Colectia de toamna iarna 2005(145)
Raspunsuri - Pagina 25
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by madau
Siminaf multumesc din suflet ptr sfat...eu iau acum magneB6 si am mai luat si Gluconolactat de Ca si Mg. Fac bine? Daca incep sa iau spirulina mai iau si magneziu? Of, poate reusesc sa-i dau de cap, asa ma chinuie nodul asta din gat si senzatia asta tampita ca nu am aer. Simt nevoia mereu sa trag aer in piept, si de aici ma si apuca panica
Madau, nu mai trebuie luat nici Ca, nici Mg, pentru ca deja le contine spirulina. Avantajul este ca, fiind organic asimilabile, nu este nevoie de dozele mari in care se administreaza in preparatele industriale. Aici exista spirulina pudra, care se poate lua in juice de fructe si e f. buna. Si se si absoarbe mai usor. Daca iei pilule si au doza mica, vezi ca trebuie sa iei mai multe ca sa faci macar 5g/zi in prima luna. Ca altfel..... o sa dureze prea mult. Daca ai simptomele asa de pronuntate, inseamna ca organismul chiar sufera si chiar ii trebuie ajutor. El tot trage semnale de alarma, noi sa le ascultam.
bb_alinus spune:
Fete dragi din pacate nu trec nici de data asta prin Bucuresti. Tot pana la Alba doar, si incerc marea aventura: vin cu miss cu masina cu socrii. Asta inseamna 2000km!! Sper sa fie la fel de ok ca si pe traseul Nisa Lille Haga, unde am facut 1400km in 3 reprize.
De fapt Amalia s-a comportat nesperat de bine: dimineata se uita la TV ( Barba Papa of course)- tare buna inventia asta cu TVul mobil, apoi spre pranz ne opream pe autostrada la un restaurant cu spatiu de joaca, mancam si o lasam pe miss sa se joace in voie dupa care in masina ghiciti ce facea: somn la greu, cam 3 ore, si uite asa ajungeam la destinatie. Mi-e frica doar de ultima tura: Budapesta Alba ca nu mai este autostrada, sper sa facem drumul in 8 ore, nu?
Joy, Catutza chiar ca as fi vrut sa va cunosc si eu pe voi fetele din Bucuresti, sper sa ajung anul viitor!
Mandy sanatate puiului! Uf uite de chestii de astea imi e mie frica si nu pot sa o las pe miss departe de mine...
Madutza sanatate si lui Orlando...of prin cate mai treceti si voi!
Tot vorbiti de scrisoare, analize, chestii de astea...ce se intampla?
Madau ma bucur ca ti-au iesit analizele bune! Mirunici tot bronzolici este? Chiar vroiam sa te intreb cum de s-a bronzat asa frumos? Ca eu din crema indice 50 nu am scos-o pe miss si deci a capatat doar o umbra de bronz...Si ca o chestie: azi am stat la plaja cum v-am zis, cam o ora, nu era soare puternic si deci am zis sa nu o mai spoies iar cu crema ca nu e cazul, si uite ca acum seara am vazut-o rosie pe umeri si pe gat!
Soanso nu cred ca putem sa ii pedepsim deja, nu ar intelege si tot ar face crize...cel putin a mea asa face. Insa o chestie importanta: nu cedezi! Ea te incearca iar daca o lasi odata clar ca se invata. Io una ii zic ferm si cu voce mai ridicata - ca sa o acopere pe a ei- ea of course ca persevereaza, io iar ii zic ( fac eforturi imense sa nu izbucnesc in ras), ea se crizeaza, tavaleste sau plange/miauna ( aici chiar ca abia reusesc sa ma abtin) ...si atunci o las sa isi faca numarul si sa se calmeze....Buna mai e si super nanny asta
.
Si mai merge cu atrasul atentiei in alta parte.
Vai cat am scris si inca nu am terminat.
Vroiam sa va dau reteta mea de slabit, descoperita de curand:
Se numeste Wii, si este o consola de joc pe TV ( nu imi vine sa cred ca fac publicitate la un joc pe calculator!!! io care sunt anti declarata, nu am jucat in viata mea, exceptie acest joc - jur!
). Cred ca stiti principiul, zic in 2 vorbe pt cine nu a auzit: deci ai ca un fel de telecomanda pe care o folosesti virtual - eu joc doar tenis, sportulmeu preferat.
Atentie: trebuie spatiu mult in jur si mai ales copiii sa fie expatriati la prieteni, dormitor in nici un caz sa nu fie prin preajma!
Si incepeti sa jucati ca in realitate, telecomanda fiind pe post de racheta, iar partener Tv-ul!
Va jur ca e demential, eu aseara m-am culcat pe la 2 noaptea dupa ce in prealabil am facut un dus ca eram fleasca! Nu mai zic ca nu mai imi simt mana dreapta si nici spatele 
In incheiere, sfat: trageti draperiile sa nu va vada vecinii si ideal ar fi sa nu locuiasca nimeni sub voi!
Dar va jur ca e SUPER!
Alina si Amalia 17.11.2005
Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
meems spune:
Intru pe fuga, ca in 15 min. am programare la manichiura - deh, daca-s fara plod, imi fac de cap! ![]()
In primul rand multa sanatate pt bunica de Noki si mama de Bic! La fel, sanatate piticilor colectiei care sunt bolnaviori!
Am uitat sa va avertizez ca sunt foarte multe poze in albumele mele, si nu toate sunt cu noi. Am facut poze si aiurea dar le-am pastrat pe toate ca sa imi amintesc de fiecare zi petrecuta acasa. Maria-Alexia, am umblat cam peste tot in tara. "Sediul" a fost acasa la Hateg, dar am stat mult in Cluj, am fost in Deva, Timisoara, Resita, Bucuresti... si prin imprejurimile Hategului.
Rianna si-a dat bine drumul la vorbire cat am stat in tara, ma uimeste pur si simplu! Acum repeta absolut tot si nu va spun ca... numara pana la 10! A inceput asa usor, prima data numai 1-2, apoi pana la 4, apoi pana la 6, si acum ajunge pana la 10 fara sa se incurce. Cea mai dura faza e ca pe 6 il zice de doua ori (cred ca sase si sapte suna prea similar pentru ea si i se pare acelasi cuvant...) E super haioasa.
Ca vorbeati de slabit... Eu am reusit "performanta" sa slabesc cateva kg in Romania, si chiar nu era cazul. Dar am avut o operatie la dinti si din cauza ei am cam zis pas la mancare cateva zile si a inceput imediat sa se cunoasca pe mine. Nici nu stiu cate kg am acum, mi-e teama sa socotesc... undeva la 46-47 cred.
Mi-a scris Ina, e bine, sunt bine cu totii, doar ca a fost foarte prinsa cu vizitele dupa ce s-a intors in Canada si nu a reusit sa mai intre pe forum. A promis c-o va face in curand si sigur va posta mai multe vesti.
Alina, bine ai venit din vacanta! Of, ce te invidiez ca mergi in Romania!... Asa as pleca si eu iarasi... maine daca s-ar putea.
Pupici!
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor....
Am intret repejor sa vad ce mai faceti (dependetza ce sa-i faci) si...sa va zic ca maine la 8.00 plecam la mare. Speram sa se schimbe vremea desi...o zi ploioasa e ok sa ne mai odihnim si noi. Am terminat bagajele, am luat juma de casa ca doar plecam 2 saptamani nu???
Va poop si sanatate muuuulta tututror!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
joy04 spune:
neata
DORDIA drum bun si vreme la fel de buna
am intrat sa va zic ca pleca la puiutu mic. am niste emotii..de nu va vine sa credeti...
va pup si ne vedem la sf saptamanii
Joy
33+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
lavi02 spune:
Joy! sa nu te enervezi pe acolo!
alinush ai fost tare de tot cu tenisul! 
Si Natalia se arde daca n-o dau cu crema de protectie; si a facut o iritatie pe maini de la soare cu toata crema. Si asta in oras, nu la mare.
Misto cum ai descris tu drumul. Din Budapesta mai este autostrada pana pe la Szeged cred. De acolo ... asta e!
Poate apucam sa ne vedem pe fuga la Alba, eu o sa vin in jurul datei de 10 sa aduc copiii pt perioada in care plecam in Spania (12-23 sept.).
In legatura cu pedepsirea copiilor - sunt de acord cu tine.
Hildegard spune:
Dordia, va doresc calatorie placuta, concediu placut, sa va simitit bine

. Si noi mergem pe 14 zile + 3 zile drum. Si eu o sa iau destule cu mine la bagaj.
-------------------------------------------------------------------
Stefan vorbeste chineza toata ziua ca ma doare capul, o fi asta inceputul????
Azi mergem sa facem poze la pasaport.
Vreau sa merg samabata sa mai cumpar de la IANA niste haine la stefan:trening, sosete, pantaloni lungi.Sper sa gasesc.
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
crissy77 spune:
Hello fetele. Eu nu am avut net de vineri, din cauza furtunilor ni s-a stricat routerul. Acum au venit mesterii si au cuplat pe direct. Am fost in week-end la Targu Ocna si Slanic Moldova. Acum pun pozele. Citesc si revin.
Cristina & Elise-Stefania
madau spune:
Hello rapid sid e la noi
Am ceva papa pusa pe foc..mai rau e ca ne-au oprit astia apa rece, noroc ca aveam in 2 bidoane de 5 l pusa de ieri si am putut spala zarza ptr ciorbita.
Eu sunt ceva mai bine, azi am iesit afara cu Miruna si am stat aproape 1 ora, bine, nu departe rau de casa dar oricum e o realizare, avand in vedere ca mi-era si teama sa mai ies
. Sper sa reusesc sa-mi revin incet incet.
Alinush tare jocul ala de care zici tu...faci si fitness si te si distrezi
. Mirunici, mersi de intrebare, e tot bronzata, eu am dat-o cu crema de la Vichy, cu SPF 30+ si a fost super ok, nu s-a inrosit, s-a si bronzat frumos...insa..depinde si de piele, ea oricum e "colorata" nitel si de la mama natura![]()
Joy sper ca ai ajuns deja cu bine la pitic
Dordia cam tarzior...dar m,ai bine decat niciodata, drum bun si mai ales distractie pe cinste si vreme frumoasa!
Siminaf inca o data mersi, am luat Spirulina de 500mg, asta a fost cea mai mare, asta inseamna ca tre sa iau cate 10 tablete pe zi, nu?
Fug ca m-a zapacit fimea cu "pisi-pisi" cum ma vede la comp cum striga sa-i pun filmuletzul
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
crissy77 spune:
Hilde, dordia, biroul ne-a costat 78 RON.
Cami, cat ma bucur ca e totul ok la Daria.
Noki, biata bunicutza
. Doamne ajuta sa se termine cu bine.
madau, solutia ca tu sa lucrezi linistita la comp si Miruna sa se uite in tihna la filmuletele ei este sa-ti iei un cablu de conectare tv-comp si o placa video cu iesire tv si impusti doi iepuri dintr-un foc. Fa-ti si o echo la tiroida.
BB_alinush, bine ai revenit. Asteptam pozele.
Poze salina Tg. Ocna si Slanic Moldova.
Cristina & Elise-Stefania