Mamici de martie-aprilie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
elara spune:
Clau, multumesc de raspuns.
Numai ca raspunsul tau a nascut alta intrebare in capsorul meu.
Cum adica ex. secretie de col? Eu stiam de ex. secretie vaginala (asta mi-a dat-o de facut deja).
E ceva diferit? Sau e acelasi lucru?
Ametzitzi mai sunt dr. astia. Si cica sa te lasi pe mana lor!
Si daca e obligatorie, trebuia sa mi-o dea, nu? (intrebare retorica, nu astept raspuns) Ce ma oftic!
Elara
6+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
clauclau spune:
Elara, s-ar putea sa fie acelasi lucru, nu sunt sigura, dar sigur o sa-ti mai raspunda dintre fete. Cred ca trebuia sa ti le de-a si pe aceasta in lista de analize, nu stiu ce sa zic...Sti cum e si cu doctorii astia, nu sunt doi la fel, fiecare cu regulile lui...
CLAU 9+
vine bebe2!
zozela spune:
Felicitari Pucca pentru intalnirea cu samburica!!
Cris incerc sa fac eu o adresa de mail.Sa vedem ce ieseTin pumnii stransi!
Eu o sa nasc cu Dr.Tica Andrei-la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta-Craiova
Fetelor-Clabuc-cred ca o sa nasca in 2008..nu 2007Ah..si sa o treceti si pe Egonsis in listutza cu DN 12.08.1978, UM 16.06.2007, DPN 22.03.2008
Ela.. in 7sapt. !!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
zozela spune:
Gata fetelor!!Avem adresa de mail!!Am inaugurat-o euAm nr.de tel. in Contacts!
Cine o trece pe prima pagina: mamici_randunici @yahoo.com?!
Dati PM pentru parola!!
Ela.. in 7sapt. !!
Nunta noastra de vis
clauclau spune:
Super Zozela! M-am trecut si eu in Contacts. Multumesc pentru parola.
Ce bine ca avem adresa de mail!
CLAU 9+
vine bebe2!
ralucaspm spune:
Elara, nu vreau sa te derutez si mai mult, dar si eu stiu ca nu se face test Pap in timpul sarcinii.
Cand am ramas insarcinata cu Ioanna nu mai facusem nici eu de 3 ani jumate si totusi dr. mi l-a facut abea cand m-am dus la controlul de 6 saptamani dupa ce nascusem. Atunci nici nu mai m-a intrebat daca vreau.
Chiar si controalele inauntru se evita, daca nu e obligatoriu. Doar in ultima luna mi-a bagat mana ca sa vada daca a inceput sa se deschida colul.
Raluca si Ioanna (5.07.2006)
simonette spune:
Randunicilor...acum am terminat si eu treaba, am citit tot din urma si sunt alaturi de fiecare insa nu mai pot sa scriu detaliat pt. fiecare in parte caci pana la ora asta nu mi-am culcat puiutul si e frant de somn!
Sper ca nu va suparati pe mine.....
Nu pot insa sa nu pt Remaliss Dumnezeu sa fie alaturi de tine si de samburik si sa fie bine! Nu dispera caci totul va fi bine! Ai incredere in Dumnezeu si in puiutul tau cel puternic! De ce nu poti ajunge mai devreme de miercuri la dr.?
Pucca...felicitari pt. intalnirea magica cu al tau samburik Stiu ca esti in
Zozelina multumim pt adresa de mail...ce tb sa facem cu ea? Eu sunt dusa rau de tot!
Clau Luca m-a ajutat si el la treaba pana acum si acum a adormit la mine in brate...de-abia scriu! II dau si lui hartiute pe care sa le duca la cos, imi aduce ce ii spun eu sa-mi aduca...e atre harnicutz...mor de el! Ma bucur ca te simti bine si ca esti energica!
Hai ca pana la urma am scris la fiecare in poarte dar sunt sigura ca mai sunt persoane pe care le-am sarit...dar va iubesc pe toate si sunt alaturi de voi!
AAA...Clau,, imi doresc mult sa nasc si eu la Elias dar nu cunosc niciun medic acolo...Cat costa consultatia la AMA? Parvu crezi ca m-ar primi? Eu sunt multumita de dr. mea dar intreb si eu!
Mai am o nedumerire...am sunat la cabinetul unde am eu programata echografia de 12 saptamani si am intrebat daca coincide cu morfofetala....a zis ca morfofetala se face o sg data la 20si ceva de saptamani si ca asta este doar echografie de 12 saptamani, cand se masoara translucenta nucala si nu mai stiu ce...sunt cam in ceatza!
Simo10+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
zozela spune:
Simo e mortal puiul tau!Off..mai..sa ajute si el!!
Mailul este pt.a ne posta nr.de tel..si alte informatii(pe care vrem sa le stim numai noi-randunicile).
Ela.. in 7sapt. !!
Nunta noastra de vis
SweetBaby spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu noua in randul burticilor DN 18.06.1982
UM 17.06.2007
DPN 24.03.2008
Este prima sarcina si sunt foarte incantata.
Abea astept sa aflu cat mai multe de la voi si sa ne cunostem mai bine.
numeioana spune:
Randunici, eu merg la Dr. Cristian, Spitalul de Urgenta Elias.
Ce vreau sa va spun... Nu asteptati de la medicul de familie sa va prescrie No spa sau Utrogestan. Nu asteptati nici macar sa va spuna el ce analize trebuie sa faceti. Medicul ginecolog decide totul si numai el are calitatea necesara sa va spravegheze si sa va trateze sarcina. Sunt medici de familie care habar nu au ce analize se fac in sarcina. Doctorita mea nu este una din acesti doctori, dar stiu o gramada care nu stiu pe ce lume se afla. Asa ca tineti o legatura stransa cu ginecologul, ca el este in masura sa va spuna totul despre sarcina.
Cat despre Papanicolau si eu stiu ca este obligatoriu in sarcina si probabil c-o sa-l fac si eu cand ma duc la control.
Pupici!
Ioana
10+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.