* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (18) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Sunt si bazele si militarii, Irinouka .
Au inchis prin Mannheim si alte cateva razlete, caci au cam avut peste tot pe teritoriul Germaniei.
Insa, cea din Ramstein e una dintre cele mai importante;nici nu se pune problema inchiderii ei.
Am intalnit chiar si romani aici, care sunt in US Army sau Air Force. Cu 3 dintre ei am devenit prieteni.

bebe de Honey 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

aaaaa, interesant! honey, aveam impresia ca o inchid si pe asta, stiam ca e cea mai mare dar cumva nu m-as fi mirat. ca doar pun lacat pe sandramale de zor si prin italia si se reamplaseaza mai in centrul-estul europei. dar nici semn de asa ceva la ramstein, din ce spui tu. ceea ce cred ca e f bine pt voi, pt familia ta.
chiar, cam cati militari sunt acolo?

pup!
irina 16+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Yupyyyyyy!!!!! Am scapat. Am supravietuit fara traume .
Irinouka, Zeririlouiza, Nemary, Simonette, Deiutza, dragele mele ati avut dreptate. Va multumesc din inima de incurajari.
Mi'a facut eco interna si mi'a dat poza dar nu in format electronic. O sa o scanez sa ne vedetzi si pe noi. Sex a zis ca peste 3 sapt (adica sapt 15) sa ma duc.
A zis ca are 12 sapt dar arata ca la 12 si 6 zile ( cred ca am ramas mai devreme de a14a zi, d'asta cred).
Fetelor nu mi'a zis si mie ce dimensiuni are. Scrie ceva aici in fisa circumferinta craniana 70,8mm . Ceea ce nu prea cred....7cm capul? Cred ca asta e dimensiunea lui tot. Maxim. Nu?
Voi ce ziceti?

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

bravo, shose! cred ca te-ai convins ca nu e nicio problema si de-acum incolo o sa vezi ca vei astepta cu nerabdare urmatorul control!
capshorul lui bebe oricum e disproportionat de mare fata de restul corpului dar nu ma pricep sa spun daca masuratoarea e corecta.

bafta si pe mai departe!
pup!
irina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Shose felicitari pt ecografie
7 cm este dimensiunea lui bb, nu doar a capului.

Eu nu mai am rabdare pana merg la dr. cu toate ca mai am destul , merg in jur de 20 aug , sper sa fie bb bine pana atunci .

Carmen 14 +

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by uricarudiana

revin si eu cu o intrebare : la 3 LUNI SI O SAPT TREBUIE SA EXISTE BURTICA?

Depinde la la organism la organism. Sunt cazuri de fete care la trei luni au burtica mare si altele la care nu se vede deloc. Si depinde si daca te ingrasi sau nu

Danonique, Gina si celelalte fete, va multumesc pentru raspuns,mi-ati fost de mare ajutor.

Miri_Mik si eu mor dupa postarile tale si as vrea mult de tot sa te vad in poze!!

bebele meu misca de-acum foarte mult, de o saptamana l-am simtit zilnic si in fine de azi am inceput sa il simt si cum loveste nu numai cum se foieste Fetelor, mor dupa el!!!

Si acum vreau sa va dau de baut!!!
Maine merg sa imi iau mashinutza, un Matiz roshu pt mine si bebel!!! Abia astept,sunt asa de incantata, abia astept sa o conduc! Abia astept sa iau scaunel de bebe si post-it cu "Baby on board"!!!!

Pupici,
Angelique 19+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sal'tare burtici saltaretse!
am venit sa semnez condica. vaz ca s-a scris de v-ati hotarat sa ma pedepsiti! ieri ma plangeam,a zi ma plang, maine scriu eu de va plictisesc, ashea ca sa fim chit!

am tinut minte chestii: iupiii shose, ai trecut de primul hop, botezul ginecologic. de-acu, floare la ureche:)

pt cine pleaca in vacanta... sunt o invidioasa. eu m-am nascut sa fiu mereu in vacanta - asta dupa ce am trecut prin epoca mea de uorkaholism:))) deci, distractie placuta si relaxare mare, cu ghionturi zdravene din picioare de la locatarii de la "subsol".

burtile... marimile... mi-s gelos! vreau burta. am inceput 16 sapt, si nik! adica pica chilotii pe sub burta da altceva...

si-acu, dedicatie speciala pentru zuzele mele preferate, ca asa e , omul nerecunoscator, de fapt le iubesc si pe praline, si pe mamicile de spiridusi de ian-feb 2006, dedicatie, cum spuneam (angeliquedes si gina m) poze cu mine gasit pe preaminunatul site - prima pagina - de la "spiridusi de ian-feb2006, ca am stat ceva vreme pe acolo, pana... m-am luat cu alte cele. am dezertat, dar sunt nostalgica:) deci, sunt acolo, cu burta cu bruno. dati click pe poza de la "copiii nostri" - bruno (penultimul pe pagina, cred) si ma vedeti in toata splendoarea mea stralucitoare. o sa va pun poze si pe un dropshots, cu burta, s apoci mama sa ma laud si eu intr-un final!

micsunea, nush cine ti-e doftor, da nici sa stai asa zuza sa t euiti fara sa intrebi nu se face. daca tot platesti consultatia, bal sa fie! atac-o cu toate intrebarile si nelamuririle si-ai sa vezi ce bine ai sa te simti dupa!

pusici, si ma burti mai mai si mai miscatoare - a mea nu misca - si samai halim ceva ca duamne, doar n-am s amor d einanitie:)))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

ps. acilea-s niste poze

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, cred ca acum tocmai ce mi-a dat pisoiu' meu un sut!!!
stau sa vad daca mai am vreo miscare de matze care sa semene, dar a fost ca o curentare mica, inauntru...

oricum, pentru scurgerile vaginale, uite ce ma mai gasit: http://www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-17.htm

sper sa apara, e ce scrie la sapt 17 de sarcina...

Shose, felicitari pentru bb in poza, sa creasca nmare si frumusel...

Azi am fost la medicul de familie si mi-a dat acelasi sfat pentru sfarcul ombilicat, prosop ud si aspru si mi-a spus sa incerc sa-l scot pana nasc, sa pot alapta, altfel o sa dureze mai putin alaptatul si o sa fie mai greu.

Maine am eco si va spun ce culoare sa puneti si la mine!!!

Monica 17+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Salutare zuzici. Doamne da ce prolifice sunteti. Nu pot tine pasul cu voi.
Nu stiu daca e nimerit sa va spun dar sunt intr-o pasa proasta. Sunt umflata, balonata, m-am certat si cu sotul, ma enerveaza si copilul, vreau acasa la mama si nu se poate . Doamne sa vina maine, poate trece. O fi dupa concediu? Nostalgie? Dar zau vreau acasa.
Hai ca trece.
De fapt voiam sa va spun muuulte, v-am citit, voiam sa va raspund, dar mi-au iesit toate ideile din cap.
Fetelor voi cat ati luat fier? Ca eu inca mai iau, am uitat sa intreb doctorul cand sa ma opresc si nu stiu daca ajung maine la el.
Hai ca nu prea am inspiratie, va pup pe toate si sa aveti zile bune.

Carmen mami de Mihai+ 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Kossir, in primul rand linisteste-te, hormonii sunt de vina din pacate. Eu iau fier numai de cand am intrat in trimestrul II, atat, si voi lua pana la sfarsitul sarcinii.

Moni, felicitari pt primul sut! E minunat!

Noapte buna, Zuze!!! Dar totusi, ce-o fi cu Gugu??

Pupici,
Angelique 19+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput