hota...
ce parere aveti, o hota de bucatarie "trage" mai bine daca are iesirea afara sau daca are filtru de carbune?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
Raspunsuri
andanii spune:
cu iesirea afara binenteles ca trage mai bine decat cu carbune
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Deanny spune:
Bucataria noastra are iesire in balcon - are cineva asa? Si in acest caz cum ati facut iesirea hotei afara?
Tks
Deanny spune:
Si in plus as vrea sa-mi recomandati hote performante din experienta proprie. Trebuie sa cumpar in curand si as vrea sa ma ajutati cu recomandari - acum am una ieftina cu filtru si fara iesire afara - ca si cum n-ar fi...
Alynutza spune:
Eu am o hota de genul www.altex.ro/?domeniu=Electrocasnice%20Mari&gama=Hote&subgama=NA&model=V600X" target="_blank">asta. Iesirea este afara, trage mult mai bine decat cea fara iesire. Toti din familie (adica si mama si frate-meu) tot marca asta au si sunt ok. Eu prefer filtrele metalice pentru ca se curata extrem de usor si nu trebuie inlocuite. Iar cu balconul, puteti trage un tub din acela flexibil care sa iasa din balcon afara.
Mult succes!
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
ni-na spune:
Calculeaza astfel:lungime*latime*inaltime bucatariei*10 si afli capacitatea minima de aspirare de care ai nevoie.Daca se gateste mult cauta sa aiba si functia booster(sa accelereze puterea de aspirare in cazul fumului sau mirosului puternice).
Nicoleta
Deanny spune:
Alynutza, Ni-na, multumesc mult!
Ma gandesc ca tubul flexibil tras prin termopanul de la balcon va arata urat...Cred ca trebuie sa vorbesc de la inceput cu firma de termopane sa prevada geamul cu iesire pt tub...Are cineva asa?
Alynutza spune:
Deany la mine iesirea este direct afara, n-am balcon la bucatarie. Mi-e greu sa iti dau sfaturi ca nu-s nici de meserie nici nu stiu cum arata exact spatiul unde urmeaza sa se puna asa ceva. Cel mai bine ar fi sa gasesti un mester care sa te sfatuiasca, vorbeste si cu cei de la termopane sa vedeti cum puteti face, mai ales ca la iesire trebuie sa pui un grilaj ceva.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
ni-na spune:
Revin.Daca trebuie sa pui tub de evacuare lung,cu multe coturi pierzi din putere.Zi-mi rezultatul la formula pe care ti-am dat-o si iti recomand una cu filtru de carbon activ(cu recirculare)eficienta.Si scapi si de burlanele inestetice.
Deanny spune:
quote:
Originally posted by ni-na
Revin.Daca trebuie sa pui tub de evacuare lung,cu multe coturi pierzi din putere.Zi-mi rezultatul la formula pe care ti-am dat-o si iti recomand una cu filtru de carbon activ(cu recirculare)eficienta.Si scapi si de burlanele inestetice.
Ni-na, rezultatul este 150. Merci anticipat pt sfaturi
ni-na spune:
Daca vrei model clasic,fara a o incorpora ,iti recomand Ariston SL 16.1 P.Are 460 mc/h capacitate de absorbtie...O folosesc si acasa,o vand foarte bine in magazin(si sunt si din Focsani asa ca nu pot fi acuzate de interese obscure).Filtrele de carbon activ se comanda la un nr de pe certif.de garantie,si costa undeva in 10 euro,iar schimbatul este f usor.Se face cam la 6 luni intr-o casa unde se gateste normal.Daca vrei ceva mai spectaculos intra pe net la acel producator si vezi toata oferta.Sper sa nu ma aleg pt avertisment pt reclama.