Piatra Neamt, perla Moldovei (28)
Raspunsuri - Pagina 3

mira_m spune:
'Neatza, multumesc de cafea, ca mor de somn!
Si eu o dau pe Miru la gradi cu program prelungit, sper sa se acomodeze si sa fie mai mai putin rasfatata!
O zi buna!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

LoraG76 spune:
Mira, ai mai rezolvat ceva cu psihologul? Eu n-am dat de Carmen, nu stiu unde e...cred ca in concediu.
Lora, mami de IUSTINA

ellinia spune:
Mi-s tare somnoroasa
Laura sar'mana iar! Te cam bat la cap!
Adriana sper sa-ti mearga netul! Vreau eu sa merg la gradi catolica! Numai sa-mi spui un pic dinainte. La care vrei sa mergi, la cea din Darmanesti sau cea din Precista? Mi-ar placea sa am o alternativa in caz ca "se supara" d-na. Oricum eu mereu am fost cu gradinitele in cap !
Ianusca te asteptam cu poze!
Lora multam de cafea, prinde bine!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

mira_m spune:
Nu am mai rezolvat nimik, Lora.
I-am dat un PM lui Carmen dar cred ca nu l-a citit.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

ana1980 spune:
Lora am ajuns si m-am uitat pe poze - foarte frumoase si mai alea cele cu Iustina E tare dulce !
Adriana din ce stiu eu nasterea in apa este mai usoara pt mama si mult mai putin deranjanta pt bebe.
Ianusca ce bine ca ai reusit sa mai scrii si aici! Ian cu ce se mai 'delecteaza'?
Deja am pus la spalat prima masina de haine de bb si mai urmeaza una. Asa ma cuprinde un sentiment placut cand le vad ca sunt asa mici....Imi aduc aminte de Casandra cand era micuta. Hai, ca daca va mai spun multe va molipsesc.
Ana si
Casandra

Adriana_78 spune:
Cristina, pai hai sa mergem maine sau poimaine, sa intrebam. Eu nu stiu adresa la nici una, deci spune tu la care vrei sa mergem. Eu cred ca dim. e mai bine, ca sa gasim pe cineva acolo.
Ana, voi ce faceti azi? Cat mai dureaza masina de spalat? Aveti chef de vizite? Daca tot ploua, noi stam acasa.
Azi chiar ma gandeam ca o sa vina iarna, vremea rea si o sa se cam termine cu parcul ; si aici nu exista locuri de joaca in interior.
Adriana

dora78 spune:
'Neata... si eu pe aici... īntr-adevar, e cam urāt azi afara, dar macar s-a mai racorit, putem si noi respira... am 26 de grade īn casa;...waw! V#259; doresc o zi buna;!
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea