Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 30
RGE spune:
..am trecut si noi cateva secunde prin fata calculatorului ca sa va salutam si sa va uram noapte buna si somnic pufos!!!
SEXXY MAMMA...felicitari pentru nora mea frumoasa..sa va dea Dumnezeu sanatate si sarcina pana la termen!! felicitari cuscra
JASMIN..multumesc ca te-ai gandit la mine..cum ma simt?!..off..din ce in ce mai mare si mai grasa....
ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
crisstiana spune:
Buna fetelor!
Vreau sa va intreb daca are careva dintre voi placenta inserata posterior si daca acest lucru implica neaparat o nastere prin cezariana sau orice fel de complicatii la nastere.
Crisstiana
20+
crisstiana spune:
Jasmin, sunt si eu prin zona, dar sunt un membru pasiv, in sensul ca nu prea scriu (dar va citesc pe fuga si din cand in cand) din 2 motive: lipsa de timp, si faptul ca de cand a venit fratele meu in vacanta in spania monopolizeaza pc-ul.
Despre mine, ce va pot spune e ca sunt bine. A doua ecografie a iesit bine( la 20 sapt). Sunt preocupata de placenta care e inserata posterior si e putin joasa, dar medicul mi-a spus ca se ridica pe masura ce sarcina evolueaza. Sper sa ajung bine la termen si sa nu fie nevoie de cezariana.
Acum am prins pc-ul liber si as putea sta mai mult sa vb dar se pare ca toata lumea s-a dus la culcare. Nu-i nimica. Ramane pe data viitoare.
Va pup pe toate.
Crisstiana
20+
MaraD spune:
Am reusit sa scriu si eu o data si apoi a trebuit sa dispar sa-mi termin trebusoarele de prin casa si apoi sa-mi fac exercitiile ... ca din comoditate, mai bine mi-am comandat un DVD cu exercitii aerobic de gravide si prefer sa fac acasa decat sa caut unde se fac exercitii. Sala unde mai umblam eu nu are asa ceva si restul nu prea sunt aproape.
In fine ... acum ca am terminat ... pun pariu ca toata lumea doarmeeeee . Nu-i nimic ... somnic usor si pufos la mamici si bebici!
Apropos de somn ... am observat in ultima vreme ca de multe ori cand incerc sa dorm ma ia agitatia la picioare: adica ma foiesc ma rasfoiesc in pat si nu reusesc sa-mi gasesc locul la picioare ... si prin urmare ma trezesc si patrulez o tura prin casa si abia apoi poate poate ma calmez ... S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Merci BB ... si mie imi place tare mult numele. Tati e ok cu el ... cand i-am pus sub nas lista de nume pe care o aveam a zis ca el habar nu are ... eu sa nu-i dau atatea variante ... sa-i spun un nume si gata ... minte de barbat . Asa ca l-am ales si el a fost de acord .
Jasmi ... cum merge sofatul? Eu am cam dat bir cu fugitii acum, dar sper sa reiau ideea in sept cand venim inapoi din Ro. Daca as putea trece direct la volan fara sa dau scrisul ar fi taaaaare bine ... dar sa stau sa invat teorie ma dispera .
Pussi ... spor la cautat masini de spalat vase . Eu nu am, ca nu gatesc eu chiar asa mult ... dar uneori asa mi-as dori una (cand se aduna totusi vasele). Imi place mult noua alegere: Sabina. Cand eram mica si ma jucam, aveam eu si verisoarele mele un obicei de a ne pune alte nume decat cele reale cand pretindeam ca suntem oaresce doamne cu pretentii . Si unul din numele pe care mi-l luam eu f. des era Sabina . Imi placea atunci si imi place si acum ... poate la al doilea daca o fi sa fie tot fetita ...
Acum tocmai am vazut o emisiune romaneasca (1/2 de ora de stiri preluate de pe TVRi) ... si aratau conditiile inumane din maternitatea din Buzau in perioada caniculei - emisiunea era de prin 20 iulie cred. Brrrrr ... No ofense Mihuta! Am impresia ca tu esti de pe la Buzau, nu? Sau ma insel! Dar probabil ca sunt multe alte maternitati care sunt si mai dezastruase ... Saracii bebici stateau cate 3 in patut (de-a curmezisul) doar ca sa poata sta cat mai multi in incaperile mai umbroase ...
Ei acum ca am scris la km ... va pe toaaateee ...
Mara 26+ si ratusca Brianna