Stelute de ianuarie - februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Aoleo! iar ne punem fustele in cap???

Acum vreau sa ii zic lui Shine ca Alexandru este un inger. Fetele au vazut-o pe Eva ieri in parc si pot depune marturie, iar in comparatie cu Ayleen de Adriana e chiar "copilul problema". Este cel mai rasfatat copil pe care l-am vazut. Nu se poate juca decat asistata, ba chiar tinuta in brate. Cand a plouat a venit Ayleen pe la noi, Ayleen se juca singura si chiuia si Eva vroia si ea sa se joace, dar tinuta in brate.
Si totul a culminat cu criza de aseara. Am ajuns acasa la 9,30 si am pus-o in patut la ea sa-mi fac un dush si sa-i pregatesc cadita. A urlat ca din gura de sarpe, cu spume la gura si inecat cu saliva, iar cand ma duceam la ea sa o mangai ca se sa mai linisteasca se dadea cu curul de patut si imi impingea mana de draci ca nu ma aplec sa o iau in brate. Deci, Shine?? Ce zici??

Subscriu la postul lui alinuk referitor la poze. Nu asta e principalul motiv pt care postez aici.

Acum o informatie - inside info, cum se zice - care nu stiu daca noua ne mai e de vreun folos, dar poate spuneti altor mamici cu bebici mai mici ca ai nostri. Am aflat - din sursa sigura si demna de incredere - ca la sfarsitul lunii septembrie revista "Ce se intampla, Doctore?" iese cu un DVD care in engleza se numeste "Bringing baby home", in romana inca nu s-au hotarat. Este un ghid de ingrijire al bebelusului de la 0 la 6 luni. Deci pt noi e cam tarziu, dar poate anuntati alte mamici care pot trage vreun folos. Eu le zic mamicilor de ianuarie-februarie 2008 ca am asa o afinitate pt ele

pup fetele, ma duc la bazin

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Scuze..si alinuk ne-a urat...asa ca alinuk Ingrid il pupa pe margeluta al tau.Multumim!

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Buna!

Lili-apropo de primii pasi asa cum ai zis parerile sunt impartite eu parca as merge pe varianta picior gol si fara premergator. Si ca o paranteza: baietelul unei prietene va face in oct. 4 ani si are platfus (se pare ca se mosteneste si tatal lui are) a fost la ortoped si i-a spus sa-l lase descult sa mearga cat mai mult ca sa-si obisnuiasca muschii si doar de la patru ani ii va da talonete metalice (in 2 ani se va rezolva si isi va forma talpa stiu ca si fratele meu a avut si tot asa dupa 4 ani a purtat si atunci i-a recomandat sa poarte incaltaminte inalta ca sa fie talpa cat mai fixa pe taloneta).

Conchita pupici de la Vladutz - daca il mai lauzi atat o sa i se urce la cap.

Shine- vivat veselia/ traisca in veci farmecul ei...:)) cum au iesit mulajele? Si eu as vrea sa ii iau unul dar la un an ca la 6 luni nu am fost inspirata!

Nadia, Marybell - multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Salina - bine atunci astept un filmulet spectaculos dar cu amandoi copilasii ...pupici

Cu pozele si filmuletele (credeti-ma ca le vad pe toate dar cum scriu mai rar nu mai le si comentez tot timpul) si uraririle de la multe lunite si eu ca Alinuk zic...

Laura- unde am gresit ca si Vlad al meu incepe sa fie super rasfatat...cel putin Eva a trecut printr-o perioada mai trista are motive... Multumesc pt. info cu dvd-ul e utila si pt. unele din noi care mai doresc un bebelus

Catalina- ce glucoza folosesti pt. Matei... intreb si eu ca piciul meu nu prea e incantat de fructe, de legume sa nu mai spunem- e bine ca nu urla- ieri la telina s-a strambat dar curiozitatea il facea sa deschida totusi gurita-...azi i-am mancat eu piureul de fructe dupa ce am adaugat musli si multe stafide...iamiiii

Mirandolina- tinem si noi pumnii sa termini la timp pregatelile si sa iasa asa cum va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Laura daca mai vorbesti cu Adinush, sa-i spui te rog mult ca banii de la Aelita pentru Roberta, sunt in contul de euro - ale carui date i le dause pe PM

poop

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna

mda..e prima data cand nu stiu cu ce sa incep..am asa o stare..nu stiu, sunt mahnita, trista ca s-au schimbat atatea aici..ca nu se mai terina impunsaturile..nu mai e atmosfera de alta data..

am urat si urez bebeilor lunite fericite, atat cat am timp si imi aduc aminte, ca nu sunt femeia robot, sa le faca pe toate in timp, corect, sa nu scape nimic..m-am bucurat, recunosc, cand mi sau adresat ganduri bune pt Andrei, la fiecare lunita implinita..am pus poze, am facut aprecier, am multumit, dar asta nu inseamna ca pt asta suntem aici.Suntem pt mult mai mult..pt suport, pt prietenie, pt un sfat, o idee..

incet incet au disparut multe fete din discutii si in ritmul asta para vad a ramanem..o mana..nu stiu, e un pic dureros ce se intampla..ne destramam aiurea.

Salina, stiu ca azi impliniti , oho, 7 lunishoareee!sa fie la fel de voioasa si vesela Eviusha, o pupam

Criss, ganduri bune pt Ligiuta, azi, de ziua ei!

Cata, fetita,nu stiu exact..a sris ea, sa ma uit in urma sa-ti dau link sau suna-ma in seara asta, ca iesim cu ea si poate iti zice la tel.
sau poate ne intalnim maine sa mergem impreuna

Eram asa multe fete care vroiau la botez la Roberta..fac strigari ca la nunta de o saptamana..neimportant..asta e..poate daca era in Bucuresti era mai usor..sunt 4 masini insa si nimeni n-a zis ca ar merge dar nu are cu ce..

Cata, vezi tu te rog eu din suflet, cu banutii, cum o rezolvi..te rog mult.

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ca am venit la "coace" !!!
dumnelor dar voi nu va puneti semne de intrebare de cate ori va scriti de rau? parerea mea si doar a mea... MARINAR - te prea superi pe nimic... zau, la mine fata e si baiat de la o vreme si nu am sarit in capul nimanui, omul si-a cerut scuze, chiar nu mai putem sa ne intelegem? Uite ce suparare ca a gresit numele, dar santem 100 de ia o pauzari aici, credeti ca tine minte cineva numele fiecariu copil si data nasterii? dar credeti ca nu am alta treaba decat sa umblu in lista sa scot zilele de nastere zi de zi pana le creste parul la putza? Fetelor, eu zic la general sa traiti, sanatate celor nascuti azi, nu mai fac liste, vad poze si nu mai scriu "vai ce frumos" ca oricum imi plac toti bebelusii vostri. Si inca ceva... daca va mai deranjeaza o persoana, una singura de pe tot forumul, nu mai va certati si va aratati coltii aici fata de toata lumea in incercarea de a demonstra care e mai tare de gura... scriti pe PM, "fa proasto ai gresit aia, sau fa idioat-o eu am alta parere" si nu mai stricati atmosfera celor care inteleg ca nu avem nici o obligatie una fata de alta si venim aici doar ca sa ne simtim bine, nu sa citim aberatiile unora!
Conchita - nu cred ca are cineva ceva cu fetele plecate din tara, sper, cel putin, ca altfel ajung sa nu mai inteleg lumea asta...
va rog mult supararile si frustrarile vi le scriti pe PM si nu mai stricati atmosfera celorlalte care vad o alta prioritate atunci cand folosesc forumul decat sa caute de cine sa se mai agate.

in sfarsit...

imi pare rau pentru Marybell... sa-i dea DD multa putere!!!Doamne ce boli mai sant si astea, una peste alta!!! Pupam baietelul dulce, de la bube!!!

Ylilimic... de incaltaminte nu stiu dar scriu si eu parerea mea... dar crede-ma ca nu pricep deloc si e posibil sa gresesc. deci asa, noi folosim premergatorul, putin, maxim 20 minute pe zi(de urgentele lu' mami), insa la mine fata nu a mers in degete niciodata, calca ferm si tare pe toata talpa. Prin casa merge in ciorapi fara "pantofi cu toc" sustinuta de mainele mele (spre "placerea" mea imensa). La magazin mie mi-a recomandat o dumna incaltaminte (cica e de la un an, logic ca atunci merg copiii) ortopedica si cu licenta din partea Ministerului sanatatii, importata din Italia, cu un fel de "pernuta" pe mijloc la gaura talpii (ca altfel nu stiu sa explic). AAA si acea incaltaminte era cu spate din ala ridicat ca la bocanc. Ca cica asa e mai bine, nu stiu de ce! Atata stiu atat am scris, dar a fost parerea mea, pana merge Diana e posibil sa aflu si alte informatii.

bai hai sa ne simtim bine, nu vreau sa mai plece nimeni de aici pentru ca se discuta pe tonuri ridicate din cauza nimicurilor.

hai ca mai revin, ma duc sa prestez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Cata, nu sunt nervoasa nici macar isterica chiar sunt foarte ekilibrata pentru cite am de rezolvat, as dormi non stop, am alergat tot bucurestiul, ieri din mosilor pina in muncii pe jos cu carutzul... ce sa va mai zic... Maya a facut istericale ieri, mi se pare si normal, la cit am plimbat-o. Cel putin face istericale cind ajunge acasa, ca pe drum zimbeste la oricine, iar oricine spune "vaaaai ce cuminte e!" (saracutza, e cuminte, dar aduna si ea oboseala si o varsa dupa usile inkise

Rali,

Ma duc sa-mi iau rokie, sorry ca nu stau sa mai raspund punctual la problemele de aici, nu va ignor (intre noi fie vorba, cred ca ma intelegeti )

MULTA SANATATE!

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

ALINATXA, ne-ai scris! Ce bine! Vad ca esti puternica si ca POTI! Ceea ce e super!

Ivona, da? Poate ma cunoaste, ca lumea e mica SUPERTARE!

IoanaN, nu e asa greu sa faci un site de genul asta, crede-ma! Daca am pozele si textele, in maxim 3 zile e gata.

Dom'le, pe mine ma cheama tot Alina, ca e plin de numele asta, fu moda, da' toata lumea-mi zice Messa, pana si la munca Ashe ca, daca se refera cineva la mine si zice "Alina", io nu prea ma simt, trece ceva vreme sa-mi dea prin cap ca poate de mine-o fi vorba.

Ca tot zicea Catalina ca trebe o sfintzire... Fetilor, fitz antene...

O sa scrie io ceva care poate n-o sa placa, da' nu pasa la mine daca place au nu place - ca cine vrea sa priceapa, pricepe, cine ma placu pana acuma insamna c-a-ntzeles care e treaba si cine-s io deci o sa ma placa shi d-aci incolo, cine nu ma place, sa nu ma placa in continuare, ca oricum ma duare la basca, fiecare e liber sa gandeasca shi sa spuna ce vrea. Ce o sa scriu mai jos e adresat cui se simte. Cui nu se simte in situatzie, lojik, nu-i e adresat. Daca va suparatz, nu-mi esplicatz ca v-atz suparat, ca nu primeshte io lacramatzii, az e-nchis ghisheul. Shi daca-mi datz dreptate, nu scrietz "Fomee, ai dreptate/mare dreptate ai/adevar grait-ai", ca stie io ca are dreptate.

Asheeee, dupe preanbul sa spuna io shi care ie broblema.

Am tot vazut in ultima vreme o trebshoara najpa... apare cate o cearta sau impunsatura ashea, jaba, din nika, pentru nika, de kiki si ca nuca-n perete: aia ca nu i-a vazut ailalta nushce poza, aia ca nu i-a zis nime lamultzanus, aia ca nushcare nu i-a raspuns, aia ca ailalta nu face nushce la gupil, ailalta ca aia face, pana me, ma saturai! Ce-i farfuzareala asta??? Sunt pe lumea asta probleme REALE, nu maimutzareli... pe bune... mare branza ca nu intra X la linku' de l-am pus la semnatura si dupa aia ma intreaba cum am facut nushce - am deschis fisheru', am dat copy, am dat paste, mare chestie. Mare branza ca am pus poaze shi s-o uitat 4 persoane din peste suta, las' ca serveru' nu cere de mancare pen' catzva kilo de poaza, cand or avea chef, s-or uita shi altzii. Mare branza ca juma' din fete scriu numele lu' fi-mea cu un singur "N", un drac, macar stiu cum s-o instruiesc sa dicteze numele cand o creshte ("ma cheama Arianna, cu doi N!"). Mare branza! Ce dreq facetz tragedii din nika?

Ca io ma gandesc acuma ashe... dake ar fi sa zic lamultzanus la tuata lumea, mume shi plozi, la mume o data pe an, da' de o suta si peste de ori, plus numele de sfinti si sfinte si mama lor, ca-s cu ghiotura, la plozi in fiecare luna, shi tot de-o suta shi peste ori, ar trebui sa steie io cu okiu'n moniftor tuata ziulica, sa vanez care se mai nascu az'... Ashedar, daca-mi amintesc cumva, zic, daca nu, buna ziua shi-alta data, ca nu intrara zilele-n sac! Daca ar fi sa tin minte ce gupil facu fiecare, bajet au fata, ce mananca ala, ce nu mananca allalt, ce boale facu ala, ce boale facu allalt, cum o striga barbatu' pe X shi cum n-o striga pe Y, ce lapte manca fiecare, pe ce gaura ieshi, samd samd samd, ar insemna ca tuata ziua numa' asta sa fac shi sa memorez, nene, shi sa fie zilnic locrare de control in care sa scriu repede repede ce lapte supse fiecare de la muma-sa! Pai cand frate sa mai si te ocupi de plod, sa mai shi muncesti, sa mai si eshi la aer, sa mai si alergi dupa hartii ca asa vrea statu' roman, sa mai si faci baie, sa mai si dormi? Ha? Fiecare le shtie pe ale sale, las' ca nu va doare deshtiu' cu care tastatz sa scrietz de fiecare data una, alta, in cazu' in care nu-shi mai aminteshte lumea treaba cu pricina. Ce mare chestie? Mama ei de palarie, ca-mi vine sa-mi iau una numa' ca sa am cu ce da-n cāni!

Ashe ca io declar oficial GREVA la pupici, la multianusuri, comentat de poze, lugu-lugu si alte cele; bine, acuma ie oficial, ca shi pana acuma nu prea m-am omorat io cu trebile astea (vorba lu' al meu, "sirop mooieresc") - nu ca nu le-as vedea/admira, nu ca nu le-as da atentie, dar pentru ca alta mama nu mai face si io asha-s facuta (m-or declarat pe forumu' meu "barbat onorific", ashe ca, intzelegetz voi...). Ideea e ca, vazand ADEVARATELE tragedii si suparari din lumea asta, faptul ca am sarit o poza, ca am ratat o zi de nastere (la naiba, io am aflat de pe forun ca fi-mea facu 6 luni, deci, vedetz, ashea sunt io, uitatzi-va la masculu' din tinda shi datzi-va seama ca nu-s departe, hehe, de aia ii shi intzeleg, saracii ), ca am uitat daca X sau Y are bajet sau fetitz, ca aia, ca ailalta, mie una MI SE PAR FALSE PROBLEME. Asha ca io declar OFICIAL ca am sa prestez pe forun ca shi pana acuma. Si ca poate va invatzatz naibii sa nu mai facetz o mare tragedie din orice mezelic.

Hehe, acuma am cetit ca scrise shi Alinuk de kestia cu "io nu mai zic lamultzanus..." da'n felu' ei delicat, io-s mai badaranca de fel shi recunosc, ashe ca zic cum am zis mai sus.

Asha, si sa stitz ca acuma fac mijto in conferintza pe Yahoo, NA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Mira bafta muuulta! Si la rokie! Mai vreau si eu o data mireasa. Sa te distrezi frumos si lasa-le incolo de griji, tu sa te simti bine! Ceilalti, treaba lor!

Lili imi dau cu parerea in necunostinta de cauza. Eu optez pentru picior gol dar cred ca o sa iau si premergator. Ella inca nu a descoperit ca are picioare, daca o pun langa canapea se trage de maini dupa jucarii dar picioarele raman pe loc.

Multumesc Criss pentru raspuns in legatura cu zvacnitul inainte de somn. Mama ii dadea de cateva zile ceai de tei si m-am gandit ca o fi de la ala - cine stie ce tei poluat o fi cules ea. Asa ca am renuntat la tei si ii dam apa cu putina lamaie si zahar pentru setica. Ma bucur ca esti de acord cu pozele .

la fete azi am o zi grea la servici, 12 ore, ma duc sa ma usuc ca am facut dus

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Messa si Alinuk sunt de acord cu voi.

acu chiar ca am plecat

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

www.dropshots.com/new.php?userid=309787&cdate=20070701&cimg=11" target="_blank">Poze noi
Poze botez

Mergi la inceput