mama mea e suspecta de cancer la colon
![](images/user_woman.png)
sunt in luna a 9a si trebuie sa nasc dar nu e inca data, insa de curand am aflat ca mama mea e suspecta de cancer la colon.sunt ingrozita caci o iubesc tare mult in plus parintii mei s-au mutat in alt oras de 2 ani si nu pot sa mai plec acum pe drum ca pot sa nasc in orice clipa si e prima nastere si sunt tare speriata.Tocmai vorbisem cu mama sa vina la mine cateva saptamani pana nasc inainte sa aflu de boala.Nu s-a simtit prea bine, a facut niste analize si a descoperit ca are ceva la colon, s-a dus la un tomograf in Pitesti cu sora mea cea mare care locuieste cu ei iar azi au operat-o la Cluj la un institut oncologic si e tati cu ea. Am vorbit mereu la telefon si tot incearca sa ma incurajeze pe mine sa nu ma sperii si sa ma gandesc la bebe si eu pe ea sa nu-i fie frica ca e pe maini bune si noi toti o iubim.Sunt ingrijorata si ma intreb daca toate emotiile astea pot sa-i faca rau lui bebe sau pot declansa o nastere prematura?
Raspunsuri
miria_cristina spune:
O sarcina este ceva care trebuie sa te faca sa fii atenta cu tine si cu emotiile tale, dartu ai ajuns deja in ultima etapa. Copilul este format si gata sa iasa.
Nu se va intampla nimic cu el, iar ce simti este normal, doar ca trebuie sa gandesti pozitiv, sa te rogi si sa fii calma.
Nastere usoara!
Hai ca mai e un pic!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
Doamne ajuta sa fie totul bine cu mama ta si tu incearca sa te linistesti si sa te gandesti la bb
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_d/dana_sp_d.jpg)
dana d spune:
Sarcina, si mai ales bebele te fac mai puternica. Eu asa am simtit. Cand esti cu copilasul tau in brate iti da forta sa infrunti problemele, acum ai un nou motiv sa fii cu capul pe umeri si o luptatoare, pt. puiul tau.
Roaga-te pentru mama ta si ai sa vezi ca va fi bine. Chiar daca este cancer, in anumite stadii se poate trata. mama ta va fi alaturi de tine se te va ajuta sa-ti cresti micutul.
Despre copil nu-ti face probleme, nu e in nici un pericol, daca esti in luna a-9a poti sa nasti orcum si se cheama ca e la termen. Eu am nascut ambele fete prin cezariana (deci intentionat) una cu 2 si alta cu 3 saptamani mai devreme. Una a avut 4,350kg si cealalta 3,550kg si au primit apgar 9 numai pt ca nu s-au nascut natural.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
am o matusa operata din cauza acestei boli si asta a fost acum 10 ani
a mai avut ceva probleme, dar e bine...a ajutat-o FOARTE mult psihicul....a ignorat boala si a mers mai departe si uite ca au trecut 10 ani
sa fii alaturi de ea
multa sanatateLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"