* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *
Raspunsuri - Pagina 19
micsunea spune:
Miri-Mik, felicitari si multumesc pentru informatii! Bravo pentru ca ai pus toate intrebarile la ginecolog, cred ca ai facut o gramada de fericite pe grup si eu sunt sigur in topul celor mai fericite!
Fetelor, Liège sau Bruxelles, inainte la sarmale!
Galuscuta, bine ai venit!
Colegii mei si-au seama azi ca sunt insarcinata! Era sa lesin de emotie! Of, ce zuza sunt!
Deci parca incepe sa se vada un pic!! Acum o sa pot pune si hainutele de gravi, adica am un panatalon din in, din acela cangur si o bluzita cu elastic sub sani, ca in hainele de gravi arat si mai insarcinata!
Desi n-am luat decat vreo 7-9 cm pe burtica si vreo 4-5 pe sani, deci nu cine stie ce, uite ca tot se vede daca te uiti cu atentie
Pupici tuturor si un WE placut si odihnitor sau macar relaxant!
Micsunea
15s
nemary spune:
Galuscuta, bine ai venit.
Felicitari pentru gemeni, sa-i tii in burtica pana in ianuarie si sa-i nasti usor si fara probleme.
Monica, inca un baietel chiar vroiam sa va spun ca am auzit numai de fetite.
Vreau sa stiu si eu ce am in burtica, si nu stiu de ce de cate ori vorbesc cu bb imi tot vine sa-i spun baitelul lui mami.
Mari 14+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gattasalvaje spune:
Uraaaa Monica , sa-ti traiasca voinicul . Cred ca barbata-tu e in culmea fericirii , si voi trebuie sa dati de baut .
Ascultati aici ce zice fata , ca pana acuma am cam nimerit-o....
16+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
virgo spune:
Ei , ia sa te vedem , Gatta , daca tot te dai crocodila , al meu ce e !?
Miri-Mik , nea' caisa ala de are carne de mici , e productie proprie sau made in romania ?
Miutza spune:
Salutare, zuzelor! am o durere de cap ingrozitoare si mi-e si somn insa ma chinui de cateva zile bune sa citesc tot ce ati scris si nu reuseam asa ca mi-am propus azi sa ajung "la zi" si am ignorat si durerea de cap si somnul si iata ca am reusit! va felicit pe toate pt miscarile bebelusilor si pt carucioare fie ele roz sau bleu.
Bun venit noilor burtici!
Monica, ma bucur ca aveti baietel, stiu ca asta va doreati. sa fie sanatos si norocos! ca destept sigur va fi!
Shose, prima oara e mai greu, de-acum totul va fi mai simplu! Bine ca ai facut primul pas, ginecologul e ff important in viata unei femei.
Natalie, imi pare tare rau pt tragedia descrisa, nu am sa inteleg niciodata de ce DD ii ia asa repede la El pe ingerasii astia de copii... dar nu putem decat sa acceptam situatia si sa gasim in noi forta sa mergem mai departe.
Miri, si eu ma topesc dupa mesajele tale, esti delicioasa! felicitari pt baiat! Bruno va avea cu cine sa-si imparta jucariile hihi...
Gugu, deja ne facem toate griji pt tine, sper ca sunteti ok si tu si bebe.
Gatta, nu-mi faci si mie un pronostic? eu abia la inceputul lui sept ajung la DR ca e in concediu.
va pup pe toate, ma duc sa pap un strugure si apoi vin sa va povestesc cum ma mai simt...
Miutza 13+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by virgo
Ei , ia sa te vedem , Gatta , daca tot te dai crocodila , al meu ce e !?
Haha , pai marcati banu' la fata sa va ghiceasca ...
Bai Virgo , pe tine nu te pot vedea decat cu
Miutza , la tine nu stiu ce sa zic , scrie-ne mai des , simtome , chestii-trestii , ca sa-mi dau seama...
16+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
amelia spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de ceva vreme.Bebe e bine...deocamdata nu stiu ce e pentru ca nu a vrut sa stea...,dar a inceput sa miste de la 16 sapt si 6 zile...il simt in fiecare zi..Pe 16 august mergem sa facem morfologica...atunci sa speram ca o sa aflam ce e....
Va pup pe toate...sa aveti o sarcina usoara...si va tin la curent....O ZI CAT MAI FRUMOASA!
17S6Z
Madanic spune:
Salutari la toate mamicile si va urez o sarcina si o nastere usoara.
Sunt o viitoare mamica si imi astep cu multa nerabdare bebele. Data estimata este 5 februarie. Este primul meu copil asa ca emotiile sunt foarte mari. Deja am intalnit cateva probleme, cea mai mare fiind ca eu sunt purtatoare sanatoasa de Antigen Hbs(hepatita B) si mai am si RH negativ. Sper insa ca totul va fi bine si ca bebele meu va fi sanatos.
Inca nu stiu care este sexul micutului asa ca se mai adauga la toate emotiile si nerabdarea legata de asta.
Madalina
NataliaS spune:
Felicitari Monica!!!! si sotului tau ca a perseverat si a invatat lectia...Sa aveti un baietel sanatos, frumos si norocos!
Natalia 19+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw