Va rog sa nu mutati subiectul de la generale macar cateva zile-o saptamana si apoi poate fi mutat la clubul scutecelor.
Uitati care e problema: ieri am facut botezul Georgiei la biserica rusa de la universitate odata cu inca un ingeras. In valtoarea evenimentelor mama mea a adunat la final mai multe sacose decat era cazul asa ca acasa m-am pomenit cu o punga in care era panzica de mir si prosopul celuilalt copilas. Plus hainutele cu care a venit imbracat la biserica. As vrea sa i le inapoiez dar nu stiu cum sa fac. Am incercat sa iau legatura cu preotul, probabil in cursul zilei de azi o sa si reusesc sa vorbesc cu el, dar nu-mi fac sperante sa aibe vreun numar de telefon al celeilalte familii, ca nici noua nu ne-a cerut numarul cand am aranjat.
Asa ca apelez la forumul asta mare, poate stiti de un baietel care s-a botezat ieri 29.07.07 la biserica rusa, il cheama DAVID GEORGE si pe mamica o cheama ECATERINA.
Sau poate aveti alte idei cum sa procedez ca sa-i gasesc.
Multumesc mult de tot.
Andreea, mama de Filip si Georgia
Poate ar fi bine sa lasi sacosica la Biserica. Cu siguranta va fi primul loc unde mamica se va duce in incercarea de a o recupera.
bafta in demers!
Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007
...normal...
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
Gata am elucidat misterul
Dupa o minutioasa munca de detectiv am vazut din poze ca hainutele nu coresapundeau cu cele in care a venit la biserica baietelul asa ca am ajuns la concluzia ca sacosa a fost "culeasa" nu de la biserica ci de la restaurant unde cu o zi inainte avusese loc alt botez. Acolo exista o camaruta pentru copil si mamica, un mic birou unde se poate alapta si unde sta copilasul in liniste. Ei bine, de-acolo am luat punga.
Asa ca am sunat, ne-am lamurit, maine mergem sa lasam sacosa la restaurant de unde si-o vor recupera proprietarii.
Multumesc mult!
Andreea, mama de Filip si Georgia