Gravidute&mamici de Timisoara (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by simidav

eu de ce nu apar pe lista?
sunt in 14sapt,DPN 23febr 2008
vreau sa vb

sa ii mai dai la pussi data ultimei menstruatii si numele medicului si spitalul la care o sa nasti ...

Ank 31+

Raul

Mergi la inceput

Clau sa ne spui maine cum a fost la control ..sa stim si noi cat mai asteptam sa venim cu flori la Odobescu
Eu revin cu aceeasi problema...de 2 zile postez mai mult eu.... parca vorbesc singura ...vreau animatie un pic fetelor
Alexi cum e cu zanuta acasa??Tot asa ingeras e?? sper sa am si eu acelasi noroc sa nu fac planton in fiecare zi si noapte .Acum mananca la san de cand e acasa??
Ashera cum e in rolul de mamica... vrem sa stim cine e seful in casa acum ...eu sincer iti duc lipsa de pe forum

Ank 31+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hy
ce fac timisorencele???
eu revin cu aceasi intrebare: cat se da la dr , asistente la nastere?? voi cat v-ati gandit??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

eu nasc normal fara epidurala fara nimic...cum a lasat mama natura si o sa dau ceva de genul.... 200 e la doctor.. 50 la pediatra.. 50 la moasa... si la asistente cand vin la mine 5 lei sau 10 depinde cat sunt de ajutor... ca sunt si o turma de nesimtite pe acolo la odobescu si daca se poarta nasol...dar poate am noroc si prind o tura de asistente faine .A si la asistentele de la bebici tot cam asa...cam asa am auzit si eu pe la cele care au nascut de curand ..fara cezariana.

Ank 31+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

moarte de somn...

clau tinem pumnii pt. azi ... sa nasti sapt. viitoare cand e aici Grig.
ank sunt aici! Cantar eu n-am luat inca, dar am trecut pe lista ca... vreau dr. pediatru care sa vina acasa! Eu marea majoritate o sa le cumpar din Szeged de la Brendon, merge tati dupa 15 sept. la cumparaturi la unguri pt. fetite! si-o sa le tinem ascunse lucrusoarele sa nu comenteze nimeni!
gina cand mergi la control?

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

salutare fetelor ,
am intrat si eu la semnat condica ce e drept cam rar dar am un somn in mine cat pt 10 persoane desi printesa mea e f cuminte ma trezeste doar o data pe nopte sa pape si dupa aia doarme eu nu am reusit nici acum sa ma reglez cu somnul.
anka stai linistita ca si puiul tau va fi cuminte numai sa nu il obijnuiesti in brate ii cam greu dar...si mie imi e cam greu sa nu o iau cand o vad cum se iuta cu ochisorii la mine dar tre sa ma abtin.eu mi-am luat cantar de la miniblu EKS E FIRMA SI SUN T MULTUMITA DE EL
pussi ce mai zici?te-ai imprietenit cu patul?eu sunt de acord sa faci o adresa de email.
de happyclau mai stie cineva ceva?
sper sa intru si eu mai des .
cand facem urmatoarea intalneala?

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina73 spune:

Buna fetelor....pe data de 03.09.07 vine doctorul meu din concediu asa ca atunci o sa merg la primul control....Voi ce mai faceti???Eu ma simt foarte bine , am usor tensionati sanii si doar atat , pana acum.....Va pup pe toatele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

Ceau fetele,
Am ajuns si noi cu bine acasa luni, dar nu am ajuns sa mai intru pe forum, desi Luca e f. cuminte se trezeste doar 1-2 pe noapte. E f. mancacios si somnoros si e frumos ca un inger! Stiti voi, fiecare cioara isi lauda puiul!
Le pup pe fetele nou venite... si pe celelate!
Va las acum, plec putin la plimbare cu Luca.

Freya, mamica lui Luca!

Mergi la inceput

Bine ai revenit Freya printre noi.ma bucur ca si puiutul tau e un ingeras...si suntem sigure ca e frumos ca doar are cu cine sa semene
Clau cat e de mare bebe ca burtanul era mare cand ne-am intalnit ...are unde sa se desfasoare??? ce ti-a zis Grigoras azi de el??
Alexi urmatoarea intalneala nu stiu cum va fi ..poate la clau si la puiu ei in vizita la odobescu ...sa vb si cu celelalte ca uite pussi trebuie sa stea mai mult in pat, lui clau ii bate Patrick la usa ...dar poate reusim cumva sa venim sa ii vedem ochii bebelinei cea frumoasa.Eu una inca pot sa vin...cand vreti voi
Pussi pe caldura asta oricum cea mai buna idee e sa dormi...am tras si eu niste maratoane de somn zilele astea

Ank 31+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vad ca au aparut si mamicile la raport!

alexi m-am imprietenit cu patul... nu pot sta nici in picioare si nici pe scaun ca ma apasa Elena pe si ma doareeeeeeee! Asa ca prefer patul de bunavoie si nesilita! Cica trebuie sa astept sa-si modifice pozitia! Voi?? papati bine? Si somnic la amadoua va doresc!
freya bine ati revenit la stadiul 1 in 1! Ma bucur ca Luca e cuminte si se trezeste asa rar! Asta ma incurajeaza! Va pupam !
ank ... e bine sa bagi soamne dar mai pe racoare ... ca e groaznic! parca si aerul e irespirabil si de la AC ma doare spatele!Vreau sa ploua! Sa se purifice tot!
Clau .... nicio veste?? Tot 2 in 1?

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput