Mamici de martie-aprilie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am vazut ca va intrebati ce creme sunt pentru viitoarele mamici; pai sunt multe ramane la latitudinea voastra sa va decideti. Puteti sa intrati intr-o farmacie si gasiti cu duiumul sau.....mergeti la BabyExpo in septemebrie unde va documentati si mai sunt si oferte. Eu mereu am venit de acolo doldora de cumparaturi atat pentru bebelus cat si pentru mine. Cand eram gravi imi gaseam hainute haioase. Si poate vom face si o intalnire a burticilor

Roxana 11 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana-Bianca spune:

Buna ziuaaaaaaa, mai primiti o oaie ratacita si stresata?
pe scurt....UM 1.07.07, in 30 iulie test de sarcina pozitiv, 31 fuga la medic...si de aici stresul meu mare.
La finalul lui 2005 am pierdut o sarcina (avort spontan, 9 saptamini), se intimpla in Germania, nu au intervenit cu nimic, selectie naturala.
Acum sunt in vacanta acasa, nu speram ca in prima luna de amor neprotejat sa se si intimpla minunea...mi-a confirmat ieri sarcina si mi-a dat o lista de medicamente de era sa lesin in scaun.
Citind acum de citeva ore pe net, am vazut ca in romania se dau toate preventiv, adica Duphaston, Aspenter, Gravibinon, Utrogestan(in continuarea Duphastonului)....ma cam sperie dozele...adica ajung sa iau si 7 tablete pe zi..
Daca eram in Germania nu imi dadea nimeni nimic....ceea ce poate iar ma speria si enerva.
Nici cum nu e bine...
Imi puteti spune fetelor, daca ati urmat careva tratament de sustinere a sarcinii, astea ar fi cam peste tot cele care se iau?....sau o fi ceva in neregula cu mine de mi-au fost recomandate atitea medicamente?
Urmeaza sa ma intorc in Germania in citeva saptamini, azi mai cer opinia unui medic....cred ca tratamentul il voi face oricum, dar poate nu in dozele astea uriase (de ex. 6 Duphaston pe zi).
Na ca m-am incurcat in atitea explicatii....sper sa intelegeti nedumerirea mea.

Multumescccc, Doamne ajuta sa ne fie bine tuturor!
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci zozela, in rest...vorbesc singura pe aici! Merci totusi ca m-ati pus pe listuta!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

pucca, delphin, sunt aici

dana - bianca, bine ai venit1

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, primele 10 mesaje sunt moderate si apar mai greu, deci si noi le vedem mult mai tarziu daca ne ducem sa rasfoim in urma. Hai ca aproape ai terminat cu moderarea si o sa te vedem imediat ce scri!

Dana Bianca, bine ai venit la randunici si o sarcina usoara si fara probleme iti doresc. Sincer si mie mi se par multe medicamentele prescrise pentru tine si in doze mari. Nu stiu ce sa zic, dar doctorul ar trebui sa fie destul de constient ca nu se poate juca cu asta...Poate chiar ai nevoie de ele...sau si mai bine ar fi daca ai mai consulta o parere la un alt doctor. Zic si eu!

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Delphin, felicitari pentru intalnirea cu bebe mic, stiu cat este de emotionant!

CLAU 9+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Miha??? Uite acum mi-a venit ideea...as vrea s-o aplic chiar eu ca nici eu nu mai merg regulat la Un supozitor cu glicerina ai incercat??? Nu cred ca are efecte negative in sarcina...poate doar daca iei des...!pup

Simo10+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Sorry, dar nu stiam de primele 10 mesaje

Azi pentru prima oara am simtit si eu ce inseamna gretzuri, au fost cateva dar din fericire au trecut fara alte evenimente

+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna,

sunt si eu o viitoare mamica de martie 2008.
DN: 04.09.1978
UM: 18.06.2007
DPN: 25.03.2008

Sunt extrem de fericita de vestea pe care-am primit-o vinerea trecuta de la medicul meu (mai ales ca incercam din septembrie 2006) si ma bucur ca suntem atatea care trecem prin aceleasi experiente si putem sa impartasim ceea ce traim (unele din noi pentru prima oara in viata, si, sa speram, ca nu ultima).

laly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Pucca si Delphin dupa cele 10 mesaje o sa va saturati de noi....
Alice, si pt. tine e valabil ce am scris mai sus
Dana-Bianca, bun venit la odisee...sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos!

Simo10+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput