Mamici de martie-aprilie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Super fain site-ul, are niste articole interesante. Nu stiam de el!
ne-ai dat de lucru acum.

Simo...40 de saptamini frumoase si linistite iti dorim.
Asa este...suntem de'o varsta, si mai sunt cateva fete, ca am fost de m-am uitat in listutza,...deci nu suntem singure .
Elara cum stai cu durerile de burtica?? Ca la mine tot mai sunt, dar cumva mai sus, ca niste intepaturi, nu foarte des dar destul de intense ca intepaturi. Parca mi-ar da BB cu piciorul, dar stiu ca nu e cazul ca e mult prea devreme

Ma duc sa pregatesc ceva de mancare, ca acum incep "noi ce mancam?"
Si sa aveti si voi pofta , fara greturi...of course.

Pupici,

Miha 10+ si Laura 10 ani

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! ma primiti si pe mine? ultima data cand am fost la odisee, am fost la mamici de martie-aprilie 2003....acum iata ca am facut un salt (cam marisor:)) si ma pasit la mamici 2008. sa dea Domnul sa fie numai bine!
so, eu sunt alina, din bucuresti, am 30 de ani si o minune de printesa, alexutza, care in aprilie, cand va primi cadou de ziua ei un bb nou nout, va avea 5 ani.
noi am "proiectat" un baietel, pe care am promis ca-l va chema mihai (sper ca Arhanghelul Mihail sa vegheze asupra noastra toata sarcina, asa cum mi-a fost alaturi in clipele grele), care se va naste probabil in jurul datei de 13 aprilie, cu putin noroc poate chiar de ziua alexutzei, pe 10 aprilie :))
deci, data ultimei menstruatii a fost pe 8 iulie, data ovulatie pe 22 iulie si pana acum am 2 teste de sarcina POZITIVE. dupa calculul meu avem 4 saptamani pana acum.
saptamana viitoare o vom contacta pe d-na dr.cautarile mele s-au oprit la dr.bernevig de la spitalul titan. mi-a fost recomandata de o prietena, iar instinctul imi spune ca va fi ok. daca voi avea dubii in ceea ce o priveste, voi continua cautarea, de data asta nu voi mai face compromisuri. la prima sarcina am avut ceva probleme cu medicul, in sensul unei slabe comunicari, ceea ce a condus la probleme destul de mari la nastere.
imi este foarte teama de analize. eu am avut ceva probleme cu o usoara hipotiroidie, care a fost domolita la un moment dat, renuntat la tratament, dar urmarita de dr. prin analize. s-a trasformat dupa tratament in hiper, apoi in mai era iar usor hipo....mi s-a zis de catre medic sa o las in pace, ca nu este ceva de speriat, ca poate fi tinuta in frau si ac pot face bb2 fara probleme.
insa, mor de frica!!!
deja am luat-o pe aratura....mai vorbim. va pup.pa!

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

am uitat sa va zic: data nasterii este 19.05.1977 (sunt cam babutza??? hmmmm eu nu ma simt deloc!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel bine ai venit! Te-asteptam! Sarcina usoara alaturi de noi iti urez.

Noi doua avem aceeasi data a UM, asta inseamna si acelasi DNP...

5+

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

ArielFelicitari pt bb! Sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos iti doresc! Si felicitari si pt. Alexutza!!!
Miha, ma bucur ca nu te plictisesti azi! Noi suntem cele mai batrane..........dar ne simtim pushtoaice, nu-i asa?

Simo11+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

merci de primire! kya, pana la urma in cate saptamani suntem??? 4 sau 5 ?

alexutza 4 ani si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana-Bianca spune:

na ziua buna...iar am dormit precum un prunc, numa vreo 3 ore, acuma ma imbrac cu multa lene si plec in vizita.
Bun venit gravidutze noi, ce de fetitze paranoia si fericite pe aici.
Mie mi-i se tot muta durerea din abdomenul inferior, cind pe stanga, cind pe dreapta si radiaza pina in picior parca....da mi-am promis ca nu o mai iau razna, trebuie sa fie bine.
Pup fete vesele,
Bia

http://bd.lilypie.com/VE2Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cata-cuvintele sunt de prisos
Kya tu de ce nu esti pe listutza?!Da-ne datele sa te trecem!
Bine ai venit Alina!!Super-aceeasi odisee..la diferenta de 4ani!!Ce coincidenta!
Simo felicitari pt.cele 11 saptamani!!

Ela.. in 7sapt.+3zile !!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Bine ai venit Ariel!o sarcina usoara, 40 de saptamani fericite si un bebe sanatos!Am vazut ca te intrebai cate saptamani ai?pai daca si tu si Kya aveti acelasi UM si anume 8 iulie azi aveti fix 4 saptamani.Asa vine dupa calendar si asa calculeaza si calculatorul de aici.Pe 12 iulie veti intra in 5 saptamani
simo am reusit sa intru si eu pe site-ul dat de tine si am gasit multe artocole interesante.multumim

astept si eu pe cineva cu UM pe 13 iulie sa spuna ca are un test pozitiv si atunci voi prinde curaj sa fac si eu unul, dar mai e pana atunci

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Bine v-am regasit fetelor!
Ohooo dar ati scris ceva de vineri si pana astazi, am avut ceva de citit. Eu astazi m-am intors de la socrii, care au fost foarte fericitzi la aflarea vestei ca vor fi bunici .
Eu ma simt foarte bine. Apropo de doctor,eu merg la dna doctor Mirela Popa de la Medlife, mi-a fost recomandata de cineva, si sunt foarte multumita de ea . Ma bucur ca pot face si restul analizelor, eco tot acolo,pentru ca nu-mi prea place sa umblu prin tot bucurestiul pentru analize si alte ecografii. Sunt cam in lipsa de timp

+5

Mergi la inceput