Pitici de Ploiesti 5

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Si eu am ajuns super bine, dar s-a gasit un taran prost de ph sa-mi strice buna dispozitie pe sosea

Louiza 15s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello ... ce fac fetele ? eu m-am trezit cam tarziu ...acum ma dreg cu un ness ....
clyo...ce bine de tine...ca ai fost la shopping...ce ti-ai luat ...imi faci asa o pofta dar ma mai abtin pana in septembrie...
louiza...ma bucur ca a iesit salata buna...sa stii ca si eu anul trecut am luat ceva kg bune si am bagat la congelator si bine a fost...anul asta parca as lua...dar vorba ta ca nu prea sunt cine stie ce...
nu te mai enervea din cauza la toti nesimtitii de pe sosea...incep si eu sa ma gandesc ca mai e un pic si isi ia si sotul carnet sper sa nu ajunga sa injure ....
restul ...inca va mai astept la o cafea...lapte ...

19 august 2006!

Mergi la inceput

Eu nu injur de felul meu, dar sa ma auzi la volan, ma uimesc pe mine

Louiza 15s +

Mergi la inceput

...comica esti...dar sa stii ca nu cred ca e cineva care sa nu se enerveze la volan ....stai sa vezi ce o sa rad cand le-oi vedea pe al meu...cred ca il filmez cadn o fi...

19 august 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

azi am treaba multa si au reusit deja sa-mi strice bunadispozitie.

Louisa, ce-ai patit pe drum?
voicu_bebi, indiferent cat de calm ai fi, e imposibil sa nu te enervezi la volan, mai ales daca faci 100 km zilnic.

eu injur ca la usa cortului, am un limbaj super colorat , ma abtin doar cand sunt cu cupilu in masina.

aseara am aruncat in aer cardul de credit; initial m-am dus la meli melo (mi-am luat zorzoane galbene si rosii), apoi am mai dat o roata prin mall si m-am ales cu un sacou albstru-indigo, o pereche de pantaloni si o curea super de la BSB.
azi ma duc dupa jeans, am vazut reduceri la levis.

Mergi la inceput

super clyo...apropo cat mai e o pereche de jeans la levis....ca si eu vreau sa imi iau ...dar din septembrie ca acuma suntem cam in pom cu banii...am cam cheltuit la mare .....si eu imi mai iau de la meli melo zorzoane din astea......la bsb parca sunt mai scumpe...sau sunt reduceri...apropo cam cat te-a costat sa cumperi de la BSB ?

19 august 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Ma zapaciti voi pe mine cu scrisul asta, tineti-o tot asa!
Cratita minunata e de la Zepter, pana acum credeam ca sunt doar figuri cu Zepter-ul asta, insa e de nota 10!!! Mai ales cand nu ai timp si trebuie sa pleci repede de acasa, pui cratita pe foc, iti arata capacul cand si-a luat ea destula caldura, apoi opresti focul si pleci de acasa, iar ea in timpul asta gateste, cand vii acasa, mancarea e gata!!! Sa nu va mai spun ca legumele isi pastreaza gustul intact, vitaminele etc. Hai ca suna a reclama, dar eu sunt super incantata! Vinetele au iesit bune, bune. Abia astept sa fac ciorbita, cica pui totul de la inceput in cratita (apa, legume, carne), apoi isi ia caldura cratita vreun sfert de ora si gata, opresti focul. Cand ajunge acul de pe capac la 0, ridici capacul si ciorba e gata. Mie imi place ca nu se arde, indiferent ce faci in ea (v-am spus ca am facut gratar de vita). Nu speli de-ti vine rau, imediat se ia toata mizeria daca dai o data cu buretele. Dar are si un dezavantaj, zic eu, mare de tot: pretul!
Eu am venit azi la servici si am ajuns intr-o ora!!! Super trafic, vedem la intoarcere, ca e vineri... Clyo, tu spuneai de ceva rute ocolitoare?
Eliza, Tea cand a implit un an fix, nu a mai vrut lapte!!! Nici macar o picatura, timp de o saptamana am tot aruncat biberonul plin. Apoi am lasat-o o saptamana fara sa-i dau deloc lapte (l-am inlocuit cu sucuri multe de fructe). De trei zile am inceput din nou sa ii dau lapte si il bea pe nerasuflate! Deci cred ca i-a prins bine pauza.
Voicu_bebi, o sa iti vina si tie randul, eu am umblat 3 ani pe la aspirante optimiste, iar bebe a venit exact cand nu ma mai gandeam la ea.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Ce parerea aveti de o intalnire luni seara?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Medeea super interesanta cratita
Clyo ce probleme, acum eu sunt genul care daca te grabesti ma dau si te las sa treci sa te duci unde vrei, azi la saftica ii dau lu unu blitzuri nimic, zic ok astept sa-l depasesc pe dreapta dar boul nici nu s-a dat dar a mai si incetinit si cu frane si cu figuri, asa ca am prins ocazie sa-l depasesc, sa-i tai fata si sa franez ca a fost bou, a incercat apoi sa treaca si el dar ma-m pus pe mijlocul drumului si s-a lasat pagubas, apoi fericita, drum liber uf la acdemia de politie super in fine, ajung la ambasada fac dreapta si ovita (ca nu pot sa-i zic altfel) se arunca sa traversese nu era trecere nu nimic, dar vaca putea sa astepte sa trec, ca daca nu aveam reflex o loveam, noroc ca deabea ma incadrasem nu aveam virteza, am deschis geamul, am spus ce am avut pe suflet si am inchis geamul am lasato sa turuie. Acum naspa ca l anoi sunt jandarmi si se uitam la mine dar asta e
hai ca am facut romane, fetelor va pupices, va doresc wekend placut, eu plec ca azi program scurt, maine ma duc la eco, poate aflu ce sex are bb, apoi plec la cheia cu rulota. Aveti grija de voi

Louiza 15s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

voicu_bebi, nu stiu preturi la jeans, am vazut doar ca-s reduceri.
la bsb hainele sunt scumpe, pantalonii au fost 125 ron iar cureaua pana in 60 ron, la reduceri.

Medeea, ma gandeam io ca despre zepter e vorba, am si eu 3 vase, mie personal nu mi-a placut gratarul, e adevarat ca totul se face mai repede dar parca sunt prea scumpe.

Mergi la inceput