Gravidute&mamici de Timisoara (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

clau e prima data in sarcina cand observi "chilotii umeziti"??? eu de mai vreo 2-3 luni am "problema" asta. acuma la tine nu stiu cum e mai ales ca esti aproape la termen.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

salutare fetelor am revint,
am ajuns si noi acasa sambata giulia este un copil f cuminte manaca si doarme.eu acum sunt mai bine ma pot misca mai bine .am sa intru maine sa va spun mai multe va pup

inceput saptamana 39giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

clau e prima data in sarcina cand observi "chilotii umeziti"??? eu de mai vreo 2-3 luni am "problema" asta. acuma la tine nu stiu cum e mai ales ca esti aproape la termen.

bubulina noastra

Yasmi am avut si pana cum niste scurgeri normale albicioase dupa care am avut vreo cateva zile galbui, dar asa apa chioara n-am mai avut. Tu ai asa apa cum zic eu?
Alexi bine ai revenit, ma bucur ca ai un ingeras de copil!
Va pup,

37+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Clau dute la Grigo si zii ca poate se scurge lichidul treptat si e fisurata membrana
si eu am o scurgere...dar nu e asa de lichida ca apa chioara... e putin mai abundenta ca scurgerea normala

Ank 31

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adiagrozav!!! felicitari pt. domnisoara!

capsunita TINEM PUMNII !!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN! DOAMNE AJUTA!

alexi+ giulia va pupam, va dorm somnic usor si spor la papat!

clau eu am patit o singura data, pe la 15 sapt. sa curga doar apa chioara.. pe picioare nu mi-a curs, doar c-am udat bine chiloteii! l-am sunat pe Grig. si m-a chemat urgent la spital(era convins ca s-au rupt membranele, era verde la fata si iesise din nastere). Mi-a facut tuseu si m-a chemat seara la cabi, era defapt tot o scurgere de la candida mea, si mi-a zis ca membranele cand se rup curge o cantitate mai mare ... la sarcina normale curge mult dintr-o data, la mine nu se stie... una din placenta fiind previa! Oricum cu cine am mai vorbit mi-a zis ca lichidul cand se rup membranele are culoare putin sticloasa, sidefie! Dr. mi-a dat tratament pt. candida! Eu l-as suna.. macar sa stie!
ank deci incepe pregatirea pt. sosirea cavalerului!

Noi azi mergem la coafor sa ne facem frumoase.. sper sa mai merg pana nasc!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by happyclau

quote:
Originally posted by bb_yasmi

bubulina noastra

Yasmi am avut si pana cum niste scurgeri normale albicioase dupa care am avut vreo cateva zile galbui, dar asa apa chioara n-am mai avut. Tu ai asa apa cum zic eu?
Alexi bine ai revenit, ma bucur ca ai un ingeras de copil!
Va pup,

37+ Patrick

de obicei, o am asa mai albicioasa. sambata mi s-a intamplat sa fioe apa chioara si sa curga cateva siruri pe picioare, am fost la urgenta, mi-a facut control si eci si mi-a zis ca nu se vede sa se fi fisurat membrana. am facut injectii pt maturarea plamanilor la bebe in caz de nastere prematura.
luni am fost din nou la dr la eco, si a zis ca totul e in regula. scurgerea o mai am dar putina.

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina73 spune:

Va sarut dulce fetelor....SUNT SI EU O GRAVIDUTA ...cu acte in regula...Asadar am primit raspunsul de la testul de sange si sunt insarcinata in 4 saptamani... calculele mele au fost exacte...si nici testele de urina nu s-au inselat.La inceputul lunii Septembrie vine doctorul meu din concediu si o sa merg la primul control....Daca mai merge careva la Dr.Civig sau a auzit cate ceva despre el astept "sugestii si pareri"..Voi ce ziceti sa merg sa-mi fac analizele alea inainte de a merge la control sau sa astept sa merg la medic mai intai..???.Va pup pe toatele si va doresc sanatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis_tm spune:

FELICITARI GINA!
Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Eu tot mai sper...poate luna asta...

Mergi la inceput

Yasmi, eu m-am mai linistit caci nu mi-a mai curs, decat asa cum e normal. Dar mie nici nu mi-a curs asa pe picioare cum ti s-a intamplat tie, doar noaptea am simtit ca mi-a curs ceva, dar s-a udat chilotul aproximativ o pata de 4cm diametru.
Oricum mi-am schimbat programarea la doctor si merg sambata, nu luni, asa ca stau mai linistita.
Va pup,

37+ Patrick

Mergi la inceput

Gina, felicitari!!!!!!!!!!!!!
Iti doresc din suflet sarcina usoara si bebe sanatos!
Nu trebuie sa mergi asa devreme la analize!
Mult succes!

37+ Patrick

Mergi la inceput