viseze fata 2j de ani la el.

De ce o fi preferat sa se insoare, totusi?
S-o fi gindit ca daca dnsoarei nu i-a trebuit pina atunci, si s-a maritat virgina, nici o paguba ca n-o sa aiba parte nici urmatorii 50 de ani?

Ok, ea nu stia... dar in capul lui ce o fi fost?
O fi fost ceva?
Ii dai inainte cu insuratoarea pina cind te trezesti cu porcul mort in cotetz, si nici atunci nu realizezi ca ai o problema... si te mai faci si de kko?!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Atunci e magar de 10 ori mai mult.Putea gasi o tipa care sa vrea o casat. de fatada ca si el, nu sa-si bata joc de fata asta.Chiar ca m-am enervat acuma si pe ea ca a tolerat atata timp porcaria asta si acum asteapta sa vada ce decid parintii,de parca ea n-are cap.Si daca parintii spun"Daca ai stat3 ani si n-ai murit,poti sa ramai cu el pana la 80 ani"?

Mergi la inceput

Ah, ba nu! Mai stiu un caz - in Germania!
O tipa, turcoaica crescuta in Germania, casatorita cu un neamtz, 7 ani de zile. Vine acasa si-l gaseste spanzurat si... imbracat in desuuri feminine. (nu, nu-i film, e poveste de prima mana, de la amarata aia!)
Si asa afla familia ca ei nu au facut sex never-ever - si (acuma vine!) familia ei si si a lui au invinovatzit-o pe EA ca nu l-a ajutat sa revina pe calea cea buna!
Asta dupa ce gasisera tot felul de chestii pitite, trusouri intregi, samd

Mergi la inceput

Piciulika,biata femeie a indurat asta ca sa aiba un statut intr-o tzara care nu se da in vant dupa straini,pe cand aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
O tipa, turcoaica crescuta in Germania, casatorita cu un neamtz, 7 ani de zile.

acu' ce facem, inventarul tuturor impotentilor de care am auzit pina acum?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elise

quote:
O tipa, turcoaica crescuta in Germania, casatorita cu un neamtz, 7 ani de zile.

acu' ce facem, inventarul tuturor impotentilor de care am auzit pina acum?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

yep!
Intreba autoarea daca am mai auzit de cazuri de astea.
Si pana acum nu am auzit de nici unul "doar" impotentzi. Toti aveau si alte bube bine pitite

Mergi la inceput