Colectia de toamna iarna 2005(145)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Sintem mai bine azi ,aerosolii astia fac minuni ,doar dupa 2 sedinte se simte mult mai bine ,mucozitati nu prea mai are ,mai tuseste dar mai rar ,sintem pe drumul cel bun !!

Dordia ,drum bun si distractie placuta!!

Planificasem si noi ,,o mare'' pe 16 august ,de ziua lu' tati dar se pare ca vom renunta ,daca vremea nu-i buna cum plec eu cu copilu' ?Mai ales ca la mare bate vintul mult mai tare ca aici ,..vom vedea dar tare-mi pare rau ca tre' sa renuntam :(((

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ce mai face Colectia mea preferata?Vad ca se vb de vacantze, alea, alea..

Noi acasa, in casa, inca nu am iesit afara dar promit sa recuperam.

Eu dupa ce am venit de la spital am tinut-o dintr-una in alta: am fost racita, am avut o galma la un san, apoi m-a terminat stomacul vreo 2 zile

Andrei e bine, mananca, doarme, kk, pipi, cam asta e programul.Doarme bine, mai are cate o criza cu foieli dar au fost rare.

Sambata debarcam la mare, abia astept.

Nu imi vine sa cred ce simmplu este sa ai grija de al doilea copil-nici nu se compara.fetele care vreti al doilea nu mai stati pe ganduri ca e mai mult decat usor si relaxant.- o sa va spun daca mai e asa simplu si dupa ce se reuneste famelia

Pupice si vacantze placute!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Nu imi vine sa cred ce simmplu este sa ai grija de al doilea copil-nici nu se compara.fetele care vreti al doilea nu mai stati pe ganduri ca e mai mult decat usor si relaxant.- o sa va spun daca mai e asa simplu si dupa ce se reuneste famelia

Asa-i?!
Eu am avut aceeasi senzatie!

Cum stai cu lapticul, este?
Multa sanatate si cred ca abia asteptati sa iesiti din casa! Dar aveti deja 10 zile, puteti iesi , eu am scos-o pe Nati la 11 zile in noiembrie.

Madutza ce bine ca e "doar" bronsita/bronsiolita si ca aerosolii isi fac efectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Lapte este, ms de intrebare!Iar Andy e un fomist si jumatate, cand mil-a adus prima oara la supt nu mai vroia sa plece .
Poate ca si eu am avut experientza dar el de cum a simtit sanul a stiut sa suga si nu am avut probleme cu el.Iar de plans de foame miorlaie 2 sec. iar la a 3 e deja la maxim, asta ca sa nu avem vreun dubiu!Sa il vazi cum apuca sanul cu mana si vrea sa si-l indese in gura- ma distreaza super tare!

De iesit afara nu am iesit pt ca eu sunt super slabita dupa nastere si bolile astea, am ami avut si o cadere de calciu intr-o seara de ziceai ca m-a [pus cineva intr-un carusel.Deci m-am cam resimtit dupa nasterea asta!Bine ca macar dorm noptile de nici nu zici ca am bb in casa

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mey,.....daca ziceti ca e asa simplu ca al doilea copil...sa-mi pun atunci fabrica in miscare, ce ziceti?

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ilenutza

Lapte este, ms de intrebare!Iar Andy e un fomist si jumatate, cand mil-a adus prima oara la supt nu mai vroia sa plece .
Poate ca si eu am avut experientza dar el de cum a simtit sanul a stiut sa suga si nu am avut probleme cu el.Iar de plans de foame miorlaie 2 sec. iar la a 3 e deja la maxim, asta ca sa nu avem vreun dubiu!Sa il vazi cum apuca sanul cu mana si vrea sa si-l indese in gura- ma distreaza super tare!

misto tipul!!!

Lasa ca iti revii tu, trec si bolile astea, si o stergeti la plimbare ca e placut afara acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor, care e perioada care trebuie s-a ai lucrata intre 2 sarcini ca sa poti beneficia de CIC...sper ca am pus bine intrebarea?
Deci, eu merg la servici din nov....daca as ramane apoi de la anul gravida ar fi ok???

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hilde trebuie sa ai 12 luni continuitate...adica CIC-ul se considera stagiu de cotizare, poti ramane gravida oricand, nu mai e valabila aia cu lucratul 6 luni intre CIC si sarcina noua

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Hilde, eu stiu ca nu e nicio restrictie atata timp cat dupa CIC incepi direct serviciul. Daca stai pe acasa fara niciun venit s-ar putea sa fie.
CIC se considera stagiu de cotizare.

Edit: nah ca am scris deodata cu madau. Cam acelasi lucru, dar madau stie sigur ca e din domeniu.

Asa ca: da-i bataie!

Mergi la inceput

Aleluia, Doamne ajuta! in sfarsit am rezervat si ultima cazare pt Spania.

Am iesit la 533 euro cazarea 11 nopti pe la diverse pensiuni, la toate am vazut poze si mai ales am citit review-uri.

Lux nu ma astept sa fie, dar sa fie curat si sa arate cat de cat dragut.
Toate sunt in buricul targului, fapt la care am tinut f tare in situatia de fata. (orase fara metrou, noi fara masina, etc).

Mergi la inceput