LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ptiu, v-am zis eu ca ceva nu-i ok, ieri mi-a trecut cu bere, azi is obosita ca juniorul s-a trezit inainte de 6, anyway:
la multi ani ricardo, multa sanatate si noroc si pupici mamicii
monica, cine era nenea ala?
ca vb de gatit, pai eu nici nu prea stiu cum e sa gatesti cina ca numai iubi saracul e responsabil cu partea asta (deh, ajunge mai repede acasa si trebuie hranit copilul), mai fac si eu, dar week-end-urile sunt numai alea mele (asta daca nu gatim impreuna).
mai am 5 saptamani pana incep a impacheta, yuhuhuhu!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Matei? Imi place f mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

buna seara,
Va multumim din tot sufletul pentru urari,suntem onorati ca v-ati amintit ce zi importanta a fost astazi pentru noi.Citeva poze:
http://good-times.webshots.com/album/560197649YWoNUi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
is tare ametita, a fost furtuna mare si azi-noapte iar eu las 6.30 cand a sunat ceasul visam intens....ca plec in concediu si nu sunt bagajele gata ce stress pe capul meu
Dana vazut poze cu fratii si cu familia. doamna in negru e mama ta? parca semanati nitel as zice eu....Serban e tare filizof pana si in poze , iar tu esti tare faina cu coditze
Olivia eu nu am masina de spalat cu uscator, pe aici au aparut de vreo 5 ani. am un whirlpool normal. o masina de spalat cu uscator incorporat costa cam 1300-1500ron (http://www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_de_spalat/Masini_de_spalat_rufe_cu_uscator), iar uscator separat 1000-1700ron (http://www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_de_spalat/Uscatoare). vezi pe domo.ro, flanco.ro, mediagalaxy.ro. Patrick e cu "asta ce e?" chiar daca stie ce e.... eu ii raspund "zi-mi tu ce e"
MOnique bine ati revenit din conced, ia sa ma apuc de vizionat poze.
Andreea m hai ca nu mai e mult....doar esti fata cu experienta tu nu nasti prin Bucovina, da??? si mie imi place Matei, deci poate ramane asa
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata! niciun sarbatorit pin` pe 11
andrea, frumos nume matei, ma bucur ca steti bine, acus, acus sunteti patru, mai mergi la servici?
duamna bibi, sunteti veseli si frumosi, spune-ne cum a fost vacanta, stii tu la ce ma refer, of course, daca vrei. am constatat si nu cred ca ma insel, bogdan e leit tat`su, cel putin in poza aia
olivia, calc de`mi vine acru, nu am si nici nu stiu pe nimeni care sa aiba masina de care zici tu. v-am vazut in poze, super locuri, vazut si cadoul, interesant, interesant, s-o fi gasind si la noi?!
vazut cado, ric si madam spil
edit, olivia citeste aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104618&whichpage=1

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Amironeanu - frumos numele Matei Spor la cumparaturi. Si da da, tre` un cadou pompos din partea lui bebe mic
AndreeaP - tin pumnii pt azi .. .sa vii cu vesti bune
DanaSpeel - foarte frumoasa familie sunteti
Kim - moama ce cadou ... wooow

Sunt prin zona ... pupici tuturor si spor la treburi

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata!
Iar am avut o perioada aglomerata si nu am mai reusit sa intru sa va salut!
Intai sa va spun de petrecerea de la McDonald,s: copilasii au fost toti fff incantati! Au dansat, s-au jucat, au mancat, au ciocnit paharele cu sampanie, au primit cate un cadout de care au fost incantati, au cantat. Ce sa spun...nu e cine stie ce petrecere, dar pe ei ii incanta si e mai comod pt. parinti decat acasa!
Ieri am fost si eu cu Codrut la pediatra.Facusem exudatul si copro care au iesit ok, ne-a recomandat si testul Elisa pt. depistarea giardiei si...atat! Dr. noastra nu e de acord cu analizele la sange la copil care nu ridica nici un fel de semne de intrebare...Ce ziceti?! Oricum, m-am ingrozit de cozile interminabile de la laboratoarele de analize si eu una ma si indoiesc de corectitudinea rezultatelor in conditiile astea!
Speel, La Multi Ani pt. Ric! Sa fie sanatos si norocos!
La multi ani si celorlalti sarbatoriti pe care i-am sarit zilele astea fara sa vreau! Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Bine ai revenit Monica! Frumoase pozele din vacanta - chiar vroiam sa va intreb daca ati fost la bulgari si apoi am vazut penultima poza si m-am lamurit...Vad ca si lui Bobo i-a placut mult in apa ca si lui Stefan! Si nu in ultimul rind imi pare bine ca familia (reunita) s-a distrat in concediu ...
amironeanu - imi place mult numele de Matei !
Adema - poze de la petrecere??
dana - mai trebuie sa-ti spun ce familie frumoasa ai? inca o data sa-ti traiasca sarbatoritul si fratiorul lui mai mare!
kim - eu evident nu pot sa-ti raspund la intrebarea cu "de ce"-ul ca noi nu am ajuns in stadiul ala...masina cu uscator nu am (nu prea se poarta prin Romania) pentru ca eu am o tanti care imi calca rufele...dar daca spui ca e asa tare am sa ma gindesc cind voi cumpara la casa. Stiu ca am folosit si eu la un moment dat uscator dar rufele iesite de acolo erau departe de a fi gata calcate...
daria - da, eu fiind nascuta vara, ma simt cel mai bine la caldura...ploaia si toamna in general ma deprima ingrozitor...
philip - 5 saptamini trec ca vintul!

Gata, ma intorc la munca - azi imi vine primul cistigator al uneia din cele 5 croaziere de la promotie, sa-si ridice premiul...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ademaaa - vrei sa scoatem , baga poze si pozici !

Leeloo - poi nici Giulia nu zice "de ce". Doar eu o intreb "de ce" si ma ignora cu mare zel ...
Si si dadaca mi-a spus ca nu vrea sa repete nimic, nu zice nimic, desi ea ii citeste din carti, povesti, poezii ... insa retine melodiile de la cantece si le mormaieee

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata!

in primul rand La multi ani Ricu! am vazut pozele si nu imi vine sa cred cat de mult a crescut! sunteti tare frumosi! cat mai sta mama ta la tine?

am vazut poze si cu dna bibi in contzed - se pare ca v-ati relaxat si v-ati odihnit... asteptam vesti bune de pe toate fronturile! si pe mine ma tenta iberostarul din nessebar (ai timp pentru un mic raport pro si contra, eventual pe pm?).

andreea - si mie imi place numele pe care l-ati ales. spor la ultimele pregatiri inainte de ziua zet!

daria - succes la test! sper sa iasa negativ. cu "de ce"-urile eu zic sa nu te grabesti... pe mine ma termina fii-mea cu intrebari si cu vorbit non stop (de cand se trezeste si pana se culca nu ii tace gurita un minut). de cele mai multe ori ne amuza, dar cand noi avem ceva important de discutat, crezi ca e loc? nu e! ieri de exemplu, pe drum spre casa, noi incercam sa povestim diverse intamplari de peste zi, iar lia pui ne explica cum trebuie sa mergem in masina cu usile inchise ca sa nu "cazem" (forma inventata - de la lia "cazi" logic este noi "cazem"; ca si cu un "om" doi "omi"; noi "zburam" tu "zbuiezi"). o sa rescriem limba romana in curand, o facem mai simpla si mai logica, nu-i asa?

fug la treaba dar revin.

impresii de calatorie

Mergi la inceput