Mamici de martie-aprilie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Eu sunt din Buzau si la noi...mai greu cu tehnologia. Va rog mult sa-mi spuneti si mie unde anume as putea face ecografie 3D sau 4D in Bucuresti si, mai ales, daca aveti idee cam cat ar costa. Si inca ceva, stie cineva daca intre ecografia 3D si cea 4D sunt mari diferente? Din cate am citit, am inteles ca eco 4D nu face cu mult mai mult decat 3D, dar nu stiu sigur. In ce luna de sarcina sunt recomandate aceste ecografii, eu as vrea ca in luna a-3-a sa vin in Buc. sa fac un 3D. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Blankar, acolo sus sigur Ne Iubeste Cineva! Felicitari si sarcina usoara iti doresc...bun venit alaturi de noi... sa impartasim numai pareri si experiente frumoase!
Si eu cu 2 zile inainte de test, vorbeam cu sotul meu ca in iarna sa incercam un FIV.ete ca Dumnezeu nu ne-a uitat si ne-a daruit implinirea!

Si cu ocazia asta va pup ca merg la cuib!
Pe maine!

Simo10+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunicilor cu burtici!
Imi pare bine sa constat ca ne inmultim pe zi ce trece.

Eu m-am chinuit , din nou, de dimineatza sa mananc un castron cu cerele si lapte, si asta pentru ca greatza nu mi-a dat pace . In schimb aseara am mancat juma de kg de masline negre

Acum am venit innarmata la serviciu cu lamaie, iaurt si ceai

+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna dimineata randunici!
In fuga si eu pe la voi.Noi prestam de zor, doar oi mai prinde si eu un loc pe listutza voastra.
nu am avut timp inca sa citesc din urma, dar am vazut mesajul tau simonette si ziceai ca te-ai gandit la un FIV.pai cat timp ai incercat tu?nu ai un baietel cam de un anisor?

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

In primul rand vreau sa urez "Bun venit!" noilor burticoase.Odisee frumoasa si usoara va doresc fetelor!!
Mai fetelor eu ieri am decoperit pe hartia igienica secretie cafenieIn consecinta-am bagat Utrogestan de 100-aseara si de dimineata si un No-Spa si pe la 16.00 merg la Dr.De atunci nu mi-a mai curs nimic..colorat doar usoare dureri de burtica mai am..Cred ca mai bag un No-Spa.Nu mi se pare foarte grav-insa nici numai vreau sa astept pana Marti-cand aveam programarea.
Va tin la curent

Ela.. in 6+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Bun venit noilor gravidutze.
Sarcina usoara si frumoasa.

Clabuc si Blankar, v-am trecut pe listutza. Va rog frumos pe cele care nu sunteti pe listuta dar doritzi sa fiti, trimiteti un Pm la "randunici".

Semnat: Elara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Bun venit noilor gravidutze.
Va doresc o sarcina usoara si frumoasa.

Clabuc si Blankar, v-am pus deja pe listutza.

Fetelor, care nu sunetti pe listuta dar doritzi sa fitzi trecute, va rog sa trimiteti mesaj PM la "randunici" cu : data nasterii, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii (daca nu o stiti inca, nu-i nimic, o sa o calculam noi dupa DUM).

Elara
5+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici!

Bun venit Blankar, cred ca esti super fericita ca dupa 4 ani s-a intamplat minunea. La mine era exact un an si nu prea mai aveam sperante. Dar Dumnezeu e mare! Felicitari si sarcina usoara!

Zozela, si eu si Simonette am avut secretie cafenie bejulie. Cica este normala in sarcina, eu una m-am linistit cand mi-a zis Simo ca si ea are la fel . Am avut cam o saptamana vad ca de 2 zile nu a mai fost nimic dar se poate intoarce probabil. Asa ca nu-ti fa prea multe griji!

Pucca si eu merg la servici cu sacosica cu mancare, am de toate la mine...

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza randunici vrednice!

Zozela, stai linistita si eu am avut capuccino pe chilot si iti spun ca este de la implantarea definitiva a bb-lui! Asta a fost chiar si explicatia dr. Nu te agita si nu lua pilule in plus...e de bine!
Crisstina, eu incerc cam de 4 ani...am fost si la aspirante dar de cand il avem pe Luca nu am mai intrat...
Am intr-adevar un baietel minunat care azi implineste un an si jumatate si care este viata mea, insa este adoptat, lucru pt care ma felicit si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi! Ma gandesc totusi ca trebuie sa aiba si el un fratior sau o surioara si de aici discutia cu sotul! Eu oscilam intre a adopta si o fetita sau FIV.....

Eu sunt cam ingrijorata ca de vreo 2 zile nu prea ma mai dor sanii...mi-e teama sa nu se fi intamplat ceva cu bb........dar ccontinui sa fiu optimista!

Simo10+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Baaai..Ce-ti veni Simonica??!!
Stai linistita ca nu trebuie sa te doara in fiecare zi la fel-sanii.Chiar l-am intrebat pe Dr.chestia asta si..a ras..Asa ca-stai linistita-BB e bine!!
Cat despre secretia mea..ce sa fac?! Astept.. Cu D-zeu inainte!!

Ela.. in 6+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput