Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 27
dany26 spune:
quote:
Originally posted by gill
despre ingrasare nici mie nu mi-a zis nimic...eu am luat doar 4kg....din care bb are 700 g......daca de luna viitoare iau cate 2 pe luna...e ok......
despre sani.....nici mie nu mi se par schimbati dar mi-a fost rusine sa-l intreb pe dr ce si cum.....quote:
Originally posted by dany26
23+ ANDREI
GILL
25+..si ingerasSARITA
Mersi mult ca mi-ai raspuns gill si din nou bun venit!!!Maine dimineatza aflu si eu cate kg am luat dar cred ca tot cam atat...
Tu la cate sapt ai aflat ca bebe tau are 700 g??
23+ ANDREI
gill spune:
la 24 sap si 3 zile...la eco morfo fetala 4D avea 700g.......cat despre fier...eu iau Maltofer......cica are si un laxativ in el....dar sunt si zile cu
GILL
25+..si sufletzelul mameiSARITA
pussi spune:
cine imi recomada si mie o masina de spalat vase incorporabila buna
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
gill spune:
eu de cand cu conemnarea la pat......am cea mai buna masina de spalat vase.....sotul meu
quote:
Originally posted by pussi
cine imi recomada si mie o masina de spalat vase incorporabila buna
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
GILL
dany26 spune:
quote:
la 24 sap si 3 zile...la eco morfo fetala 4D avea 700g.......cat despre fier...eu iau Maltofer......cica are si un laxativ in el....dar sunt si zile cu
GILL
Idem la sotzul care spala vasele...!
Uau deci bebica ta e chiar ok, grasunica nu?!bv felicitari, avand in vedere ca nu ai luat multe kg !!!BEBE meu la 4D la 22 sapt si 3 zile avea 485 Grame+/- 80 gr....d'aia intrebam...!
23+ ANDREI
gill spune:
ei castiga acum cam 100 g pe saptamana...inseamna ca si bb tau are cam la fel acum...
quote:
Originally posted by dany26quote:
GILL
Idem la sotzul care spala vasele...!
Uau deci bebica ta e chiar ok, grasunica nu?!bv felicitari, avand in vedere ca nu ai luat multe kg !!!BEBE meu la 4D la 22 sapt si 3 zile avea 485 Grame+/- 80 gr....d'aia intrebam...!
23+ ANDREI
GILL
Sheritra spune:
Bre Pusic te-ai cuconit de tot, papa nu faci, dupa ce speli fafrfuriili?
Mi-a iesit un hemoroid (cred) n-am avut in viata mea asa ceva, doare ca , ce sa iau? La farmacie i-a dat hasbandului o alifie, trece? Ceaiuri, comprese ceva? Au-au-au!
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
bex spune:
[/quote]
wow, ce super sanatos mananci...as fi curioasa, totusi, sa imi spui cat ai pus pana acum in sarcina..sa vedem si noi daca merita sau nu sa mananci asa sanatos :)
adalia 24+
a happy mom-to-be
[/quote]
adalia, am pus aprox un kg si un pic/luna pana la sf lui iunie, iar ultimele saptamani cand deja am pus 2-3...adica am pormit cam de la 55/56 si acum am 64..sper sa ma mentin macar inca 1-2 sapotamani aici..
ai pm
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Bre Pusic te-ai cuconit de tot, papa nu faci, dupa ce speli fafrfuriili?
Mi-a iesit un hemoroid (cred) n-am avut in viata mea asa ceva, doare ca , ce sa iau? La farmacie i-a dat hasbandului o alifie, trece? Ceaiuri, comprese ceva? Au-au-au!
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Sincer nu stiu ce sa iti spun,eu luam supozitoare si crema Ultraproct (f f bune)inainte dar acum fiind gravida mai bine intrebi un dr...
Va pup fetelor!Vb maine!!
23+ ANDREI