Gravidute&mamici de Timisoara (3)
Raspunsuri - Pagina 18
Gina73 spune:
Buna fetelor...multumesc pentru incurajari.Sper sa fiu si eu mamica cat de curand...poate am noroc...cine stie?!
Asa cum va spuneam , eu am un fibrom despre care toti doctorii care m-au vazut au spus ca nu prezinta nici un pericol in calea unei eventuale sarcini.Dealtfel nu ma deranjeaza deloc , nu si-a faut simtita prezenta pana acum.Sotul meu si-a facut analizele si se pare ca la el nu este vreo problema,asa ca poate tre' sa muncim mai mult
Ideea e ca acum ma simt bine nu am nici un simptom cum ca as firamas insarcinata , poate doar o usoara senzatie de greutate in partea de jos a abdomenului , in rest nimic..Poate e de la faptul ca trebuie sa-mi vina ciclul , habar nu am......A auzit cineva de Civig???La Cioata am fost si eu la eco , e dr.bun dar stai la el de innebunesti.....Va pup si sanatate va doresc , si astept cateva pareri despre Dr.CIVIG...
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by mary_mary
Ciao mamici si viitoare mamici,
azi am programare la dr Cioata pentru ecografie morfofetala de trim. II. Care ati mai fost la el, va rog sa-mi spuneti cum este: vorbaret, taciturn, il poti intreba una-alta, iti da poze cu bebele, pe ce format etc.
merci mult,
mary-mary, 20s+, 70%
eu am fost la eco morfo fetala de trim II, la 20+1 sapt. eu personal il consider unul dintre cei mai buni dr, am o incredere fff mare in el, dar nu mi se pare prea comunicativ si am observat ca dupa un timp il deranjau intrebarile mele (eu sunt mai stresanta cand merg la dr, imi place sa il bat la cap!!).
eco a duar exact o ora, iar pe DVD mi-a pus doar 3 filmulete de vreo 20 de secunde fiecare, plus o poza de la eco normal pe care de abia mi-a dat-o!! dar nu am mai interesa nimik atunci cand stiam ca e bine bebelina. mi-a masura-o pe toata partile. am fost multumita!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
bb_yasmi spune:
upss Mary, acuma am vazut ca ai scris ca azi aveai programarea. te asteptam cu vesti bune!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
catal_ina spune:
pt GINA73
eu am nascut cu dr Civig, cumnata-mea tot cu el acum 10 ani, soacra-mea a avut o operatie la el, finalizata cu mult succes. Mie iti pot spune ca mi-a placut de el pt ca este dintr-o bucata si ti le spune pe shleau."doamna trebuie sa faci aia" sau "mai opreste-te din mancat ca ai pus prea mult"..etc..si inca ceva! la el la cabinet ai acea intimitate la consult pe care n-o ai pe peronul prea-cunoscutului Cioata( de ex.), unde toata lumea intra-iasa si stai pina ai impresia ca acolo vei naste.
Oricum...punct forte:un chirurg exceptional si finalmente asta conteaza, pt ca restul, corpul tau face singur; puct slab: nu are o aparatura extraordinara (sau cel putin nu avea acu'mai bine de 1 an)
Toate cele bune si sa auzim de bine!
Ciao
cata
mary_mary spune:
Buna dimineata,
am fost ieri, e sanatos, baietel, dezvoltat conform graficului.
E adevarat ca dr. nu vorbeste chiar deloc, daca-l provoci la discutii, se arata putin deranjat, cel putin in ceea ce priveste pacientele fara probleme, ca la gravidele cu ceva probleme sta si vb cu ele (a fost o graviduta inaintea mea si a stat sa-i explice destul de multe).
Nu a vrut sa-mi dea nici film, nici poze, mi-a spus ca imi va da data viitoare, dar nu cred ca voi merge la dumnealui data viitoare, voi incerca sa-mi fac programarea la dr. Budau.
salutari,
mary-mary, 20s+,
happyclau spune:
Pussi, astept vesti !!!!
Ai zis ca scrii aseara cat de tarziu, sper ca sunteti ok!
Eu am o scurgere galbuie nemirositoare si nu stiu daca e ok! Oare sa ma duc mai repede la control, caci am programare abia in 27 august???
Oare se pregateste bebele sa iasa sau??? Mi-s cam ingrijorata!
Va pup
36+ Patrick
pussi spune:
clau merg acum la 13... ieri m-a sunat ca se scuza, dar sa nu vin ...! Cu scurgerea... eu am una alba, nemirositoare, negelatinoasa.. cica e normal! O sa-l intreb azi. Am avut una galbena, cafa in lapte mai exact, si era candida... si mi-a dat tratament ovule...! Eu zic macar sa-l suni!
revinnnnnnnn
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
dorabora spune:
Buna fetelor!
Eu sunt gravida in 28+ si merg la dr. Hrubaru, sotia.
Mie imi convine ca nu ma streseaza deloc si oricum sarcina mea a fost foarte lejera.
Singura mea ingrijorare este clinica Bega unde voi naste cu cezariana.....
S-au mai imbunatatit lucrurile pe-acolo...voi ce mai stiti?
Sanatate tuturor!
pussi spune:
Ne-am intors... pana acum m-ati laudat pe mine acum le puteti lauda pe Printese! V-am pus poze cu ele!
Ana are 575 gr. si Elena 606 gr. sunt asezate aproximativ transversal pe orizontala in pozitia 69! Au tot ce le trebuie . Colul lung, peste 4.5 si inchis. Din punctul dr. de vedere pot sa nasc dupa 02.11! Pana atunci trebuie sa le duc! Sa stau la pat cat pot de mult, fara efort... plimbari usoare de max. 1/2 ore! Secretia alba e de la sarcina si e normala, durerile la fel( uterul creste dublu, la fel si muschii abdominali) .. sa iau No-spa! Foarte incat a fost de kg. mele A zis ca mie mi-e mai usor sa duc sarcina cu putine kg.!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Ank83 spune:
felicitari pussi pentru grasunele ..vezi ca e totul bine cu ele si tu te gandesti numai la ce nu trebuie
Clau eu am citit pe colo colo ca insomniile ar fi unul din semnele prevestitoare venirii lui bebe
mary eu nu am fost niciodata la cioata ca m-a scarbit efectiv sistemul lui de programari (_pana la urma merg la un doctor nu sa il vad pe Bush).... dar in schimb am fost la Budau si e super ok si vorbeste cu tine si poti sa il intrebi ce vrei tu chiar daca nu ai o sarcina cu probleme
Ank 30
Raul