Mamici de septembrie-octombrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 2
iuli8700 spune:
Roxana, am suspinat la povestea ta amintindu-mi si eu de anii adolescentei ... pe sot l-am cunoscut mai tarziu.
Cat despre unghii in sala de nasteri... nu mi-am pus problema asta...eu imi fac unghiile cu gel de cand sunt in Cipru... Acum ca sa fiu pregatita le-am scurtat dar tot cu gel le-am facut ...insa nu cred ca va fii o problema ca sunt french si se poate vedea daca-si schimba culoarea.
Iuli 33+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
tomasa spune:
Rox, frumoasa poveste si chiar este romantica, iar tu ai povestit-o foarte frumos, ne-ai transmis din emotia ta. Acum inteleg de ce erai asa de amarata ca ai uitat de ziua respectiva. Cu ocazia asta mi-am amintit si eu de anii de liceu. Uh, mie imi pare ca au trecut 1000 de ani de atunci...
Irina ,!!! Chiar ca ai burtica mica...esti micutza toata? Asa a fost si la Ilinca, burtica mica? Si ea cat a avut la nastere? De ce n-ai spus si tu mai devreme, macar nu ma mai simteam minoritara printre burtici de peste 100 . Pe langa tine o am uriasa. Na ca nici asa nu-i bine , cum o dau tot prost ma simt. De-abia astept sa termin cu sensibilosenia asta hormonala, ca nu ma mai recunosc.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
30+ Maria
urmychance spune:
Nana...burtica ta este foarte frumoasa si tu arati super. Cum mai zicea cineva, imediat dupa nastere o sa arati ca inainte de sarcina.
Iuli . imi pare rau ca nu pot vedea pozele tale, inainte le vedeam, dar in ultima vreme eu am o pb cu photobucket si nu mai imi intra pe pagina.
Ia sa mai masor si eu burtica: 113 cm...tb sa nasc mai repede ca mi se termina centimetrul:) glumesc, vreau sa nasc la termen (19-25 septembrie).
Ieri bebe nu prea a miscat, adica misca dar rar si nu muta burta . Iubi s-a apucat sa il invete o poezie, a fost de coma. Sunt nishte versuri dintr-un cantec de al lui Margineanu. Versuri cam vulgare. Citez:
La umbra nucului batran
2 tractoristi se kk
Se sterg cu bastile la kul(r)
Le pun in cap si pleaca.
Si iubi ii zicea cate un vers si apoi astepta confirmarea de la bb:
zice asa: La umbra nucului batran...astepta, apoi, "mai tare, ce tata? da, nucul batran...asa...", ii spune al doilea vers: "tractoristi, da mai tata, aia care sunt pe tractoare, asa repeta dupa mine..., si tot asa..am ras sa lesin nu alta, incat chiar aveam impresia ca eu chiar il aud pe bebe cum ii vorbeste lui tasu si cu il intreaba.
Roxana - foarte frumoasa povestea voastra...chiar a meritat sa ne-o scrii.
Azi am fost la cumparaturi:
am mai luat o pereche de botosei (cred ca or sa fie buni doar o sapt.), 4 perechi de sosetele (toate ii sunt mari), un prosop de baie si material pt lenjerie. Ma apuc sa fac poze sa va arat.
tomasa - cum e radoi la nastere?
Pupici.
urmychance33baietelul nostru
Roxana_G spune:
Eu v-am zis ca nu e speciala, nu e o poveste complicata precum cea a lui Have. Dar era un moment inportant din viata mea si s-a petrecut foarte frumos. In fine, am revenit de la masa, am mancat cantitati industriale de calamar si caracatita, si va rog sa nu ma certati ca nu aveam voie. M-am relaxat, insa eram cam obositi si am revenit rapid. Mi-a prins tare bine iesirea, dar cred ca mai fericit a fost BB Andrei care si-a revenit la miscarile lui. Toata seara a fost foarte vioi si inca este. Deh, asa s-a invatat baiatul cu calatorii si restaurante.
Ma duc sa ma odihnesc putin, ca ma simt cam ametita. Era cam fum in restaurant si am nasul infundat. Sper sa dorm bine. Pupici si noapte buna.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
aeperju spune:
Amintiri, amintiri...frumoasa povestea Roxana! Si noi tot asa sarbatorim momentul cand ne-am cunoscut si totul era si este incredibil de frumos .....
Emma 32+
urmychance spune:
uitati aici poze:
http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5084038050450963329&iid=5093453685293958898
asta e o lenjerie pe vernil cu fata cealalta alba si are nishte desene pe ea, si mai dati voi cu next panaa la sfarsit.
urmychance33baietelul nostru
ramonaiani spune:
hi hi Urmy, ce scumpici sunt dalmatienii!
Eu bantui ... astept sa imi dea sotul telefon ca a intrat in Germania. Apoi vreo 4 ore pana acasa. De-ar trece mai repede timpul...
Nu de alta, dar si noi am facut 2 ani de casnicie pe 30 iulie. Maine cu siguranta iesim pe la vre-un restaurant, ca merita sarbatorit :)
Frumoasa poveste Roxana, si va doresc multi, multi ani fericiti impreuna. Ca de altfel tuturor sarbatoritelor care si-au aniversat nunta la sfarsitul lunii trecute .
33+
irina.c. spune:
quote:am 1.56 inaltime.Si la Ilinca burta a fost mica, dar ma ingrasem mai mult, am luat vreo 18 kile- acum doar vreo 7.Am nascut la 38 de saptamani si a avut 3,2 kg si 50 cm.Acum am burta mai mare decat atunci (culmea ), dar n-am luat mult in greutate.Oricum, la ultimul eco bb era in grafic, sa vad acum cat o avea(merg si eu maine la control).
Originally posted by tomasaIrina ,!!! Chiar ca ai burtica mica...esti micutza toata? Asa a fost si la Ilinca, burtica mica? Si ea cat a avut la nastere? De ce n-ai spus si tu mai devreme, macar nu ma mai simteam minoritara printre burtici de peste 100 . Pe langa tine o am uriasa. Na ca nici asa nu-i bine , cum o dau tot prost ma simt. De-abia astept sa termin cu sensibilosenia asta hormonala, ca nu ma mai recunosc.mama de BAIAT (9 ian. 2005)
30+ Maria
uite o poza facuta ieri:http://bp3.blogger.com/_G2TvQD6xxd0/Rq9SwZ3V05I/AAAAAAAAAGw/dPtbWRBk5yY/s1600-h/RIMG0213.JPGIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Danielaradu, Mirella76, moldoveanca, Adhnana, Teodora Mihailescu, Andruzza, Flavia Hurducas, tzuc, Kriss79, unde umblati burtici?
SUnteti bine? Mai dati si voi un semn de viata!
Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sunt aici, la apelul de dimineata
Eu am mai dat semn de viata..numai ca nu prea am noutati!
Burtik
Cristina 27+ cu Alessia Stefana