Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
devylla spune:
NanaEu am folosit braul,pe mine una m-a ajutat si l-am suportat pana sa vina caldurile.Acum nu l-am mai pus de o luna si...si ce sa faci,suport durerile,ca pe brau nici vorba.
Poate la noi nu e f cald si il vei suporta
Sabina Y. 32+
japonia prin ochii unui amator
Pinacolada spune:
Teodora-trebuia sa-l reclami pe vecinul cu picamarul...tulburarea linistii la ore nepotrivite! pe bune de nu merita!
Fetelor-am vazut ieri o viitoare mamica la Miniblu care venea de la piscina Clubul Diplomatilor (baneasa-fantana miorita) si cica e super marfa+mama cu copii care se balacesc in piscina de copii!
Suna tentant!
Nu am intrebat cat e intrarea..............
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Happiness_4_us spune:
Devylla, pai daca as sti ca imi face bine l-as cumpara. De suportat e ok ca la noi e o vreme super, adie vantul si imi da senzatia se septembrie din Ro cand incepeam scoala. Mmmmmm
Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
`neata la amiaz burtici
roxana,slippers tare dulci ingerasi aveti.cand citeam ieri ce reactii au la bebe2,deja ma gandeam si eu cum o sa fie la mine cand o sa am bebe2,daca tot asa grijulie si atenta o sa fie cu fratiorul/surioara.mi se facu pielea gaina.taaare dragut cred ca de asta nu puteti respira fara ele
roxana povestea ta de dragoste mi-a dat lacrimile.serios...sunt eu tanara dar nu am trecut prin asa emotii niciodata.romantic!
la apocalypto am plans si eu,fara sa vreau.nu imi puteam stapani lacrimile.
tomasa mi-ai facut pofta de macrou.am salivat de am crezut ca lesin pana la magazin.sunt pofticioasa rau
urmy super versurile lui tati
sabina te astept cu vesti bune de la eco.
mirella 37 saptamani??? ce putin mai ai.offf,eu deja nu mai am rabdare pana vine bebelusha mea!
nana esti o draguta si jumatate.daca razvanel o sa semene cu tine,sigur o sa faca furori printre fete
noi am fost ieri la cumparaturi,nu am reusit sa ma abtin si am cumparat un set de asternut pe galben bebelushei,cu aparatoare,cearsafuri,paturica si mai era ceva dar nu stiu cum sa ii zic ,o jucarioara tare draguta si niste tablouase cu 2 soricei tare draguti.
cred ca eu sunt cea care a luat cel mai mult in greutate...13kg
nu stiu cum o sa le dau jos mai ales ca atunci cand bebelusha va implini un an vrem sa facem cununia religioasa iar rochia pe care vreau sa o fac nu permite sa am mai mult de 50-55 kg ca sa pot arata cat de cat bine in ea.
va tzuc.sa aveti o zi faina
ma duc sa gatesc ceva si sa o tai pana in oras.
danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
tomasa spune:
Irina, ti-am vazut poza, esti slabuta si arati tare bine. Iar Ilinca a fost cat baiatul meu, 3.200 mi se pare o greutate super pt. o fetita.
Ramona, la multi ani si voua pt. implinirea celor 2 ani. Sigur ca merita sarbatorit.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
30+ Maria
Yaia spune:
Fetelor, se pare ca vreti sa auziti povestea mea...asa ca imi fac curaj:
Era in 1999 si eram studenta in anul 1 in Bucuresti. Cu una dintre colegele de facultate devenisem mai apropiata si tocmai planuiam sa mint pentru ea ca sa poata merge intr-o excursie la Sinaia cu un tip cu care ii facuse cunostinta o fosta colega de liceu. Ea statea in gazda la o baba cam bagaciasa si parintii nu ar fi lasat-o sa mearga, desi era majora (de, tatic judecator, strict, etc.) Asa ca eu m-am oferit sa ii "asigur spatele" si sa zicem ca vine sa doarma la mine in weekend, ea urmand sa mearga la munte. Asta era dupa prima noastra sesiune, asa ca merita, nu? Si in seara dinaintea placarii, cand me-am intalnit noi la metrou la Universitate (iesirea dinspre Teatru), fata imi zice ca nu mai vrea sa mearga daca nu merg si eu la munte. Eu nu prea aveam cum sa merg, dar pana la urma m-am lasat convinsa si am aranjat totul. Asa ca a doua zi de dimineata am plecat la Sinaia. In gara de nord, unde am ajuns cu chiu cu vai, i-am cunoscut pe cei din grup, studenti la calculatoare marea majoritate, printre care si actualul fericit, care arata jalnic, ca era nebarbierit si-l durea maseaua si avea o caciula cam ciudata pe cap, de asta nici nu l-am bagat in seama. In tren insa mi-am clatit ochii uitandu-ma la un tip superb!
