Colectia de toamna iarna 2005(145)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

poate n-o sa va vina sa credeti, dar revin si eu.. citii pe sarite cateva pagini in urma, is un pic libera la servici, si mi-e un dor de forum... da' ce sa fac, nu se poate mereu si m-am resemnat.

am fost la mare, la munte, si m-am intors cu copil schimbat. sau poate nu mai petrecusem eu demult atata timp cu ea si mi se parea cu mult mai mare si mai intelegatoare.

in primul rand mananca iris de stinge. se aseaza la masa de cate ori vede farfuria, si se indoapa atat cat considera ea necesar. nu accepta s-o hranim, iar noi ne-am resemnat la a o vedea murdara pana in varful degetelor.(de la picioare). sunt tare fericita ca macar dupa unul nu trebuie sa alerg cu lingurita. mai sunt mancaruri la care face mutre, dar 90% din timp nu am probleme cu ea. ba e f raguta si iti da farfuria la final, <GATA!>, si-ti intinde manutele s-o stergi.
suntem , sper, pe cale sa renuntam la pampers. prin puterea exemplului, dupa ce sta fra-su pe olita sta si ea, si anunta victorioasa orice kk mic pe care il presteaza. "pepe" face mai mereu, si mai vrea sa-l duca si singura la wc... spectacolul este insa unic, caci o sterg la fund.. se mai fatzaie nitel, iar se aseaza la ouat, mai face un kk, mai primeste un rand de aplauze... si iar sters, iar reluam scenariul. mai stam si fara pampers, si o mai aud dintr-un colt stringand "pepe"... noroc ca prefera pe linnoleum si se sterge/spala cu usurinta. cand are chef, se duce singura la olita, da chilotii jos si face.
acum sa vedem ce va reusi mama sa faca in vara cu ea, caci sta o luna acolo.
de voie de nevoie, sunt nevoita sa las copiii la ea pana in septembrie. chiar nu am avut cum altfel sa fac. la anul stiu, imi iau concediu in august, asa vor sta la mama doar 2 saptamani! lor le e dor de mine, mie de ei, simt ca ma sfarsesc cand deschid usa si e liniste in casa. mama sta la bloc, dar saptamana asta sta cu ei la tara. stau linistita cu spalatul si vasele, ca stiu cum ne-a crescut pe noi, n-am ce sa-i reprosez. iar copiii sunt in extaz, toata ziua pe ulita, alearga ratele si gastele vecinilor, vad oile si caprele cand trec acasa, vacile (preferatele lui iris), aer curat, lapte proaspat...
eu merg la ei de vinerea seara pana lunea dimineata, si plec cu ochii in lacrimi, abia astept sa-i aduc acasa! cand ajung iris nu-mi mai da drumul, sta agatata de mine, iar eu as manca-o cat e de dulce.

de la mare a inceput sa si rupa cateva cuvinte. "apa" e orice lichid de baut, in schimb "apa-apa" e marea, lacul sau orice potentiala scaldatoare. "papa" e mancare, caca, pepe(pipi), adei(andrei - si il striga toata ziua ). cea mai tare e cand vine, imi intinde o manuta, un piciorus, cu ordin clar "pupa!", asa ca vreau nu vreau, trb sa o pup pana se satura sa-mi dea... degetute, obrajori, sau picioruse.

sau, ia la tara o bucata de paine, prinde catelul de cap si-i tine painea in fata, "papa!", apoi da si alearga-l prin curte suparata foc ca jivina nu mananca.

la mare a plans, cu lacrimi de crocodil prima zi, nici nu se apropia de apa. apoi m-am tarat pe plaja cu ea in brate, ca testoasele spre apa. incet, incet. pana a vazut ea copiii, cum se balacesc, cum ca apa nu e rece... si.. a intrat! din prima, pana la gat, si n-am mai scos-o! nu i-a mai fost frica, dar nici la cort n-a mai stat.

am fost cu ea si la circ. era in extaz. la numarul cu foca cel putin, chiuia de mama focului. din pacate mami extrem de desteapta a uitat aparatul foto la cort. cel mai tare moment a fost cand au aparut pelicanii, si iris din toata sala incepe sa tipe, "GA-GA! GA-GA!".

la munte am urcat pe traseu. normal ca iris a urcat in brate, ca mironosita mergeaspe carare si avea pretentia sa dam firele de iarba si ramurelele din calea ei! of, ce m-o astepta mai incolo!

