Sunt socata...
Raspunsuri - Pagina 4
lz_cecilia spune:
Am inteles ca maine va fi ziua cea mare,adica se vor intalni parintii lor(parintii ei vin de dincolo,in vacanta) si vor vedea ce e de facut...Ce ii tine impreuna?habar n-am..ea il iubeste,el zice ca nu o mai suporta...de fapt au un apartament impreuna,luat in rate pe vreo 25 de ani...Si eu am intrebat-o...nu stiu ce sa mai cred...
Ea e nehotarata in unele privinte,probabil ca asteapta marea confruntare...sunt fff curioasa cum va reactiona el?pt. ca va fi o "surpriza".
Sincera sa fiu vroiam sa vad daca a mai intalnit cineva asa ceva,povesti nemuritoare stiu si eu destule...
Vom vedea ce urmeaza...
Multumesc pentru parerile voastre!
http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/
A_Iulia spune:
Cecilia, adica vin parintii lor sa rezolve problema "copiilor" de 30 de ani?
Ma duc sa ma culc.
Adina + Olivia 04.03.2004
Miramar spune:
Miss Parker si eu tot la Sex &the City ma gandeam la Charlotte...
Sincer mi-e fooooarte greu sa ma pun in pozitia prietenei tale. De fel sunt o pers. pasionala si sotul meu asemenea. Chiar nu-mi pot imagina viata fara asta. Si in mod clar si absolut as fi pus punct urgent si nu dupa 3 ani...cred ca nici 3 luni nu rezistam.
Acuma ce sa spun ea fiind virgina...limita rezistentei e mai mare si totusi...sa-l dea incolo de barbat ce naiba poa' sa-i lege?! Pe el il inteleg casa, masa...sosete spalate...dar ea??? Cineva a mentionat cuvantul "Martir" pai zau asa de ce ar trebui ea sa-si asume rolul asta???? Pa si a revedere! Toata lumea are dreptul la fericire!
dora78 spune:
Adina,
Eu ma duc la
Cecilia, zici ca-l iubeste... Ea vrea mai mult, asta e clar. El nu poate mai mult. ea nu va mai rezista. Nici nu trebuie. vin taticii sa rezolve problema??? CUUUUUMMMM???? Si cam cum or s-o rezolve taticii????
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
wonderful spune:
Oare un barbat ar sta cu o femeie fara,cum sa-i spun..'pussy' 3 ani,sau mai mult/putin?Pana acuma el ar fi fost cu siguranta alaturi de alta.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by dora78
Adina,
Eu ma duc la
Cecilia, zici ca-l iubeste... Ea vrea mai mult, asta e clar. El nu poate mai mult. ea nu va mai rezista. Nici nu trebuie. vin taticii sa rezolve problema??? CUUUUUMMMM???? Si cam cum or s-o rezolve taticii????
Amelia mea
Cred ca le arata pe viu, ca altfel nu-mi explic cum ar putea sa-i ajute.
Asta da subiect socant. Socant pana la capat. Asteapta sa vina parintii din concediu ca sa stabileasca daca divorteaza ei. Ei ha.
Adina + Olivia 04.03.2004
Bluel spune:
Oare i-or fi cumparat lui in dar o jucarie noua si functionala? ca altcumva nu vad CUM sa ii ajute parintii
saphir spune:
Fetelor, am o intrebare, poate nu sunt chiar la subiect, dar are legatura.
Daca intr-o buna zi, din diverse motive, pe al vostru sot nu l-ar mai "ajuta" si nu ati mai putea avea relatii sexuale cu el, dupa tz tratamente, psihologi, ce ati face?? Ati da divort???
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
dora78 spune:
wonderful, corect!!!
Zicea cineva pe la primele postari ca exista si alte modalitati de a satisface o femeie. De acord, altele, pe langa... sex normal. Da' fata e virgina, vrea si ea sa faca dragoste, sa o dezvirgineze un barbat, nu o jucarica din comert... Eu cred ca la alte metode apelezi dupa ce ai cunoscut metoda... naturala!
Auziti, da' alte modalitati de a "trezi" un barbat????
Revin cu intrebarea: el e virgin? A facut-o vreodata?
Amelia mea
lz_cecilia spune:
Foarte simpatice raspunsurile voastre...,ce m-am distrat...
V-am spus de la inceput ca situatia lor e cam incurcata,adica parintii ei au pus o suma mareee de bani in ap.,restul credit ipotecar...parintii ei ii ajuta financiar foarte mult,pe cand ai ei deloc,dimpotriva se comporta urat cu ea(normal, pt. ca ei stiu varianta baietelului lor)...sunt curioasa cum vor suporta adevarul?
Parintii ei au aflat acum adevarul si le este frica de reactia printului...eu cred ca ea de rusine nu a spus nimic atatia ani(parintii ei au plecat dincolo la munca,pt. ai ajuta pe ei...iar ei...)dar acum vrea copii.
Nici eu nu inteleg multe...
http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/