Si in dupa-amiaza aia, la Sinaia, am mers noi la o bere si baiatul se aranjase si se simtea deja mai bine, ca ii trecuse si durerea de masea, si s-a pus pe zis bancuri. Asta mi-a atras atentia, si apoi i-am remarcat si ochii frumosi, tucu-i mama! Numai ca se pare ca eu nu i-am fost pe plac. La intoarcere, in tren, nu stiu cum s-a facut ca, din cauza aglomeratiei, am ramas oarecum doar cu el, si am tot povestit, dar mi s-a parut cam alintat si cam "baiatul mamei", asta dupa ce l-am auzit vorbind cu mama lui la telefon. (Si se pare ca nu m-am inselat deloc. Hi-hi).
Colega mea m-a intrebat apoi de care dintre baieti mi-a placut, iar eu, fraiera, i-am zis ca de Aurelian (asa il cheama pe ardeleanul meu, si pana si numele lui m-a amuzat cand l-am auzit prima data.) Evident ca si ei tot de el ii placuse, si nu de tipul cu care mersese initial. Si se pare ca si ardeleanului meu i-a picat fata cu tronc ca apoi s-au combinat. Si chestia enervanta e ca tot venea pe la mine in vizita si eu ii primeam si ii hraneam, ca o fata buna ce eram. Asta a durat din martie pana pe 1 mai, cand am plecat cu totii acasa de paste si la intoarcere, surpriza: fatucai ii picase din nou cu tronc un amic din timpul liceului si ardeleanu' nu mai era bun, ca "era prea slab si nu avea muschi". Asa ca eu i-am siz sa aleaga si sa nu-i mai tina pe amandoi. Si ea la ales pe amicul din liceu. Chestia e ca eu am rugat-o sa-i zica ardeleanului intre 4 ochi si pe mine sa nu ma implice in chestia asta, dar fatuca era cam lasa si i-a zis chiar cand trebuia sa mergem toti 3 in Herastrau, sa ne plimbam cu barca. Si cum ea avea intalnire cu celalalt (care i-a si tras clapa in ziua respectiva), eu am decis ca nu am chef sa merg inapoi acasa si ca de ce nu as merge doar eu cu el in Herastrau, "sa ne dam in barci". :))) Asa ca am mers, am baut si o bere, eu am fost umarul pe care el a plans (nu chiar, dar asa imi place sa-l necajesc) si apoi seara ne-am uitat la un film si m-a imbarligat cu cel mai fain masaj de care am avut parte vreodata! Evident ca ulterior cu greu mai obtin macar o zecime de masaj. :) Si asa, din ziua aia de 7 mai '99 am ramas noi impreuna.
Numai ca telenovela nu se termina aici. Fatuca cu pricina, cam materialista si rasfatata, dupa ce alalalt i-a dat papucii, desi stia ca acum Aurelian si eu eram impreuna de vreo 2 luni, s-a decis ca vrea inapoi la el, ca o scotea tot timpul in oras si platea pentru tot. Asa ca intr-o noapte il suna si ii zice ca vrea sa vorbeasca cu el dis de dimineata. Si se duce fata la 7-8 dimineata (pentru un student e ora cea mai nepotrivita, va amintiti voi) si ii zice ca vrea inapoi. Si el zice "sorry" sunt cu Irina acum. Si asta nu e tot, in vacanta de vara, fatuca il suna si ii si scrie o scrisoare super siropoasa, de vreo 10 pagini, pe care o trimite acasa la el, in Baia Mare. Noi eram deja destul de "impreuna" (si nu va ganditi la prostii :))) la modul ca el venise la mine in vizita si mersesem cu sora-mea si cumnata-meu si alti prieteni la munte si apoi fusei si eu la el in Baia Mare vreo saptamana (am facut atunci pe drum, cu trenul, vreo 24 de ore de la Baia Mare la Onesti multumita domunul Basescu, pe atunci ministru transporturilor, sa traiasca dumnealui!). Ba mai mult, in toamna, cand sa ne reintoarcem in Bucuresti, am decis sa ma mut la el, sa evitam calatoriile de o ora dus, una intors intre locurile unde locuisem. Si in Bucuresti i-am facut si prima criza, ca nu voia sa-mi arate scrisoarea siropoasa de la ea si eu credeam ca ea a scris ceva despre mine si m-am enervat si ca el nu ii raspunsese nimic la scrisoare.
