Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by cristi07

BB,
Poti sa vb cu medicul de familie despre medical, sa il pregateasca si il iei dupa ce te intorci din concediu, dar e f important sa stie, pentru ca nu il pot da retroactiv...

Cristina 22+ [baiat]

dar cu 2 zile inainte mi-l pot da?? dar sa fie cu data care imi trebuie mie...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare...vorbaretelor!
Eu iar intru precum meteoritul,dar citesc tot,nu aveti grija...Am citit cateva pagini in urma ca fetele au probleme cu arsurile,parca VICTO???Am avut si eu problema asta la inceput si doctorita mea mi-a recomandat Liv52+Gassex.Sunt tratamente naturiste,pe baza de plante,nu dauneaza cu absolut bb-ului si...am fost f multumita!
In alta ordine de idei...are cineva miopie???Ca eu am si observ ca a inceput sa creasca...Progresiv...Si eu as fi vrut tare mult sa nasc normal,insa doctorita mi-a zis ca daca va creste tot asa(miopia),poate ar fi cazul sa ma gandesc si la o cezariana.Se mai confrunta cineva cu astfel de probleme???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB, daca vrei sa pleci, mai bine acum, ca dupa 30 sapt o sa avem burticile prea mari, si ne deplasam mai greu.
De clatite...mai fac comanda pe la vreun restaurant, mai face o prietena (mie mi-e prea greu sa stau langa tigaie).
O sa vad eu cum imi satisfac pofta! Chestia e ca nu ma tine prea mult...ca mi se face pofta de altceva

Cristina, activeaza-ti mesajele private si iti trimit eu mailul si parola comuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

BB, multumesc pentru ajutor!

Cristina 22+

Mergi la inceput

BB, nu cred ti-l poate da mai devreme, e ceva legat de numarul foii de medical....ceva ca la facturi...
dar daca vb din timp, iti poate pastra unul din ziua din care vrei tu sa inceapa!

si ca sa profit la maxim de tine...PM = chat?

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam burticile din nou :)
Tocmai ne-am trezit, am dormit asa de bine, probabil si pentru ca nu mai e asa de cald ... hmm ce bine a fost ....
Acuma ma asteapta impachetatul si ultimele cumparaturi ca miine plecam spre Austria si dupa aceea Olanda !!! Uff, abia astept ! :)
BB, eu plec cu masina, cum am zis, cu masina, l-am intrebat pe medic si a zis ca e ok, nu e nici o problema, sa ne oprim la 2-3 ore si sa ma plimb un pic, sa imi misc picioarele si sa ma hidratez. O sa las si scaunul mai lasat pe spate la masina daca ma deranjeaza la burtica pozitia. Noi stam pina prin 18-20 asa ca ma intorc pe la 28 de saptamini :)
Adevarul e ca mie tare imi place sa calatoresc si sa vizitez si m-am bucurat ca m-a lasat :)

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

cristina, din cate imi aduc aminte (sper sa nu gresesc) intri al mesaje private, apoi la optiuni si de acolo alegi.

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by bex

ha ha ha, pufulet, 33 zici...ok, daca sustii, asa o fi, dar cu mocutza aia de fetita cred ca nu te prea crede nimeni:)))

ok, io zic buna idee...eu gatesc zilnic, sunt in vacanta, asa ca nu e nici o problema...decat faptul ca pap singura la pranz de cele mai multe ori pt ca sotul meu ajuge evident pe seara...

sa va zic ce pap de regula:
in fiecare zi dimineata o cana mare de lapte cu o lin=gurita de ness, pe la 1-11 un iaurt si uneori un fruct
la pranz: branzica de vaci cu rosii si o felie de panine integrala de secara (din aia neagra, umeda, o iau de la Kaufland vita whatever se numeste)...si un fruct, de multe ori ininte cu o ra-2 de masa asta pt ca am tinut montignac si am ramas cu regulile astea apropos de fructe...

in alte zile salata caprese cu telemea/mozzarela sau salate-cu-ce-am-in-frigider
seara gatesc, aseara de ex, gratar de pui, cartofi taranesti (exceptie, cartofi facem f rar), salata de ardei copti..

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

wow, ce super sanatos mananci...as fi curioasa, totusi, sa imi spui cat ai pus pana acum in sarcina..sa vedem si noi daca merita sau nu sa mananci asa sanatos :)

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

pai flory, si eu plec cu 0 zi inainte sa intru in sapt 28 si am intorc cand am terminat sapt 28 . sa vedem ce zice nenea dr ....
tu cate ore faci?

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

creem, BB, am activat PM!

imi cer scuze ca v-am batut la cap....

Cristina 22+

Mergi la inceput