Mamici de martie-aprilie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Olgutzika spune:
Elara, si eu am fost la ginecolog ca 6 saptamani si trei zile. Si la eco la 6 saptamani fix, cand nu i-a vazut inimioara, pentru ca era prea mic ( dupa dimensiunea embrionului, sarcina ar fi avut nu 6s, ci mai putin de 5- probabil din cauza de ovulatie tarzie ). Eu zic sa nu iti faci probleme!
Cristina, hai ca trec repede! Pana atunci, stai cu noi de vorba si sa vezi ce zboara timpul!!!! Sa stii ca eu nu am cuvinte sa imi exprim admiratia pentru voi! Sa gasiti atatea resurse sa mergeti mai departe...mi se pare uneori supraomeneste! Asa ca, chapeau-bas!
Olga 9+
clauclau spune:
Neata randunicilor! Sunteti harnicute, acum se umplu repede paginile ca ne-am strans multe gravidute fericite.
Kya, ma bucur ca ai vorbit cu Parvu si va vedeti pana pleaca. El mi-a vazut sarcina la 5 saptamani si 5 zile la Ama Medical unde este un ecograf super bun. Mi-a zis ca la un aparat mai slab nu s-ar fi vazut embrionul.
Cris, te asteptam cu cele II liniute , hai ca trec repede zilele si acus' faci testul norocos.
Zozela, bine ca te-ai linistit putin.
Pucca, scurgeri din astea albe am tot avut si eu dupa testul pozitiv. Adevarul e ca de-a lungul sarcinii o sa tot avem scurgeri, o sa fim mai tot timpul umede...
Elara, daca afli mai multe sa ne dai si noua de stire, cred ca toate suntem interesate cum e cu legislativul in sarcina.
Egonsis, bine ai venit si sarcina usoara iti doresc.
Sadeth, sa dea Dumnezeu ca acum sa fie totul bine si peste 9 luni sa-ti tii copilasul sanatos in brate.
Simonette, spor la treaba draga mea harnicuta! Iaca eu cu ce ma laud....ma simt destul de bine, greturile mele sunt lejere si doar din cand in cand, parca nu mai sunt toata ziua asa adormita , mai am si perioade mai energice ca sa zic asa...In schimb ma deranjeaza ca imi sangereaza gingiile dimineata cand ma spal pe dinti.
Tu ce mai zici? Luca ce face?
Numeioana, stiu ce bine e in concediu, bucura-te de el, odhneste-te, relaxeaza-te, plimba-te, fa ce-ti doreste inimioara!
CLAU 9+
vine bebe2!
elara spune:
Eu ma refeream la mers la dr. ginecolog si atat. Ca dr. mea nu are si ecograf. Ma miram ca vad ca unele dintre voi va duceti foarte repede. Eu am aflat de sarcina la fix 5 saptamani si ieri am implinit 6 saptamani de la UM. Iar programare la gineco nu mi-am putut face mai devreme de 13 august.
Ecografie ma gandeam sa fac saptamana viitoare poate pe 9 (cand as face 7 saptamni) daca rezist cu rabdarea pana atunci tot din acest motiv...ca sa pot vedea mai multe... Poate si inimioara lui bebe....
O sa sun azi sa ma programez. Sper sa aiba posibilitatea sa imi inregistreze si mie eco pe CD, ca am auzit ca se poate.
Elara
6+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Am citit si eu despre Remaliss si mi-au dat lacrimile. Mi se rupe sufletul... Offff....
Doamne Ajuta sa fie bine pana la urma.
Elara
6+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
clauclau spune:
Remaliss, suntem alaturi de tine, poate nu este totul pierdut. Ne rugam pentru tine sa fie bine!
CLAU 9+
vine bebe2!
zozela spune:
Off..I-am scris si eu la "Durere.." si i-am transmis gandurile noastre bune!
Ela.. in 7sapt. !!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
remaliss spune:
Va multumesc dragele mele pentru gandurile voastre de incurajare.Zozela, iti multumesc pentru mesajul de la "Durere..." Deocamdata stau in expectativa...Cel putin pana miercuri cand merg la medic...Va multumesc inca o data!!
Alina 6+
zozela spune:
Alina stai in pat?!Sa vezi ce-ti iei dupa ce iasa BB!!
Ela.. in 7sapt. !!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
Clabuc spune:
Cat de greu imi apar mesajele ......... Dar, am inteles de la voi ca e asa numai la inceput.
[gravida] 7+
mcrissa spune:
pucca secretia albicioasa chiar e buna in sarcina.este secretie de progesteron.intra-devar cum spune si kya daca are un miros sau textura ciudata atunci poate fi vreo infectie.
zozela cat ma bucur ca te-ai linistit.ti-am spus eu ca bebe e bine. pe burtica de mai am mult pana la test, il fac peste 10 zile.mi se pare foarte buna adresa de mail de care spui.aseara daca aveam numarul tau de telefon sigur te sunam, ca ne-ai tinut pe jar.
olgutzika cu ajutorul celor dragi si cu ajutorul fetelor de pe forum am reusit sa devin mai puternica si sa o iau de la capat.imi place sa stau printre voi, nu stiu de ce , dar m-am atasat de stolul vostru de randunici
clauclau sper sa va pot da o asemenea veste buna
remaliss stai in pat si ai sa vezi ca bebe e bine.ai un samburel puternic in burtica.
eu m-am apucat de ca e ultima zi de concediu si vreau sa fie casa luna.mancare nu cred sa mai apuc sa fac azi , dar imi invit sotul la o cina romantica
Cristina in asteptarea mormolocului