Buna,mamici si tatici.
Sunt disperata si trista:aceasta bona care mai era si-o cunostinta de-a mamei de la tara a plecat si ne-a lasat cu ochii-n soare.De o saptamana o sunam si nu raspunde la niciun telefon.Da'si cand oi da cu ochii de ea...
Asha ca m-am pus pe cautat pe net,la mica publicitate si prin ziare.
Rugamintea mea este:imi puteti recomanda o agentie de babysitting unde sunt oameni seriosi,sau mai bine zis,agentii de unde ati inchiriat bone,si a fost totul OK.
Recunosc,mi-e asha de frica sa aduc un strain in casa,strain care stiu ca vine la un job,si nu iubeste copilul ca noi(nici n-ar avea cum:))
Am auzit tot felul de povesti horror cu bone,cu batai,cu zgaltaituri,cu injuraturi,etc...cred ca daca-ash prinde-o ca-i face ceva lui Stefanel i-ash sari la carotida!!
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Draga Silvia eu bona pe care o am pentru Titi am gasit-o prin agentia de baby-sitter...Sper sa nu se condisidere reclama,
daca da imi cer scuze... bona o am de 1 an si jumatate si suntem multumiti de ea.
bafta multa
Mihaela
album dn Titi
Eu am gasit bona prin agentia www . 7 ani . ro si am fost multumita de colaborarea cu ei iar bona este f. buna, exact ce-mi trebuia.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla