LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (226)
Raspunsuri - Pagina 15
leeloo2004 spune:
Nu am nicio scuza decit ca sunt deprimata din cauza vremii...
Dana, sa-ti traiasca feciorul cel mic, sa creasca mare si voinic si sa va aduca numai bucurii!!!! LA MULTI ANI Ricardo!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Doamna Bibi spune:
Helouuuu, I'm back!
Gata concediul, din pacate sunt la servici, dar a fost tare frumos, ne-am distrat, ne-am relaxat! Acum astept sa plecam si pe la munte si gata, mi-am facut toate poftele.Dar sa se indrepte putin vremea...
Deci vad ca nu sunt singura stresata cu gandul la gradinita...
La multi ani tuturor piticilor care au implinit anisorii! Noi mai avem putin....
Va pup si va tin la curent!
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
szivarvany spune:
Ooo, lume noua, DuoamnaBibi, bine ati revenit, ce mai face Bobo, pozili din contzediu ???
Ioano - dai de baut pt AC
Leeloo - esti in clubul celor care se simt bine la treij`de grade (ca eu da, alaturi de Kim si Rox)
La noi la Oradea e cald si bine Si astept sa ajung home la mandra mea . Eu nu stiu voi, dar eu atata o pup pe Giulik incat deja fuge din calea mea ... asa k de cate ori o prind, o intreb unde o pot pupa si asa picam la intelegere Seara la nani ma lasa sa-i "pap" talpile
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
kim222 spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele..si noua aceste zile ne-au incarcat bateriile....Si in Ro ar putea fi la fel daca serviciile ar altfel...si s-ar pune mai mult accent pe activitati...
Gabi nu are nici o legatura cu mamutii...doar asa se numeste...
Gabi la aerobic...el singur a vrut...verisoara noastra avea program :))
Daria pai nu-ti spusei...am stabilit...nu aratam pozele lui Luca :)))))
D-na Bibi..te-am prins ..ai fost cu ex-ul la mare ..Ma bucur!!!
Ioana...siiis....nu vorbi tare..sa nu auda sotul meu ca este singurul ..Glumesc...noi de cind ne-am casatorit..am stabilit asa..totul..juma'..juma'...si asa a ramas...Plus ca-i din familie..si socrul meu este cel care a gatit in tinerete...deci se ia! Si Luca cam de 8 luni nu a mai luat un gram in greutate....dar a luat in inaltime si asa se explica...
Multumesc pt preturi...dar nu are nimeni masina de uscat??? Vai nu stiti ce piedeti..eu nu am mai calcat de 7 ani!
edit...nu mi-ati zis de copilasi vostrii...nici unul nu este cu...de ce???
kim222 spune:
Ieri am luat si noi cadoul pt Luca..si acum avem 3 luni sa ne gindim daca-l pastram...sau luam altceva similar
Uitati aici :
http://weeklyad.target.com/target/default.aspx?action=detail&storeid=2395260&rapid=0&pagenumber=0&listingid=-2092934679&offerid=&ref=%2ftarget%2fdefault.aspx%3faction%3dentry%26storeid%3d2395260&hotbuy=1
In Ro cit este un dvd portabil? Am incercat sa gasesc la oferta supermarketurilor..si nika...
amironeanu spune:
Salut!
Ric cel mic si dulce! Si recuperare rapida!
Pana nu uit! Am vazut poze una si una, cu Luca si Olivia in zone superbe, cu Lia pui si cu Bobo la mare (nici nu l-am recunoscut de cand nu l-am mai vazut in poze).
Olivia, sora mea are masina de spalat cu uscator (2 in 1), de la Indesit, a luat-o anul trecut, a dat undeva in jur de 1300-1500 lei, stiu ca atunci cand foloseste uscatorul aproape ca nu mai trebuie sa le intinda, dar nu stiu nimic de scapatul de calcat. O mai intreb ce si cum.
Daca dimineata Ioana dadea raportul ca nu ploua, acum ploua si la noi, cu tunete si fulgere, mie imi place tare mult, in plus miroase superb afara. Eu sunt fara copil, am fost in week-end si am dus-o la bunici, ne intalnim sambata sa mergem in Bucovina (familia muuult largira, cu sora mea, cu socri ei, cu parintii nostri), acum cautam rute ocolitoare pentru ca s-a daramat un pod din drumul nostru
Azi am fost si la control, bb2 este bine, dupa UM am 35 de saptamani si 4 zile, dupa masuratori bebe are 38 de saptamani, in schimb colul este inchis. DNP meu este pe 10 septembrie, iar pe 7 septembrie imi pleaca doctorita in concediu , dar in principiu, daca nu nasc pana atunci imi va induce nasterea in saptamana 3-7 septembrie. Cand am iesit de la dr. imi cam tremurau picioarele. Asa ca azi am facut loc pentru hainele lui bebe si am desfacut cutiile de la sora mea, in principiu am de toate (am peste 15 body-uri pentru 0-3 luni), dar tot trebuie sa fac un tur prin magazine sa-i iau Stefaniei haine pentru gradinita si niste scutece pentru bebe si un cadou pentru Stefi. Da, recunosc, sunt mama denaturata, inca nu am cadou pentru a mea fetita. Si ar trebui sa-i unul si din partea lui bebe, pentru ca nu stiu cand voi mai avea timp.
Oua, ce raport lung am dat! O seara placuta va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
kim222 spune:
Andrea mai ai putin!..Ce trece timpul!Ce nume ati ales? Da te rog intreab-o pe soara ta...si mai ales daca ies sifonate, asa cum sustin unii...aici ies perfect calcate..si ma intreb cum de ar fi posibil sa fie diferenta....
Spor la cumparaturi!
amironeanu spune:
S-ar parea ca pana la urma Matei. Am intrebat-o saptamana trecuta pe Stefi daca ii place Matei si mi-a spus ca da. Apoi, dupa 3-4 zile am intrebat-o cum il cheama pe fratiorul ei si mi-a spus ca Matei, asa ca daca si Stefi stie, cred ca asa va ramane.
Apropo de "de ce" si Stefi a inceput de citeva luni, in o tine mult si bine, se intampla des sa ne blocam si sa nu mai stim ce sa-i raspundem . Oricum, ea sta bine cu vorbitul, vorbesc in fiecare zi la telefon cu ea si ma inteleg tare bine.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
philip spune:
salutare
aici se recomanda testele pt alergii dupa varsta de 2 ani, asa ca hop si moi. daria, din cate am intles la copii le face pe spate si nu ii ciupeste, numai zgandaresc zona putin si aplica alergenul, oi afla eu joi, asta daca nu se imbolnaveste de stomatita si streptococ (cica asta a avut un copi ieri in grupa lui si l-au trimis acasa, of, of, mai , mai).
lia e absolut superba iar pozele monicai m-au facut sa visez vacanta care nu mai vine.
is fara chef de ieri, e saptamana aia asa ca ma scuzati dar ma retrag rapid
philip&andreea