Colectia de toamna iarna 2005(145)
Raspunsuri - Pagina 27
ioana_77 spune:
hello
Mei, cu vremea asta am inviata si eu nitel. STiam eu ca nu-s chiar asa de bleaga de la natura, ci din cauza ei
Pai sa ma vedeti ce zburd prin casa, fac mancare, merg la piata, alta viata nene. Naspa e ca ma cam trezesc noaptea si ma uit pe pereti, dar am experienta insomniilor din timpul sarcinii cu Maria.
Pe de alta parte ne trezim cu totii de doua zile la 8.30 dimineata, record absolut. E si tati acasa, mai trage maine o fuga la Bucuresti si dupa aia sper sa ramana de-a binelea cu noi.
Alinush, suna f interesant treaba aia cu tenisul, chiar trebuie sa fie fain.
Ilenutza, iuhu, ce bine ca ai mai dat vesti despre voi. Chiar ma gandeam daca esti la constanta, ca astia au anuntat la TV inundatii pe-acolo. Sa te pui pe picioare cat mai repede!!!!
Madutza, multa sanatate lui Orlando, sa-si revina cat mai repede!
Mandy, sanatate si puiului tau!
Maria(29.11.2005) si Ioana
26+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07
felicia74 spune:
Buna!
Azi am o stare naspa, ca Ilinca face mai nou crize daca plec de langa ea. Parca ar sti ca vreau sa ma intorc la serviciu. Aseara am lasat-o o ora la socrii si cand am parcat masina (locul langa blocul lor, ca la noi nu am mai gasit) a inceput sa planga in hohote. Desi m-am dus imediat la ea, tot a mai plans vreo 5 minut tinandu-ma d egat.
Iar in parc trebuie sa fiu mereu langa ea, nu se mai duce sa se plimbe doar cu tati, intinde mana dupa mine, "mami, mami".
Of, sper sa nu fie mare socul cand va sta atatea ore fara mine. Mai bine ma duceam la serviciu cand a facut un an. Asa am pierdut si o groaza de bani, am si ars gazul acasa si am produs si una bucata copil mamos.
acum sa vaz ce ati mai scris si voi...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Dordia concediu placut!
Joy revedere frumoasa cu Vladone!
Mandy sanatate mult lui Kristi! mai, dar nu te-au anuntat ca il duc la dr? Si eu le-as fi
, dar macar sper sa fi inteles ca pe viitor sa mai lase propria initiativa deoparte.
Soanso de ce s-o pedepsesti, mai? Nu ii place ei acolo, probabil ca se plictiseste. Asta banuiesc ca se intampla si cu Ilinca. Ea e obisnuita cu parintii ei energici si zapaciti, care o iau in carca, o tin cu capul in jos... pe cand acolo deseneaza cu bunicul, se da pe calul de lemn... hm... si eu m-as plictisi dar n-am ce sa-i fac!
Cu olita eu am depus armele, nu are rost!
Madutza si Madau ma bucur ca sunteti mai bine, si voi si puii vostri
Madau, lasa lumea sa vb mai, ca n-are rost sa te pui cu toti
Stii tu![]()
Ilenutza bravo ptr Andrei cel cuminte. Sa inteleg ca Vic e tot la mare?
ioana_77 spune:
tot eu, ca-mi aduc aminte pe rand.
Aveti idee de cand se pot da muraturi la copii? Maria prins gust de castraveti murati si asa mai cerseste...
Crsitina N, am vazut pozele din excursia voastra, f fain la salina, nu am ajuns niciodata. Elise s-a facut mai frumoasa!
Meems, vazut poze multe, multe, cred ca Rianna a umplut sufletul la toti pe care i-ati vizitat. Pare un copil asa de cuminte. Cred ca-i face concurenta la a mea
E taaare scumpa.
Alinush, ai pus poze?
Maria(29.11.2005) si Ioana
26+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07
Hildegard spune:
Madau, Lavi multumesc
.
Pai daca nu cauti legea s-o citesti poti fi din domeniu...mie mi-a fost lene sa caut legea ....
ca si io sunt din domeniu
..sau mai mult daca practici e si mai bine...sti exact.
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
ilenutza spune:
feli ce bine ca te intorci la serv.!
Si eu de-abia astept!-pe la anul adik![]()
Victor tot la mare,pastoreste curtea lui mama!
Am uitat sa va mai spun ceva de Andrei: eructeaza singur daca va puteti inchipui!
Eu il pun intr-o parte , il bat un pic pe spate si gata, apoi peste cateva min eructeaza!sau si mai bine eructeaza in timp ce e cu tzatza in gura!
Ioana, hai ca mai ai putin!esti urmatoarea pe lista , ca nu mai stiu!?![]()
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Hildegard spune:
Mey, io daca as mai naste odata m-as considera doctor in cresterea copiilor
. Acum totul e usor!!!!!!!Nu m-as mai panica la nimic. Pe bune!Dar inca o operatie sa suport nu e usor....mai ales ca pot muri la nastere
(din cauza inimii)
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
felicia74 spune:
Ilenutza mama, boierie pe tine!
Ai vorbit cu ai tai, cum a fost aseara in constanta?
Hildegard spune:
Azi sut harnica:calc, spal, curatenie, fac ciorba
si mai sunt ele....
steff doarme si cand se va trezi va manca iara destule.
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
catutza spune:
Buna!
Lavi , sa stii ca eu ma minunez ce curaj aveti sa plecati voi in Spania "la picior" Eu nu cred ca as avea curaj sa plec fara masina. Dar abia astept sa va intaorceti sa vad poze si sa ne spui cum a fost
Ile , bine ai revenit
Sa ne spui cum a fost intanlirea dintre cei doi flacai ai tai. Cat stai la mare? E bine ca pleci la mama ta ca te mai ajuta, mai stai de vb cu ea ...trece altfel timpul
Madu , felicitari pentru iesitul afara!!! Ma bucur ac esti mai bine
Ce face Miru, nu prea ai mai scris nimic. I-ai luat purcelus?
Feli si Bia e super mamoasa, cand mergem in parc ma trage pana la copii si ea se joaca, daca plec de langa ea vine dupa mine si ma duce iar la copii. Nu vrea sa se joaca singura daca nu sunt si eu langa ea.Eu zic sa nu regreti ca ai stat acasa pana acum si ca ai un copil mamos, ai pierdut bani si ai ars gazul, gandeste-te ca ai vazut toata dezvoltarea copilului tau, ca ai vazut-o mergand, spunand primele cuvinte, etc, bani se mai fac ei si dupa si o sa te saturi si de servici .
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil