LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)
Raspunsuri - Pagina 30
kim222 spune:
Dragele mele...sondaj de opinie
..pt ca am vazut un subiect pe tema asta...la generale...
Deci cit credeti ca trebuie unei fam de 3 -4 persoane,in Ro...pt a avea un trai decent (adica fara grija zilei de miine..dar nici ..pantofi de 200 $ :)))..ceva de mijloc..cu doua vacante pe an...
In conditiile in care nu exista rata la casa si fam are si o masina in posesie (asta pt ca am inteles ca..Cosco..este destul de scumputa)..
Noi in spital vom aveam aprox 500 euro (impreuna)..si trebuie sa vedem de unde scoatem diferenta!![]()
Asta a fost din categoria...fiecare cu ce-l doare
..scuze deci anticipate...
edit..uite asa ne simtim si noi...http://www.evzvest.ro/article.php?artid=318019 dar voi?
philip spune:
http://apha.shutterfly.com/action/
dana, uite-o aici, poza nu prea are lumina si sabotii nu-s prea potriviti dar m-am indragostit de ea pe loc, cred ca daca nu-mi venea si tot o cumparam
philip
&andreea
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Ianca!! sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii!! 

Diana cum a fost cu alba ca zapada? asteptam poze!
Olivia io am inteles....da nu conteaza, tot trebuie sa faci acolo cheltuieli...ca sa nu intri aici in crize. dupa cum vorbeam. eu zic minim 1500 eur. minim. casco daca nu ai la masina e naspa ca se conduce aiurea si manierele sunt lipsa deci accidentele destul de frecvente. concediile...tot asa, depinde unde le faci. mai bine zi ce carti ai luat?? ce mai face Luca la gradi?
Andreea e frumoasa rochia!
Gabi mult succes maine, deu deja incep sa tin pumnii!!! 
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
IANCA 

Diana - asteptam pozeee ! 
Rox - masurat picior de Giulik: 14,5 cm ![]()
AndreeaP - e faina-faina rochita, iti sta tare bine cu ea, sa o porti sanatoasa ! 
Duoamna Bibi - cum esti ??? 
Kim - ba sa profiti de reduceri, ca nu mai stati mult pe acolo 
Va pup pe toate, o zi frumoasa sa aveti ! 
Vreti sa deschid tot io capitol nou ?
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Neata!
Tot nu aveam ce face acum de dimineata la birou, m-am apucat de deschis subiect nou, asa ca va invit aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105591
Sper ca de data asta nu am mai gresit link-ul....
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI IANCA DARIANA!! Diana, sa-ti traiasca minunea si, da, vrem poze cu Alba ca Zapada!
OLIVIA, noi am facut la un moment dat un calcul- pentru un trai decent, fara a lua in calcul facturile de utilitati, am ajuns cam la 1000 de EURO pe luna, deci cam 1 milion de lei vechi pe zi. Suma cred ca oscileaza foarte mult in functie de modul in care iti propui sa traiesti- de exemplu, eu gatesc destul de mult pentru ca nu sunt adepta preparatelor din magazine si deci iesim mai ieftin dar cheltuim destul de mult cand iesim (mai stiu eu pe cineva
).
ROXI- cum e vremea la mare?
DANA- e super gradinita din ce povestesti! Sanatate lui Ricu!
ANDREEA (P), intru si eu in club- e marti si am o gramada de treaba si n-am chef...
MONICA (Doamna Bibi) , Matei si Bobo parca sunt facuti dupa acelasi tipar- Matei are 16 kg, un metru inaltime si 26 la pantofi.
O zi buna, chiar am treaba dar tot mai intrui acusi sa vad si poze!