Ce culoare de sandale sa aleg?

Ce culoare de sandale sa aleg? | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Smabata viitoare (4 august) va fi petrecerea pt motzul baietelului nostru.
Mi-am cumparat o rochie trei sferturi cu bretelute. Este alba cu buline negre. Pe dedesubt are tul negru cam cu 2-3 degete mai lung decat restul rochiei. Nu prea ma pricep la descrieri, dar sper ca ati inteles cat de cat
Ce culoare de sandale credeti s-ar potrivi mai bine? Albe sau negre?
Si acum, pt cele din bucuresti (sector 6) unde in afara de SIR si IDM sa caut sandale?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Rosii. Nu alb, nu negru- prea sters. Rosii si cu ceva accesorii rosii.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

albe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

categoric rosii
alternativa: argintii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

sandale negre cu putin alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Sandale rosii, categoric. Si poti gasi ceva dragut si in Plaza. Sunt reduceri destul de mari si poti gasi sandale la acelasi pret ca cele din Sir. Iti spun din experienta pentru ca si eu am cautat pentru acelasi eveniment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Optez si eu tot ptr rosii, eventual iti iei de la Meli Melo o bratara din aia masiva rosie...acu nu stiu cum e rochia exact, dar ar merge ceva accesorizata pe stilul anilor 70..cu pantofi din aia cu botul decupat, un pic de platforma...sau de ce nu..niste balerini haiosi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

rosii, de lac daca se poate. daca nu gasesti sau nu optezi pt rosu, argintii. argintiul ala mai mat.

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Cand am citit subiectul m-am gandit la sandale rosii + ceva accesorii cercei, bratara tot rosii. Pe urma am vazut ca majoritatea ti-a recomandat asta. Deci ROSII.
Petrecere frumoasa.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ca sa fii moderna: ROSII. Daca vrei clasic: negru, sau mai bine vezi daca nu gasesti negre cu bulinute albe sau albe cu bulinute negre- la fel cu rochia.

Ca magazin, incearca si la Veronese (e unul in Cora Pantelimon) si stiu ca mai fac si de comanda. Eu ma impac tare bine cu calpodul lor.

Mergi la inceput