o poveste pentru revistele siropoase...2
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
cmirela35 spune:
Adela,draga,simbolic....oua umplute,prajituri,iepurasi,si ceva umplut(detest mielul).Si cativa copii la stropit,si etc,etc....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Mirela mie mi se pare normal sa te ajute cu bani atata timp cat esti in CIC, sunteti teoretic casatoriti - pana te redresezi cu banii nu e normal sa participe el mai mult?
Ce aranjamente aveti in legatura cu asta?
Cat despre copii cred ca e o idee buna sa angajezi o doamna part-time care sa te ajute cu luatul de la gradinita si alte diverse.
Eu zic sa faci tot posibilul sa iei jobul acela bine platit si sa incepi firma incet-incet iar cand merge bine te lasi de serviciu. E cel mai safe asa!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
gudinde spune:
Mirela ma bucur ca nu te-ai suparat.
Ca veni vorba de biserica catolica ... nu te-ar putea ajuta la capitolul copii? Aici (in Bucuresti) exista cateva gradinite care tin de biserica catolica si sunt foarte cautate pt ca sunt curate si copiii bine ingrijiti de catre surori. Nu exista asa ceva si acolo? Nu arunca cu rosii era doar o idee pt un loc unde ai sta linistita ca sunt bine copiii si sa poti accepta acea slujba bine platita.
dora78 spune:
Si in Piatra-Neamt este o gradinita catolica, tot cu surori. Dar este foarte mica iar numarul de cereri este mare... Si cred ca asa e peste tot, nu doar aici. N-as crede ca mai poti rezolva ceva la acest gen de gradinite, acum. Cu toate pilele... daca nu mai sunt locuri, nu mai au patuturi pt. odihna la amiaza... n-ai ce face! Cred ca tot ai mai multe sanse la o gradinita "de stat".
Te si iti doresc o zi frumoasa!
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
cmirela35 spune:
Buna,fetelor!
Sper ca ati avut un weekend placut.
Ei,am fost la biserica,dar nu am fost decat eu si preotul...Sotul a sunat si a spus ca nu poate ajunge,si a stabilit maine o intalnire cu el.Iar peste 2 ore a venit si a scos copiii...Nu am intrebat ve a facut,banuiesc ca nu voia sa fim toti 3...
Am intrebat si de gradinita,dar la noi in oras nu este...Cica sunt prea putini enoriasi...
Maine preotul se va intalni cu el,si daca va fi de acord,va mai stabili o intalnire cu toti 3.
Astea sunt noutatile...
Va pup si o duminica placuta in continuare!
Ramona J spune:
Mirela, cum a fost? Ti s-a parut ca poate ajuta in vreun fel?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
Din pacate nu cred ca mai poate ajuta nimeni, in contextul actual.
Mai mult, el o sa se enerveze ca prea multa lume ii bate apa-n piua aiurea si-i reteaza dreptul la fericire.
Mirela, vezi ca la divort o sa-ti trebuiasca obligatoriu martor - sa te gandesti la asta, de pe acum.
Adina + Olivia 04.03.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Adela99
ce ma-nverveaza pe mine chestia asta cu martorii la divort... nu m-am putut abtine
Probabil ca sa vada daca esti sigur ca nu mergea treaba la tine in casnicie?!
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Nici eu n-am inteles, da' m-am conformat.
Adina +
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Ca tot suntem off topic, pe mine cel mai rau m-a deranjat ca se desfasoara toata chestia in salile alea jegoase, neaerisite, de fata cu toata lumea. Si ce lume! Mega-penibil.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)