Sunt socata...
Raspunsuri - Pagina 2
maru spune:
daca ramane in casnicie, asta e crucea ce vor avea de dus: adica sa mearga din doctor in doctor, sa incerce tot ce e posibil pe lumea asta, daca se iubesc cu adevarat. recunoasc ca nu e o situatie deloc placuta si de invidiat
daca nu are sentimente profunde pentru el, sa isi refaca viata
la ce i-a folosit ca s-a maritat virgina? (si asta o spune una care s-a maritat virgina, dar alte vremuri, stravechi, alte mentalitati si n-au urmat socuri devastatoare dupa...)
Doamne'ajuta!
wonderful spune:
Ca s-a maritat virgina,a fost optiunea ei.Eu pe el il condamn.Care femeie tanara e gata sa-si sacrifice anii cei mai frumosi cu pompite si alte chestii,inseminare,etc.Eu as fi pus punct iute.
maru spune:
nu o condam pe ea, ea e un suflet nevinovat
cand am zic la ce i-a folosit, am zis cu amaraciune, nu cu critica
Doamne'ajuta!
J G spune:
Sa te mariti virgina e o optiune si un risc pe care ti-l asumi. Riscul sa fie impotent sau sa o aiba prea mare sau prea mica sau sa nu te potrivesti si tot rau e.
Insa daca se iubesc exista variante.
Pana la urma, ni se poate intampla ca dupa n ani de la casatorie sotul sa ramana impotent. Plecam? Eu zic ca nu. Folosim pompita!
Si eu il lasam... pentru minciuna.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
wonderful spune:
Nu, J G,categoric nu.Dar cand isi bate joc de dragostea ta de la bun inceput doare crunt,
J G spune:
da, tipul e de neiertat. Minciuna, apoi santaje, lipsa de interes pentru rezolvare. Foarte urat!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
belutza spune:
Doare crunt si nu mai stai pe ganduri. Totusi sunt 3 ani .. nu 10 sau 15 .. n-a pierdut foarte mult , dar probabil o sa piarda daca mai sta mult pe ganduri si nu se hotaraste asupra problemei.
belutza
nume spune:
Amandoi trebuie sa-si asume responsabilitatea pt. situatia asta. ...Ca nici unul nu e in regula ...si se afunda...
Cecilia, sunt oameni foarte simpli? Se poate vorbi cu ei?
Explica-i ei...sau aceluia dintre ei care e mai ``permeabil``mental ca trebuie sa ceara ajutor de specialitate. Preferabil separat pt. ca problemele lor sunt mai serioase decat ca nu le functioneaza casnicia. Probleme care au existat inainte de casatorie.
...Iti dai seama ce complexe are fiecare in punctul asta, ce tensiune s-a acumulat in relatia lor...
...si asta cu religia...nu mai zic nimic...
parerea mea
nume
Annnca spune:
Mai,chiar nu inteleg virginitatea la 26 de ani.E pocaita cumva ?
Si ce nu mai inteleg este : Cum de nu si-a dat ea seama intr-un an daca e impotent sau nu.Chiar daca nu o facea,ea nu vedea ca el nu se ....excita ...ma rog..intelegeti voi .
N-au avut nici un fel de joculete ? Nu s-au dezbracat niciodata ?
Nu s-au atins ?
Tare ciudat ...! Eu nu as rezista intr-o relatie de genul asta,decat daca sotul ar fi pt sentiment si amantul pt sex.Pe cuvant !