iminenta de avort
sunt insarcinata in 6 saptamani si am amenintare de avort . fac un tratament acum si nu am voie sa ma ridic din pat oar la baie. dr mi=a zis ca pana sapt viitoare daca fatul creste va fi totul bine , daca nu, voi avorta.intradevar am citit pe internet si fatul meu e mai mic decat ar trebui sa fie la 6 sapt. cineva a trecut prin situatia mea? ce sanse am? e ceva ce se inampla frecvent si se poate trce u brio? multumesc.
Raspunsuri
roxycod spune:
Buna,
Stai in pat si roaga-te sa fie bine. Eu am fost diagnosticata cu iminenta de avort la 6 luni, si apoi pana la 8 luni si 1 sapt cand am nascut tot timpul mi se spunea ca o sa nasc prematur. Am vazut multe cazuri in spital, fete care aveau problema asta la varsta ta de sarcina si nu au avortat.
Deci curaj, este foarte foarte posibil sa nu ai nici o problema.
oanab125 spune:
Stai linistita! E foarte important sa fii relaxata si sa stai in pat cat mai mult. Eu am patit si la sarcina trecuta si acum. Am facut tratament cu duphaston si gravibinon si s-a rezolvat. Am stat in concediu medical 2 saptamani, am stat in pat pana au trecut scurgerile maronii si totul a fost bine. Am mai luat si nospa, cand ma durea burta.
Sanatate multa!
vine bebe2
21+
sorinatim spune:
sandytza si eu am avut iminenta de avort la 20 saptamani ( cand mi-a zis dr am crezut ca tot cade pe mine , mi-am dorit copilul mai mult ca orice si ne-am chinuit 5 ani pe la doctori pana sa obtinem sarcina) dar cu gravibinon , utrogestan si papaverina si mult repaus la pat am reusit.Asa ca stai cat mai linistita si nu te stresa si o sa vezi ca se rezolva .
MULT CURAJ SI SPERANTA
inceput 38 BEATRICE ANNE-MARIE
irlandeza spune:
Asa cum au spus si fetele, stai in pat si fa tratamentul. Eu din pacate am pierdut 2 sarcini, la 6 si 9 sapt. cu tot cu tratament. E asa cum vrea Dumnezeu pana la urma , nu cum vrem noi. Asa ca a treia oara vad ca a fost cu noroc pt. mine, cel putin deoacamdata.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 17+
tera spune:
Nu vreau sa te speri dar eu am trecut de curand printro astfel de experienta.Daca la eco transvaginal se vede embrionul sau ritmul cardiac atunci ai toate sansele sa poti pastra sarcina sau fa teste de bhcg la 48 de ore si daca volumul se dubleza atunci este ok.stai in pat si nu ridica greutati nu face efort.La mine sa descoperit cand era prea tarziu ca am colul deschis ,sacul embrional a crescut dar in interior nu sa dezvoltat emdrionul la 8 saptamani am facut avort spontan.La inceputul sarcini am sangerat,asa am descoperit ca ceva nu este in regula.Iti urez sarcina usoara si ai mare grije de tine iti tin pumni.
gheorghe elena
sandytza spune:
a trecut o saptamana uf maine trebuie sa merg la control . ce emotii am. am stat toata saptamana in pat si am tinut tratamentul. am deja 7 sapt . tineti-mi pumnii fetelor.
ada29 spune:
Sandytza iti tinem pumnii si ne rugam pentru tine si bb sa fiti bine.Doamne-ajuta!Asteptam vesti bune azi.
ada
docdecap spune:
mult noroc sandytza,
iti tinem pumnii si sa fie bine, tu ai grija de tine si fa tot ce tine de puterile tale! sunt fete care au trecut de iminenta de avort cu repaos si tratament, e bine ca ai fost diagnsticata si stii sa ai grija!!
si asteptam vesti bune,
Monica 18+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
g24hit spune:
mult noroc maine. eu am 24 sapt ,cu iminenta de avort, cu stat la pat, cu medicamente si cu multa speranta. sa auzim numai de bine.
g24hit 24+
ada29 spune:
Buna dimineata,
Sandytza ai fost la medic? Cum esti?
g24hit o sarcina dusa la bun sfarsit si un copil sanatos iti doresc!
Multa sanatate fetelor,
ada