Si dupa un alt an fericit in Bucuresti, el a plecat in vara urmatoare cu o bursa de studii pe perioada verii in Finlanda. Si in toamna, la intoarcere, imi zice ca acolo a economist bani si ca vrea sa ma duca in Chile, sa-i cunosc parintii (tatal geolog, lucra acolo). Si m-a dus...iar pe cand eram acolo, pe langa faptul ca l-am incurajat sa se intoarca in Finlanda ca sa-si faca proiectul de diploma acolo, am mai primit si din partea actualei soacre niste comentarii mai neplacuta (gen ca el trebuia sa-si gaseasca pe una mai bogata). Dar ma rog...el in 2001, chiar de 8 martie (halal cadou) a plecat pentru 6 luni in Finlanda, iar eu am ramas in Bucuresti sa termin scoala. Si studiile lui s-au tot prelungit, si ne tot vedeam la 3 sau 6 luni cate 2-3 saptamani, asta pana am terminat si eu si in februarie 2003 am plecat si eu spre taramuri inghetate.
Si pe 20 august facem 2 ani de casnicie... si la inceputul lui octombrie vine si bebe.
Spre deosebire de Roxana, noi nu prea ne amintim de 7 mai ca de "aniversarea" noastra, momentul cand am devenit "impreuna". Ba chiar anul trecut, de prima aniversare a casniciei, eu eram in tara la nunta unei prietene, iar el era aici, ca nu mai avea concediu. Asa ca ne-am pupacit prin telefon! Sper sa ne revansam anul asta, desi burta mare nu iti ofera aceesi libertate...poate o cina la un restaurant frumos...desi 20 e luni...poate duminica dinainte.
Deh, va las acum, ca v-am zapacit cu siropoasa mea, desi acum, dupa ce am scris, nu mai pare asa de telenovela...
Pupici si astept si alte povesti.
Irina 30+ bebe baietel
Annisia spune:
Buna dimineata si de la mine, o gravida obosita... Vesnic obosita...
Ce mai faceti mai fetelor? Eu m-am trezit tare pleostita si povestea Roxanei m-a turtit de tot... Astea cu mai-mai ma fac sa imi aduc aminte de toate clipele frumoase din viata mea. Si avusei neicuta multeeeee rau. Sunt o rasfatata, v-am mai spus! Problema e ca locul unde imi aduc aminte de toare astea, nu poate fi decat patutul, manca-l-ar mama pe el....
In fine... Ziceti ca ploua afara? Foarte bine! Va duceti la Mall, nu? Simpatic. Vreau si euuuuu!!!! Dar pe cine las sa doarma in locul meu???
Offf, maine ma duc la doctor. Chiar sunt curioasa sa vad ce solutie imi ofera... Si ii promisesem o mare batalie cand o sa fiu in travaliu... Acum va trebui sa i-o dau in avanas... Ce sa-i fac eu, daca i-a trebuit concediu? El pierde ca nu va avea onoarea sa ia parte la nasterea printului mostenitor... Un fraier! Si cascavalul, eeeee, lasa sa-l ia altii, pai nu?!?
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Sabina spune:
Danielle, eu am luat 18, nu auzisi???
eu la Sofia am luat 14 kile maxim.La nastere am dat jos 5, 6, si la 6 luni dupa mai aveam 4 kile de dat jos.
asaca stai calma:)
La tine ajuta si varsta(si la mine a ajutat atunci, aveam 23 si-o luna cand am nascut)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Annisia, stai fato si dormi
dupa ce nasti, numa asta o sa vrei.Somn, somn, somn!!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
aeperju spune:
oooo. mie mi-a placut tare mult si povestea ta! am savurat-o din plin!
Lucrul tare bun e ca va iubiti si amintirile astea raman peste ani...tare sunt frumoase!
Mult noroc si sa va iubiti si bebe o sa fie fericit!
Emma