Luna si uscatul rufelor
Buna tuturor,
Cineva mi-a spus ca daca rufele sint puse afara noaptea, cit luna e plina si ilumineaza, pot apare puncte decolorate pe haine si chiar decolorari majore. Este oare adevarat acest lucru ?
Adina si Gabriel
Raspunsuri
mcm spune:
Nu ama uzit de asa ceva pana acum. Pai de cand tot spal eu si intind rufe (adevarat ca le pun la uscat pe balcon, nu stiu daca se poate considera "afara") cred ca s-a nimerit si o luna plina iar a doua zi nu le-am gasit decolorate, poate n-au disparut complet petele dar aici am dat vina pe detergent.
www.articoledepetrecere.ro
Iubika spune:
Wow, cam greu de crezut.... cel putin pt mine...
Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Un clic pour la foręt
Andrada spune:
Bineinteles. Si exista si o explicatie simpla. Magnetismul instrinsec datorat miscarii de rotatie a lunii (E=MC) vibreaza la nivel molecular imagistica apei. Ce vezi tu nu sint pete. E ciobanasul!!
A
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Ce vezi tu nu sint pete. E ciobanasul!!
Ciobanasul? Adica??
Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Un clic pour la foręt
roxanaz spune:
quote:
Bineinteles. Si exista si o explicatie simpla. Magnetismul instrinsec datorat miscarii de rotatie a lunii (E=MC) vibreaza la nivel molecular imagistica apei. Ce vezi tu nu sint pete. E ciobanasul!!
A
Andrada nu-s ce sa ma fac cu tine, iar nu esti atenta unde-i patratu de la MC???? ntzzzz ntzzzzz
ungureaa spune:
Mm nu stiu ce sa zic, nu e vorba de reflectia luminii, ci chiar de decolorare. Eu una nu am vazut sau auzit de asa ceva, insa prietenul meu a experimentat acest lucru pe pielea sa (adica pe hainele sale)...
Mentionez ca el vine din Bretagne (Franta), iar casa lui e situata chiar pe malul marii. Poate reflectia lunii in mare crea o luminozitate mai puternica, habar nu am...
Adina si Gabriel
Ira spune:
quote:
Originally posted by ungureaa
prietenul meu a experimentat acest lucru pe pielea sa (adica pe hainele sale)...
Mentionez ca el vine din Bretagne (Franta), iar casa lui e situata chiar pe malul marii. Poate reflectia lunii in mare crea o luminozitate mai puternica, habar nu am...
Adina si Gabriel
Zi-i sa-si scoata dimineata lingurita din cana cand ia gura din cafea si poate ca va avea o perspectiva diferita a rufelor proprii cand va privi catre sarma de rufe paralela cu orizontul si cu malul marii.
Sau sa inceteze cu drogurile.
Sau pur si simplu spune-i ca s-a inventat uscatorul de rufe.
Sper ca stii de gluma, Adina.
Andrada, si io cand am citit am avut o sclipire de E=mc˛ insa mi-a luat-o Roxana inainte.
katik spune:
quote:
A
BETONNNN!!!!!!
poate o puneti de vreun studiu interdisciplinar, ceva granturi de cercetare
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
ungureaa spune:
Buna din nou,
Nici nu stiu ce sa mai cred, poate ca luna in zona respectiva are niste caracteristici necunoscute ...
Adina si Gabriel