sa ne rugam pentru Florian Pittis

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

sa fim realisti...nu se intampla minuni...Se va sfarsi si el. Tot ce sper este sa-i fie cat de cat usor, sa nu se chinuie mult de tot.

sa auzim de bine totusi...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Am citit si eu ieri in ziar ca a fost internat.... nu stiam ca sufera de cancer la prostata.... nu de mult l-am auzit la radio

Saracul de el, Dumnezeu sa-l aiba in grija ! Are doar 63 de ani...

Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

insa inima-i tare tanara!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by Laina

sa fim realisti...nu se intampla minuni...Se va sfarsi si el. Tot ce sper este sa-i fie cat de cat usor, sa nu se chinuie mult de tot.

Ce bine e sa fii cit de cit realist cind cineva are aceasta boala..mai ales in cazul lui.Insa da la asta putem sa speram sa ii fie sfirsitul cit mai putin chinuitor.E un adevarat cosmar aceasta boala si multi dintre pacienti au niste dureri cumplite.
CRISA

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by Crinutz
... Poate se intampla cu el o minune dar la Fundeni se pare ca nu se fac minuni. Vezi cazul Patriarhului....

Patriarhul avea totusi 92 ani! La ce minune v-ati fi asteptat la varsta aceasta?!

Criss si Alex

Ma refeream de fapt la faptul ca de la fundeni nu te prea intorci sanatos, mai rau, vii acasa in cosciug de cele mai multe ori. Era o ironie la adresa acestui spital...(off-topic: Stiu ca Patriarhul avea 92 de ani dar starea lui nu era atat de grava cand s-a dus la spital si nu operezi un om la vartsa asta. Stiu asta de la bunicul meu care a avut aceeasi chestie dar avea inima f buna si tot au zis ca daca il opereaza la 84 de ani riscam sa moara.) Deci despre spitale...numai de bine!!!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia Thassos 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

fir-ar sa fie de treaba, asa mi-e ciuda ca se intampla din astea...nimeni nu merita...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Sa-i dea Dumnezeu putere si ... sanatate! Pentru mine disparitia lui ar fi o mare pierdere...

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multa putere in lupta lui cu aceasta teribila boala !
Sper din tot sufletul sa il ajute ,sa nu il lase cu dureri ...
Chiar daca nu exista miracole in acest tip de boala,se poate prelungi viata cu o calitate destul de buna,uneori.
Ne rugam pt el !

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Rugati-va pt Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Urmaresc cu sufletul la gura stirile despre starea sanatatii.Chiar daca a fost o personalitate(vedeta mi se pare prea putin pentru el)si-a protejat viata privata si mi se pare un sacrilegiu sa aflu boala de care sufera.La cat de frumos a trecut prin viata cand se va stinge (si credeti-ma nu ii doresc asta,chiar il ador)as prefera sa fie invalui intr-un nor,sa dispara pur si simplu........Poate totusi nu sunt decat exagerari ale presei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bulinush spune:

a murit...Dumnezeu sa il odihneasca in pace...
http://www.hotnews.ro/articol_80406-A-murit-Florian-Pittis.htm

Mergi la inceput