Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
Vai, pana am raspuns eu Teodorei ati scris nustiucate mesaje:))
deci mesajul meu anterior, e pt TeodoraN.
iar Teo M e preaaaa draguta:)
am luat 18 pana acuma.Imensoid.La prima sarcina am luat 13 jumate si mi se parea ca-s imensa, asadar....
iar acum nici un Monti n-am respectat.n-am fost in stare.
Mirella, stai calma ca lui bb nu-i trebe asa multe in prima luna, parol:) si dupa prima luna, te duci si-i mai iei. Eu m-am calmat f tare in privinta asta.
Intrebare pt Andreea tu ai fost la showroomul de la babycomfort vreodata?
nu prea imi vine sa cumpar fara sa vaz cu ochelarii mei
eu nu mai tiu minte, fetele din Ro, voi scaun de masina de care ati luat? eu nici din ala nu mai posed de la Sofia.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Happiness_4_us spune:
Pupici ptr toate burticile mele dragalase simultumesc ptr aprecieri.
Roxana, misto poveste. Mi-a placut!
Sabina, iti tin pumnii azi la eco. SA vii cu vesti bune despre bebe Gheo. Si lasa vrajeala ca tu iti revii dupa 3 ani ca nu tine.
Mirelle, am facut niste ochi cat melcul. 37 de saptamani si taceai malc? Stiam eu de ce te-am strigat la apel ca nu mai ziceai nimic. Ufff. Cum te simti, iubita?
Teodora, bine ca ai scapat de stres. O sa vezi ca bb va sta cuminte pana la termen.
Tomasa, !
In afara de faptul ca de cateva zile dorm f prost din cauza ca dorm numai pe partea stanga si ma chinui cu carcei si alte amorteli, suntem bine. Ne face tati masaj, insa fiind grea burtica durerile de spate tot apar. Ma gandeam sa imi iau un "brau" , n-am stiut altfel cum sa zic, din ala special ptr maternitate, care se regleaza cu arici. Oare o ajuta sau e mai mult de fandoseala? Ca daca as sti ca imi face bine, in secunda asta plec sa-l iau numai sa ma mai lase durerile de spate. Toti imi zic ca sunt slaba si ma trage burta, ca am greutatea acolo si de aici durerile de spate. Offff.
Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Sabina spune:
bre ce plouaaaaaaaaaaa.
M-as fi bagat la un shopping la mall, da zice barbatu-meu: pe ploaia asta vrei sa strioci o pereche de pantofi ca sa-ti iei alta?
e si el haios, cu toate tigaile in cap luate pana acuma
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
teodoran spune:
Sabina, la mine a spus ca are retard de crestere de 2spatamani, si sa ma duc urgent sa-mi fac analize la fundeni, ca e nasol rau, ca placenta imbatraneste...ce sa mai am innbunit, eu stiam ca e in urma 4 zile dar nu cu 2saptamani. Culmea era ca dpdv al greutatii statea f bine. Si mai mi-a spus ca artera uterina dreapta e foarte marita.....dr.meu m-a lisnitit ca a zis ca de acolo de la ecogrfaul ala mai tot timpul i\au fost datele cu retard de crestere. Eu am fost sapt trecuta si la herghelegiu si la el a fost totul bine....
La mine nu se pune problema cand a fost ovulatia, pentru stiu exact cand s-a intamplat...e sracina prin FIV, deci nu am dubii.
34+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
sim_stoian spune:
Roxana, super povestea . Am citit-o aseara, dar am recitit-o azi ca era prea faina.
Teodora, uffff, bine ca ai aparut. Sper ca acum esti mai bine. De azi sunt si eu mai linistita pt ca stiu ca T is back. Eu am programare pe 13, dar o sa ma duc si maine la cabinet. Ma gandeam sa ma duc de dimineata pe la 11 ca e mai liber. Azi nu am avut nici eu curaj sa ma duc pt ca stiu ce va fi la cabinet... Oricum, azi vreau sa ma duc si eu la epilat. Bine ca mi-am adus aminte sa o sun pe cosmeticiana. Daca ma crezi, nu m-am dus pana azi pt ca imi era frica sa nu ma apuce contractiile si sa nu fie T in Bucuresti , asa ca am rabdat. Tu nu vii pana la urma?
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Sabina spune:
am inteles acuma, Teodora.
deci el de fapt s-a referit la retard din cauza de placenta si de artera, bine ca mi-ai zis, ca la eco trecuta arterele erau cat decat ok .
daca ma sperie rau ma duc si maine la Adela Dinu, ca am programare..
Yaia spune:
Teodora, nu vreau sa plictisesc lumea, scriu povestea doar daca si alte fete vor sa citeasca...
Irina 30+ bebe baietel
sim_stoian spune:
Sabina, bafta la eco . Scaun auto am de la Graco - Autobaby parca. Uite, www.gracobaby.com/catalog/product.aspx?modelNumber=8A00PSN&productID=831&tab=description&CategoryID=1&subCatID=" target="_blank"> asta, doar ca pe albastru.
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
afibebe spune:
am fost la o plimbare in ploaie cu sotul sa cautam un balansoar pt Cris.Nu am gasit si am comandat pe net.
se pare ca nici la plimbare nu mai pot merge.
mama ce am obosit si m-au apucat niste dureri de spate4 urmate de o sete nebuna.
nu mai aveam nici o vlaga parca picam de pe picioare.
burtica imi atarna parca aveam o povara mare.
ce Dumnezeu o fi?
pana acum nu am mai avut asa ceva.
luni mergem la doctor atunci vine din concediu.
sper sa fie totul bine.
pana atunci am promis sa stau cumintica in patut.
Myral esti bine?
Sper sa ne ajute Doamne Doamne sa ajungem macar la 37 de saptamani.
dar mai este si pana atunci trebe sa fiu cuminte numai ca nu am stare deloc.
va pup merg sa dorm putin.
AFIBEBE35+Cristian Nicolae
AMR 20 DE ZILE
SI VINE ...