si cam atat, o sa incerc sa tin ritmul, sa vad ce se mai intampla, si sa mai povestim despre noi.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

yupiiii CRISTINAMH ce mistoo...ti-am mai zis, eu nu m-as incumeta sa plec la departare asa mare nici cu un copil, dar macar cu 2.
dar sunt sigura ca daca chiar mi-as pune asta in cap, pana la urma m-as descurca.

vad ca Iris e ca si Vlad. s anu care cumva sa se murdareasca pe maini ca-i jale. imediat se stramba si vine asa spasit si marait sa-l stergi.

mie-mi place tare mult sa ascult povestioare de la voi, cele care aveti 2 copii; doar voi nu aveti timp...

cand mai ai timp, mai zi-ne cate una-doua

Joy 33+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau lasa ca nici voi nu sunteti mai prejos.
Ti-ai luat rezultatele la anlize?

ioana aprox visavis de Cheile Gradistei. Peisajul - super frumos. De racorit - ne-am foarte racorit, mai ales marti si miercuri cand a fost plois si am cam zgribulit, in special noaptea. Noi ca noi, dar restul au venit cam nepregatiti, n-au prea avut haine groase. Eu le-am pus fetelor strampi pe sub pijama si n-au avut treaba. Pacat ca n-am avut si eu de-aia

catutza pe 12 septembrie plecam in Spania, deci mai avem o luna si ceva. De abia astept, dar pana atunci mi-as mai trage sufletul un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cristina, super povestile tale cu Iris si Andrei!! Tare simpatica tre' sa fie Iris !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madutza ce ati facut? Of, cand erai bucuroasa ca n-a mai racit demult Orlando... Multa sanatate, sa veniti curand cu vesti bune!

Cristinamh am vazut pozele, f.frumoase, mama, ce bronzati sunt copiii tai!

Si da, era sigur cineva nascut pe 6 august parca Monet, hai ziceti, Leoaicelor, cine mai era cu voi in grupa?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello again!

Noki, of, sa se sparga ghinionul ce va urmareste, putere multa bunicii tale si te bafta la reparat laptopul si multi

Sefa, ce frumos le-ai mai povestit, vazusem si eu din poze ce familie reusita sunteti, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de cat mai mult timp impreuna.

Joy, saru' mana de intrebare, is bine cu burtica, ea e ok adica, ca io nu-sh ce ma descurc asa de greu cu ea. Zilele astea cred ca s-a si ridicat, sa ma vezi de-acum ce-am sa fac ca pestele pe uscat cand se incalzeste, ca nu suport ABSOLUT deloc caldura. Simt ca nu am aer sa respir cand trece de 30 de grade. Dar trebuie sa ma mobilizez si sa trec de perioada asta, daca s-ar racori considerabil, sigur mi-ar fi mai bine. In rest chiar nu am de ce sa ma plang, mi-e bine.

Mei, eu nu stiu cum de cedati asa in fata bunicilor, la mine nu comenteaza nici unul vis-a-vis de cresterea Mariei cat timp sunt de fata. Treaba lor ce spun cand nu sunt. Si chiar daca au alte pareri despre un anumit lucru / fapt in privinta ei, sunt categorica si fac tot cum spun eu.

va pupic de noapte buna.

Maria(29.11.2005) si Ioana 26+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vroiam sa va zic ca am luat analizele ptr tiroida...toate-s foarte bune..insa chiar ca nu mai stiu de la ce am senzatia aia de "nod in gat". Continui cercetarile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Madau, vai ce ma bucur ca sunt ok analizele. Dumenzeu e acolo sus si are grija de noi, ai vazut!
Cristina, pupici si de la noi

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Madau, ca sa aiba legatura tiroida cu "nodul in git", trebuie sa fie gusha foarte mare. Altfel ce simptome mai ai? S-ar putea sa fie hipomagneziemie. Mai ales ca e vara si cald si mai ales ca e si oboseala multa, cu copilas mic si toate celelalte pe linga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Siminaf am tot facut atacuri de panica, analizele au iesit bune, le-am facut cam pe la mijlocul lui iulie si erau ok, bine atunci cand le-am facut ma simteam bine, la o saptamana apoi au inceput sa apara simptomele...oboseala, senzatie de sufocare, lesin, le-am pus pe toate pe seama atacurilor de panica, apoi mi-au spus mai multi ca s-ar putea sa fie din cauza tiroidei...ei uite ca am facut si analizele astea si-s ok. Parca mi-am mai revenit de cand nu mai e asa cald, insa mai am momente cand sunt tare ametita, am o stare de oboseala permanenta..si nodul asta in gat. Ce parere ai? Ms

Hilde

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput